mobile trigger

Автоключарски услуги

Разполагаме с професионална техника за диагностика на заключващата система на автомобила. Извършваме посещения на място до Младост, Люлин и всяка точка в гр. София.

АварийниАварийни ВсичкиВсички
 • Отключване

  Когато не можете да отключите вашия автомобил по една или друга причина, е крайно неприятна ситуация и проблем, за който обаче нашите аварийни автоключари бързо ще се притекат на помощ. Важно е в такива ситуации да се опитате да запазите спокойствие е и в никакъв случай да не се опитвате насилствено да отключвате или отваряте вратите на автомобила било то с подръчни средства, други ключове, отвертки и т.н. Причините да не можете да влезете във вашето превозно средство може да са десетки, важното в случая е да сте информирани, че при абсолютно всяка една ситуация може да разчитате на нашите аварийни майстори, които ще бъдат при вас до половин час след обаждането.

   

  Най-често срещаните причини, поради които не можете да отключите автомобила си

  Нашите аварийни ключари имат изключително богат опит в отварянето на абсолютно всякакви превозни средства – от най различни марки и модели. Най-често тяхната намеса е необходима в случаите, в които:

  • Нямате автоключ. Винаги разполагайте с повече отедин ключ, ако нямате, направете си, защото това ще ви спести големи главоболия впоследствие. Донесете ни оригиналния автоключ и ние ще нарежем и обучим дубликат за вашия автомобил. Ако имате резервно копие, го дръжте на сигурно и лесно достъпно място. Най-често когато нямате ключ, се налага наш колега да се намесва поради:
  • Загубване на автоключа.Имаме случаи, в които разтревожени клиенти ни се обаждат и ни казват, че са си изгубили ключа, но впоследствие се оказва, че са го оставили някъде, което или ги кара да съжаляват, че са направили нов ключ или пък отменят услугите ни. Затова ви съветваме да сте абсолютно сигурни, че не сте изпуснали ключа си под седалката, в чантата или че не е примерно в апартамента си, преди да потърсите помощта на авариен автоключар. В тази ситуация на адреса ще пристигне майсторът, който ще отвори автомобила ви без да причинява щети по интериора или вратите. След това ще обучим и нарежем нов ключ, който ще отваря единствено вашата кола.
  • Кражба на автоключа. Още по-неприятно е когато заедно с ключа например, изчезнат и документите. Все още някои хора държат документи за колата си в жабката, което е крайно непрепоръчително. След кражба наш майстор ще отвори превозното средство, но ще се наложи и да пренареди всички ключалки, както и тази за запалването, защото единствено така превозното средство ще „забрави” изчезналия ключ и той ще стане неизползваем. После ще обучим нов ключ, който автомобилът ще разпознава.
  • Автоключът е на таблото.Има ситуации, когато двигателят работи, ключът е на таблото, шофьорът излиза извън превозното средство по някаква причини (по физиологични нужди, да оправи нещо по чистачките и др.) , вратата зад него се затваря и той не може да влезе отново. Паниката в такава ситуация се подсилва и от факта, че двигателят работи, както и от това, че често това се случва на най-закътаните места или там където автомобилът ще пречи. В такава ситуация веднага намерете начин да се свържете с нас.
  • При повреда на заключващите механизми. Както всеки един механизъм и тези на вашето превозно средство се износват и повреждат след продължителна и често неправилна употреба. В ключалките навлизат прах и влага, ключът се износва и т.н. Всичко това може да доведе до тяхното недотам добро функциониране или дори до блокирането им. Това касае не само запалването, но и ключалките за багажника, жабката, на резервоара за гориво, ако има и др. Често срещана ситуация, особено при багажника е, той да блокира или да не може да се отвори или да се заключи. В такава ситуация не се опитвайте да го поправите без да притежавате уменията и необходимите инструменти. Неприятни повреди по заключващите механизми се получават и след намесата на престъпници, които са се опитвали да проникнат в автомобила ви и са разбили една или повече ключалки. Тогава пак може и да не успеете да влезете заради запушени или направо изтърбушени ключалки. В тази ситуация ни потърсете и нашият колега най-добре ще прецени какво да се направи след оглед на щетите.
  • При счупване на автоключа. Най-често причините за това може да са износване на автоключалката, силен натиск или изхабяване на самия ключ. Тогава част от него може да остане в ключалката. Има варианти, в които може да се опитате да го измъкнете с пинсети, тънки клещи или друг инструмент, особено ако по-голямата част от него се подава навън. Ако обаче не сте уверени и парчето е дълбоко в заключващия механизъм – не взимайте нещата в свои ръце.

  Важното е да запомните, че независимо от причината, поради която не можете да отключите вашия автомобил, винаги може да разчитате на нашите аварийни професионалисти.

 • Обучение на нов ключ при загубване на всички ключове

  Ако сте загубили ключовете за автомобила си, не се тревожете, а на SOS Locksmith се обадете. Можем да направим ключове за 95% от автомобилите, управлявани в България. Разполагаме с техника и софтуери, които имат възможност да обучават ключове при липса на такива. Ключарите ни са обучени и знаят как да реагират при създалата се ситуация. Запознати сме със всички механизми по имобилайзерната система на автомобила, което ни помага бързо и лесно да обучим нов ключ.

   

 • Дубликат на автоключ

  Предлагаме изработка и обучение на всички видове ключове с дистанционни и на такива само с транспондер (чип). Държим на склад голямо количество и богата гама от автоключове и оригинални автомобилни дистанционни. Разполагаме с техника за нарязване и софтуерна адаптация на ключа към автомобила. В ключарските ни центрове можете веднага да разберете колко ще ви струва изработката на резервен ключ, каква е процедурата и за какъв период от време може да се направи.

 • Ремонт и пренареждане на ключалка

  При заяждащи, блокирали или не добре работещи автомобилни ключалки, може да ни потърсите за помощ. Предлагаме ремонт на всички видове заключващи механизми. Ако вашата ключалка не подлежи на ремонт имаме на склад нови такива, които могат да се пренаредят по ключа ви.

 • Вадене на счупени ключове от ключалки

  Случва се ключа да се счупи в ключалката или контакта и част от него да остане вътре. Ние можем бързо и качествено да отстраним останалата вътре част, без нанасяне на повреди върху съответната ключалка. От двете парчета може да се изработи нов здрав ключ.

 • Демонтаж/Монтаж на ключалки и контактни ключове

  Ключарите на SOS Locksmith са обучени и оборудвани да извършват всички видове монтажи и демонтажи на ключалки, брави, контактни ключове, дръжки и други. Те са с богат опит и на това се дължи качествената и бърза подмяна на съответните елементи. Държим на склад голяма част от автомобилните ключалки и контактни ключове.

 • Изработка на ключ по шифър (код)

  В ключарските центрове на сос предлагаме услугата ключ по шифър, което означава, че можем да пренаредим ключалка по съществуващ ключ или при загубен ключ можем да прекодираме всички ключалки. По този начин загубения ключ вече няма да функционира.

 • Кодиране и синхронизация на автомобилни дистанционни

  Дистанционните са синхронизирани и обучени да отключват дадения автомобил. Случва се тази синхронизация да се прекъсне по ред причини и в следствие на това дистанционното да спре да отключва автомобила. В сос разполагаме с техника и знания, за да преобучим наново вашето дистанционно.

 • Отваряне на блокирали автомобилни брави

  При блокирали, заяждащи и отказали да се отворят автомобилни врати, можете да потърсите нашата помощ. Нашите специалисти ще направят всичко възможно да отворят вратата без да счупят и наранят нещо по интериора и екстериора на вашия автомобил.

 • Изключване на имобилайзер

  Ако колата ви не пали, или пали и гасне или свети ключето на таблото, тогава най-вероятно вие имате проблем с имобилайзера. SOS Locksmith предлага услугата изключване на имобилайзер – IMO off при дефектирали имобилайзери. Разполагаме със специализиран и професионален софтуер, който препокрива 80% от всички автомобили на пазара. Ние можем да отстраним проблема, изключвайки имобилайзера и давайки Ви 100% гаранция за това.

 • Програмиране на транспондер

  Транспондера на ключа е неразделна част от имобилайзерната система на автомобила. Без него двигателя на автомобила не може да бъде стартиран. Обучаването на транспондери за работа с имобилайзера става посредством специализирани софтуери. В SOS Locksmith разполагаме със всички необходими софтуери, за да извършваме всички тези манипулации без да има опасност да повредим или загубен дадена информация.