mobile trigger

Автоключарски услуги

Разполагаме с професионална техника за диагностика на заключващата система на автомобила. Извършваме посещения на място до всяка точка в гр. София.

АварийниАварийни ВсичкиВсички
 • Отключване

  SOS Locksmith можем да отключим всеки автомобил без значение от марка, модел и година на производство. Отключваме всички видове автомобили без повреждане на механизма или раздуване на вратата. Отключваме автомобили с повредени и блокирали ключалки. Оборудвани сме с най-съвременни и модерни инструменти, посредством които по най-безопазен начин и за най-кратко време можем да отключим автомобила ви. Можете да ни потърсите при заключени ключалки на: врата, багажник, жабка, ски-багажник, теглич, резервоар и други.

 • Обучение на нов ключ при загубване на всички ключове

  Ако сте загубили ключовете за автомобила си, не се тревожете, а на SOS Locksmith се обадете. Можем да направим ключове за 95% от автомобилите, управлявани в България. Разполагаме с техника и софтуери, които имат възможност да обучават ключове при липса на такива. Ключарите ни са обучени и знаят как да реагират при създалата се ситуация. Запознати сме със всички механизми по имобилайзерната система на автомобила, което ни помага бързо и лесно да обучим нов ключ.

   

 • Дубликат на автоключ

  Предлагаме изработка и обучение на всички видове ключове с дистанционни и на такива само с транспондер (чип). Държим на склад голямо количество и богата гама от автоключове и оригинални автомобилни дистанционни. Разполагаме с техника за нарязване и софтуерна адаптация на ключа към автомобила. В ключарските ни центрове можете веднага да разберете колко ще ви струва изработката на резервен ключ, каква е процедурата и за какъв период от време може да се направи.

 • Ремонт и пренареждане на ключалка

  При заяждащи, блокирали или не добре работещи автомобилни ключалки, може да ни потърсите за помощ. Предлагаме ремонт на всички видове заключващи механизми. Ако вашата ключалка не подлежи на ремонт имаме на склад нови такива, които могат да се пренаредят по ключа ви.

 • Вадене на счупени ключове от ключалки

  Случва се ключа да се счупи в ключалката или контакта и част от него да остане вътре. Ние можем бързо и качествено да отстраним останалата вътре част, без нанасяне на повреди върху съответната ключалка. От двете парчета може да се изработи нов здрав ключ.

 • Демонтаж/Монтаж на ключалки и контактни ключове

  Ключарите на SOS Locksmith са обучени и оборудвани да извършват всички видове монтажи и демонтажи на ключалки, брави, контактни ключове, дръжки и други. Те са с богат опит и на това се дължи качествената и бърза подмяна на съответните елементи. Държим на склад голяма част от автомобилните ключалки и контактни ключове.

 • Изработка на ключ по шифър (код)

  В ключарските центрове на сос предлагаме услугата ключ по шифър, което означава, че можем да пренаредим ключалка по съществуващ ключ или при загубен ключ можем да прекодираме всички ключалки. По този начин загубения ключ вече няма да функционира.

 • Подмяна на автокутийки

  SOS Locksmith е сред най-големите търговци на едро в бранша с автомобилни кутии и аксесоари в Европа. Автокутиите след време се захабяват, изтриват или чупят. При нас ще намерите разнообразие от кутии за автоключове, гумени бутони, накрайници и всичко необходимо за правилното функциониране на вашият ключ. Много от кутиите се лепят и затварят по специфичен начин, препоръчваме да не се опитвате сами, а да се доверите на специалист за извършване на тази услуга.

 • Смяна на бутони

  В следствие на продължителна експлоатация на вашия автоключ, дистанционно за врата, гараж или аларма бутоните му се развалят и трябва да бъдат подменени с нови. В нашите шоуруми можем качествено и бързо да запоим нов бутон, за да заработи отново както трябва.

 • Смяна на батерии на дистанционни и автомобилни ключове

  Повечето от автомобилните дистанционни работят с батерии, които с ползването се изтощават и трябва да бъдат подменени. Препоръчваме ви, за да не нараните или счупите електрониката на ключа, както и неговата цялост при разглобяването му да заповядате в някои от нашите ключарски центрове, където специалистите ни ще се справят отлично с подмяната.

 • Кодиране и синхронизация на автомобилни дистанционни

  Дистанционните са синхронизирани и обучени да отключват дадения автомобил. Случва се тази синхронизация да се прекъсне по ред причини и в следствие на това дистанционното да спре да отключва автомобила. В сос разполагаме с техника и знания, за да преобучим наново вашето дистанционно.

 • Отваряне на блокирали автомобилни брави

  При блокирали, заяждащи и отказали да се отворят автомобилни врати, можете да потърсите нашата помощ. Нашите специалисти ще направят всичко възможно да отворят вратата без да счупят и наранят нещо по интериора и екстериора на вашия автомобил.

 • Ремонт и подмяна на брави

  След продължително ползване автомобилните брави се захабяват и се налага да бъдат ремонтирани, а ако не подлежат на ремонт да бъдат подменени с нови. В ключарските центрове на SOS Locksmith можем да извършим качествен ремонт или подмяна на повредения механизъм.

 • Ремонт на автомобилни ключове и дистанционни

  Предлагаме ремонт на всички видове автомобилни ключове и дистанционни. Извършваме преглед на всички компоненти по интегралната схема на ключа (писти, съпротивление, бубини, батерии, транспондери и други). По този начин установяваме първоизточника на проблема и го отстраняваме своевременно. Може да разчитате, че имаме знанията и компетенцията да извършим този ремонт и приведем вашето дистанционно в работещото му състояние.

 • Препрограмиране и забрана на загубени ключове

  При загуба или кражба на автомобилен ключ вие трябва бързо да се погрижите той да спре да функционира. За това е необходимо да се отиде при специалист, където софтуерно да се забрани и изтрие този ключ от паметта на колата. Заповядайте в някой от ключарските центрове на сос и ние ще извършим всички процедури, за да бъдете вие спокойни и автомобила ви защитен.

 • Изключване на имобилайзер

  Ако колата ви не пали, или пали и гасне или свети ключето на таблото, тогава най-вероятно вие имате проблем с имобилайзера. SOS Locksmith предлага услугата изключване на имобилайзер – IMO off при дефектирали имобилайзери. Разполагаме със специализиран и професионален софтуер, който препокрива 80% от всички автомобили на пазара. Ние можем да отстраним проблема, изключвайки имобилайзера и давайки Ви 100% гаранция за това.

 • Програмиране на транспондер

  Транспондера на ключа е неразделна част от имобилайзерната система на автомобила. Без него двигателя на автомобила не може да бъде стартиран. Обучаването на транспондери за работа с имобилайзера става посредством специализирани софтуери. В SOS Locksmith разполагаме със всички необходими софтуери, за да извършваме всички тези манипулации без да има опасност да повредим или загубен дадена информация.

 • Ремонт на имобилайзерни кутии

  При дефект на фабричната система, тип имобилайзер е необходимо да се извърши диагностика на дадения модул. След откриване на проблема се вземат необходимите мерки за да се отстрани повредата. При дефектирали модули, компютри и компоненти, част от електрониката на автомобила, SOS Locksmith извършва синхронизация, ремонтили подмяна с нови.