mobile trigger

Битови услуги

Денонощни ключарски услуги за територията на гр. София и областта. Разполагаме с екип от професионалисти, които реагират експресно и са при вас до 30 мин.

АварийниАварийни ВсичкиВсички
 • Отключване

  Изпаднали сте в ситуация, в която не можете да си отворите вратата, поради липса или блокиране на ключ, заяждаща ключалка, счупен ключ в ключалка, врата с топка, затворена отвън (хлопната), превъртяла брава или друга ситуация, нашите ключари са на разположение денонощно и за нас няма заключени врати.

 • Вадене на счупени ключове от патрони/брави

  Случва се при секретна брава ключа да се счупи и част от него да остане в ключалката, а при касова да се отчупи парченце от ключа и да не може да се отключи бравата. Не се притеснявайте, ние можем да разрешим и тази ситуация.

 • Преработка на заключващи системи

  Касовите брави, които преди време се наложиха като нов вид заключващи системи лесни за монтаж, на добра цена и обещание за сигурност, които са монтирани в домовете на 50% от населението, всъщност вече НЕ са сигурни. В днешно време има инструменти, с които касовите брави могат да бъдат отключвани за по малко от минута, без да се поврежда абсолютно нищо и без да се вдига шум. Преработката представлява подмяна на касова заключваща система със секретна такава. При нея се слага патронна брава, секретен патрон и защита за патрон (бронировка), което дава сигурност в пъти по-висока от тази на касовата. 

 • Демонтаж/Монтаж (брава, патрон, дръжки, автомати, доп.брави, резета)

  С богатия си опит ключарите на SOS Locksmith са обучени и оборудвани да извършват всички видове монтажи на основни и допълнителни заключващи системи и обков. Сертифицирани сме да извършваме монтажи на специфични брави, патрони и заключващи механизми.   

 • Продажба и консултация

  Във веригата ни от ателиета, може да получите качествено и професионално обслужване, както и отговор на всеки зададен от вас въпрос.

  В ключарските центрове на SOS Locksmith поддържаме богата гама от налични брави, патрони и всичко свързано със заключващите системи. Работим само с реномирани производители, с доказано качество и гаранция. Ключарите, които работят в ключарските ни центрове са с богат опит. Те са специализирани и обучени, както в аварийните ситуации на адрес, така и в спецификацията на самите заключващи системи. Това ни дава възможност максимално точно да предложим решение отговарящо на вашите нужди.

 • Прекодиране на брави и патрони

  Най-просто казано, прекодиране на брава/патрон означава промяна на шифъра. Ако се безпокоите, че някой може да има ключ от вашата брава/патрон или те не работят както трябва, то не е необходимо да сменяте целия заключващ механизъм, а може да се обърнете към нас и ние да сменим шифъра на сегашната ви заключваща система, ако тя позволява.

 • Подмяна на заключваща система и обков

  Ако се интересувате какво е текущото състояние на заключващата ви система или ви се налага да я подмените, специалистите на SOS Locksmith могат да дойдат на място, да ви консултират, да предложат различни варианти и да извършат самата подмяна. Извършваме подмяна на всички видове заключващи системи и обков - брави, патрони, допълнителни ключалки, дръжки, розетки, защити, бронировки, шпионки и др.

 • Ремонт на патрони, брави, дръжки

  Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди. В някои от тези случаи е възможно да се извърши ремонт и да се подменят съответните елементи. По този начин системата ще бъде в изправно състояние и отново готова за работа. Заповядайте в някое от нашите ателиета, за да разберете дали и при вас, могат да бъдат ремонтирани съответните елементи.

 • Производство и ремонт на врати

  Предлагаме изработка на врати по индивидуално задание. Вратите се произвеждат в България и са изцяло изработени от метални листове, заварени един за друг, захванати към касата посредством лагерни панти. Разполагаме с различни видове покрития на вратите – прахово боядисани, облепени с фолио, ПДЧ, MDF и други. Всеки от избраните варианти има голямо разнообразие от цветове и фурнири. Относно заключващата система, ние от SOS Locksmith можем да предложим десетки варианти, спрямо предпочитанията и изискванията на клиента и да се погрижим за сигурността на дома ви.

  Увиснала или незатваряща се плътно врата, може да бъде ремонтирана от нас.

 • Мастър системи

  Мастър системата представлява серия от ключалки с различен, но много близък шифър. Всяка ключалка работи със самостоятелен ключ, но има и мастър ключ, който може да отключи всички ключалки от серията.

  Мастър системите са подходящи за хотели, банки, офиси, учреждения и др.

  В SOS Locksmith можем да изработим мастър система по индивидуално задание, спрямо нуждите на клиента. Гарантираме високо качество и даваме 5 години гаранция.

 • High Security системи

  Това е съвкупност от заключващи елементи (брава, патрон, бронировка), гарантиращи високо качество, дългогодишна безпроблемна работа и невъзможността системата да бъде манипулирана без наличието на оригиналния за нея ключ. Имайки монтирана такава система, може да бъдете сигурни, че няма начин тя да бъде отключена без да се развали целостта и. По този начин вие максимално елиминирате шанса някой нерегламентирано да проникне във вашия дом или офис.

  При нас ще откриете голямо разнообразие от патрони и брави с висока степен на сигурност като KABA, EVVA, Mauer, Mottura, Fiam, Securemme, Gerda и други.

 • Изработка на ключ по шифър (по брава, патрон)

  Ако сте загубили всички ключове за бравата си, ние можем да изработим нови по нея. Предлагаме прекодиране на патрон по вашите ключове.

  Случва се във входа, в който живеете, патрона да се повреди, а свързването с всички хора да е сложен процес. Имаме решение за вас. Донесете ни минимум 5 ключа и ние ще пренаредим нов работещ патрон по вашите ключове.

 • Дубликат на всички видове ключове

  Гарантираме, че можем да направим дубликат на 99% от ключовете. Поддържаме в наличност всички заготовки съвместими със заключващите системи в България. Работим с някои от най-известните производители на заготовки в Европа, разполагаме с цялата тяхна номенклатура наброяваща десетки хиляди модела и варианта, като по този начин можем да ви помогнем да се сдобиете с ключа, от който се нуждаете.

 • Дубликат на уникални профили ключове (патентовани)

  Разполагаме с най-новата и прецизна машина за изработка на профили. С нейна помощ можем да вадим дубликати на ключове, патентовани профили, също така защитени и такива, които не са разпространени на Европейския пазар. По този начин се чувстваме горди, че сме едни от малкото, които могат да се справят с копирането на почти всеки ключ.

 • Дубликат на чипове за контрол на достъп

  Предлагаме изработката на RFID tag (чип) за контрол на достъп за входове и асансьори.