mobile trigger

Битови услуги

Денонощни ключарски услуги за територията на гр. София и областта. Разполагаме с екип от професионалисти, които реагират експресно и са при вас до 30 мин.

АварийниАварийни ВсичкиВсички
 • Отключване

  Пожелаваме ви никога да не се нуждаете от спешни ключарски услуги, но ако това се случи, трябва да знаете, че винаги можете да разчитате на нашите аварийни колеги. Ако се намирате в такава ситуация, съветът ни е да избягвате да го решите сами, освен ако не сте професионалист с необходимото оборудване. Нашите ключари от ключарския център в Дървеница работят денонощно – по време на национални празници, уикенди и др. Обадете се на тел. 0893 21 21 22 и те ще бъдат вашия адрес за половин час не само в Дървеница и Студентски град, но и в цяла София.

   

  Ето някои ситуации, когато извършваме спешно отключване:

  • Не можете да отворите входната врата поради загуба на ключа или сте останализатворени навън.
  • Счупване на ключа. Съветваме ви да не се опитвате сами да решите проблеми и да бърникате в механизмите.
  • Повредени механизми едруга причина да се ползват аварийни автоключарски услуги.
  • След кражба с взлом. Понякога щетите са толкова големи, че се налага да се купят направо нови механизми. Съветваме ви да повикате наш авариен майстор ключар, който след оглед ще ви посъветва за най-изгодния и сигурен вариант за вас.
  • При необходимост от отваряне на интериорна врата, сейф и др.. Понякога когатосте заключени (или член на семейството ви) е наложително да потърсите авариен майстор ключар. Същото важи и при необходимостта от отварянето на шкаф в къщата, сейф и др.
  • При отваряне на чужда врата. Практиката на нашите ключари показва, че често аварийните услуги се използват когато трябва да се отворят чужди врати, било то заради наводнение и други неприятни ситуации.
  • Отваряне на офиси, производствени помещения, складове и т.н. Не се бавете да се възползвате от услугите ни, ако притежавате офис, склад, сграда и др., които трябва да се отворят спешно. Ще отворим всяка врата, която е заключена по някакъв начин, без да я повредим, както и интериора.

 • Вадене на счупени ключове от патрони/брави

  Счупването на ключа в ключалката е крайно неприятна ситуация. Ако това обаче се случи ви съветваме да не прибързвате и да не взимате нещата в свои ръце, освен ако нямате необходимия опит и инструменти. Така съществува опасността да навредите на заключващите механизми и впоследствие да трябва да сменяте патрона или бравата. Съветът ни е в такива ситуации, ако парчето не се вижда хубаво извън ключалката, да ползвате услугите на аварийни ключари.

   

  Богата практика на ключарите ни е показала, че най-честите причини за счупване на ключамогат да бъдат групирани в няколко основни категории:

  • По естествени причини. Подобно на другите механизми и ключът с течение на времето се износва, захабява или пък може да се изкриви. В механизмите за заключване навлизат прах, влага, вътре се появява ръжда – всичко това пречи на правилното функциониране на патрона или бравата. Понякога, за да компенсираме недобрата работа на тези механизми, ние влагаме повече сила и натиск. Това неминуемо може да доведе до счупване. Съветът ни е когато усетите, че бравата и патронът вече не функционират така добре както преди, да вземете мерки.
  • При неправилна употреба или външна намеса. Понякога отлагаме важните решения и затова отключваме и заключваме с вече дефектен ключ, и така той може да се счупи. Има и други ситуации, когато в изблик на гняв или пък на разсеяност го превъртим повече пъти в ключалката и така той се счупи от неправомерния натиск.

   

  Ето няколко основни съвета, които може да следвате при счупване на ключа в ключалката. Все пак имайте едно наум, че има опасност да нанесете повече вреда, отколкото полза:

  • Ако виждате парчето, опитайте да го измъкнете с клещи. Може и да пробвате да го приплъзнете с помощта на тънка пинсета или подобен инструмент.
  • Ако парчето е заседнало здраво, може да ползвате масло, за да го размърдате леко. Ако е останало малко парче, пъхнете остатъка от здравия ключ и внимателно измъкнете целия.

 • Преработка на заключващи системи

  Преработване на заключващите системи

  Ако заключването ви е касово (не разполагате с патрон, в който вмъквате ключът и който изпълнява самото превъртване и заключване), помислете за промяна на заключването – да смените остарялата и несигурна касова система с по-модерна и сигурна система за защита.

  Това е и една от най-основните и сложни услуги, които предлагаме в нашия център в Дървеница –ремонт на вашата заключваща система. Не отлагайте това решение, ако искате да сте сигурни, че вашият дом е добре защитен!

   

  Недостатъците на касовото заключване

  Касовата брава не се нуждае от патрон (както са секретните брави) за задвижване на механизма, а това се изпълнява самостоятелно. В продължение на много години това е най-предпочитаният вариант в България, защото по принцип тези касови брави са известни с това, че са много здрави и крайната цена на една стабилна такава е малко по-малка от комбинацията от здрави секретна брава и патрон.

  Основният проблем с касовата брава обаче е, че ако сте оборудвани с нея, можете да сте сигурни, че вашият дом ще бъде по-податлив на опити за проникване от крадците. Те отдавна са намерили начини да преодолеят тези системи, които на пръв поглед изглеждат стабилни и много здрави. Разбира се, производителите на такива системи за заключване постоянно се опитват да ги подобряват, но тяхната дейност е ограничена от факта, че всъщност развиват само един механизъм (касовата брава), който отдавна се оказал компрометиран, докато при секретните механизми те полагат усилия да подобрят патрона и защитата му (бронировката) и т.н.

  Друг голям недостатък, който често пропускаме, е, че ключовете за въпросните ключалки могат да бъдат направени във всяко квартално ключарско ателие. Те нямат защита или документи (паспорт или лична карта), които съдържат информация за собственика и патрона, и позволяват копирането само от оригинала, когато е предоставен този документ. Въпреки това, за всички тези недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система. С две думи – да преминете от касово към секретно заключване.

   

  Предимства на секретното заключване

  Секретната брава не може да съществува сама, тя винаги върви с патрон, което значително разширява вашия избор. Патронът е този, който извършва заключване и заключване на ключалката чрез завъртане на специалния секретен ключ. Това е една от причините, поради които този заключващ механизъм е много по-надежден от касовия - производителите на системи за сигурност постоянно инвестират в разработването и защитата на секретните механизми за заключване, използват магнити и всякакви високи технологии, а при касовите брави подобренията са изключително ограничени и отдавна изчерпани с течение на времето.

  Нека не подценяваме и възможностите, които не осигуряват секретната заключваща система за допълнителна защита. Бронята е капачка, изработена от здрав метал, която предпазва патрона от разкъсване, изкривяване и усукване. Има високотехнологични такива, които са с вградена допълнителна ключалка или такива, които биха предизвикали тревога, ако се опитате да ги докоснете или заключващия механизъм въобще.

  Досега е ясно, че касовата брава е морално остаряла и ненадеждна за сметка на секретната. Но как да сменим старата, ако имаме такъв?

   

  Промяна на заключващата система

  След като сте се уверили, че това е най-сигурният вариант, инвестирайте малко финанси във вашата сигурност. На място ще пристигне наш консултант, който ще направи необходимите измервания на вашата врата и на мястото, където ще бъде инсталирана ключалката. Той ще отговори на всичките ви въпроси по изчерпателен начин и ще предложи опции, съобразени с вашите изисквания и бюджет. Комбинациите са много - ще ви предоставим оптималното решение за секретна ключалка, патрон и защита за него (бронировка). След това ще ни трябват няколко часа (понякога по-малко, в зависимост от вратата, местоположението, механизмите, които сте избрали и т.н.), за да променим заключващата система. Монтажът е от съществено значение за правилната и дългосрочна работа на всяка система за заключване, така че е много важно да се доверите на професионалистите в центъра ни в Дървеница.

 • Демонтаж/Монтаж (брава, патрон, дръжки, автомати, доп.брави, резета)

  Нашите майстори ключари имат дългогодишен опит в монтажа на всички видове механизми – от ключалки и патрони за пощенски кутии и интериорни врати, та до сложни системи за корпоративна сигурност, удачни за използване при големи бизнесцентрове, молове, паник брави за предприятия и др. Може да ни се доверите за монтирането на видове отключващи и заключващи механизми, без тяхното предназначение и сложност да ни притесняват па някакъв начин.

   

  Дългогодишната практика на нашите ключари в центъра в Дървеница е показала, че най-често монтаж е наложителен при:

  • Всички видове брави. Оставете на специалистите да извършат монтажа на вашата брава – без значение дали тя е касова или секретна. Много е важно бравата да бъде правилно монтирана, защото от нея зависи вашата сигурност и тази на близките ви. Извършваме монтаж и на брави, които не са закупени от нашия магазин – само гледайте при закупуването им от друго място да вземете правилния размер и вид. Допълнителните брави правят дома ви почти непревземаем, но монтажът им е много труден и трябва да сте наясно, че това трябва да се прави единствено от специалисти в бранша. Нашите майстори правят монтаж и брави за дограми, антипаник брави, за стъклени витрини, за ролетни щори и мн. др.
  • Патрони. Производителите на най-високотехнологичните патрони, които предлагаме – например магнитните на австрийската компания Evva,изискват монтажът да се извършва единствено от оторизирани ключари и сервизи, поради сложността и отговорността на тази дейност. Ще монтираме абсолютно всеки един патрон, независимо от вида му, цената и производителя. Единствено това би било невъзможно, ако например сте закупили такъв с неподходящ размер за вашата секретна брава. Затова ви съветваме преди да пристъпите към купуването на какъвто и да е механизъм за заключване да потърсите специалистите по телефона. С помощта на съвременните комуникационни средства и канали, може да ни пратите снимка на бравата, на която ще се монтира и т.н.
  • Врати. Това е най-важната част от всяко едно жилище, защото от нея зависи сигурността на вашите близки и имущество. За да функционира дълго време безпроблемно една врата е важно монтажът да бъде направен професионално. Ще извършим такъв дори на врата, която сте закупили извън нашия ключарски център. Монтираме всички видове врати, без да се притесняваме от техния вид и предназначение – дали е интериорна, входна, плъзгаща се, за сервизно помещение и др. Същото важи и за огромни врати на складови помещения, на бизнес сгради, офиси и др.
  • Допълнителни аксесоари. Те се монтират за по-голяма сигурност било то върху външната врата на жилището или балкона или върху прозорците. Върху патрона може да бъде монтирана т. нар. бронировка – метална капачка или конус от метал, която предпазва патрона от злонамерени действия. Друга слаба точка на всяка една врата, освен нейната брава, са пантите. Винаги съществува вероятност вратата да се измъкне от касата, ако пантите не са добре закрепени. За да се предотврати това съществуват шипове, които се монтират. Други аксесоари са резетата на входната врата, райберите за дограмата на балкона или терасата, както и шпионка,ако все още нямате такава. Извършваме монтаж и на прекодиращи комплекти (още наричани шифри) – това са определени части от касовата брава, които могат да се сменят с цел повишаване на сигурността и подобряване на функционалността им.
  • Каси и сейфове. Монтираме всички видове сейфове и каси за оръжие – някои се монтират в готови ниши, други се закачат за стената.
  • Всички видове интериорни елементи. Монтираме идръжки за врати, за прозорци, за сервизни помещения, за ключалки на шкафчета, за всички врати и елементи от бита ни, които притежават каквито и да е било заключващи елементи и механизми.

   

  Ето основните ситуации, при които може да разчитате на нашите майстори ключари и за демонтаж:

  • При преместване. Когато се нанасяте в нова квартира е задължително да смените патрона или/и бравата. Тогава може да се наложи да демонтирате старите заключващи механизми и да ги монтирате на новото място.
  • При развалени механизми. Често извършваме тази услуга – демонтираме развален или недобре механизъм, след което или го поправяме, в случаите, в които това е възможно или го заменяме с друг, чийто монтаж също така извършваме

 • Продажба и консултация

  Във веригата ни от ателиета, може да получите качествено и професионално обслужване, както и отговор на всеки зададен от вас въпрос.

  В ключарските центрове на SOS Locksmith поддържаме богата гама от налични брави, патрони и всичко свързано със заключващите системи. Работим само с реномирани производители, с доказано качество и гаранция. Ключарите, които работят в ключарските ни центрове са с богат опит. Те са специализирани и обучени, както в аварийните ситуации на адрес, така и в спецификацията на самите заключващи системи. Това ни дава възможност максимално точно да предложим решение отговарящо на вашите нужди.

 • Прекодиране на касови брави (смяна на шифъра)

  Най-просто казано, прекодиране на брава/патрон означава промяна на шифъра. Ако се безпокоите, че някой може да има ключ от вашата брава/патрон или те не работят както трябва, то не е необходимо да сменяте целия заключващ механизъм, а може да се обърнете към нас и ние да сменим шифъра на сегашната ви заключваща система, ако тя позволява.

 • Прекодиране на секретни брави и патрони

  В някои случаи се налага вместо да купувате нови секретни механизми, да прекодирате съществуващите. Тогава нашите майстори ключари ще преподредят патрона и така щифтовете вътре ще се подредят по уникален начин, което ще елиминира всички налични ключове. После по вече прекодирания патрон ще бъдат изработени дубликати на ключовете ви.

  Това ще елиминира необходимостта да купувате нов патрон или брава и така ще ви спести средства и загуба на време.

   

  Прекодирането на секретен патрони и брава е услуга, която предлагаме в нашия ключарски център. Ето в ситуации се налага да направим това:

  • Когато ви откраднат ключа. Тогава трябва да смените механизма, което е повече от задължително, ако заедно с ключа са изчезнали и вашите документи.
  • Когато загубите ключа си. Това е сходна с горната ситуация. Никога можете да сте сигурни, че загубеният ключ няма се използва от някой, който знае (или впоследствие разбере) на кой адрес живеете. Същото важи и в ситуациите, когато някой от семейството ви – например дете – загуби ключа си.
  • Когато купувате апартамент или влизате във владение. Това са ситуации, когато се нуждаете от нови ключове. В момента, в който се сдобиете с ключове за апартамента или сменете патрона или ги прекодирайте. В определени ситуации, когато трябва да влезете със сила във владение на ваше жилище, е повече от задължително да прекодирате заключващите механизми или да смените патрона.
  • Когато отдавате апартамент под наем. Тогава или сменете патрона след наемателите или прекодирайте настоящия. Така ще дадете на новите наематели напълно нови ключове, което може да ви излезе по-евтино в сравнение със смяната на целия патрон. Сходна е ситуацията, ако сте наемател. Или може да изискате от собственика да смени патрона или да го прекодира или може вие да го направите. Това ще е по-евтин вариант, ако смените патрона, особено, ако е по-скъп.
  • В ситуациите, в които искате да лишите определено лице от ключ. Затова може да съществуват десетки причини - ако искате да забраните достъпа на определени лица – при развод, на детегледачка, майстори и въобще на хора, които по някаква причина са имали възможността да си извадят дубликат. Напомняме, че за да направим прекодиране трябва освен документ за самоличност, и да ни докажете, че вие сте собственикът на апартамента или да ни покажете договор за наем.

  Потърсете ни на тел. 0893 21 21 22 и наш професионалист ключар ще ви запознае по-подробно с всички етапи и плюсове на процеса по прекодиране на секретните механизми. В някои ситуации може да се наложи закупуването на нов секретен патрон, но при всички положения може да разчитате на квалифицирана ключарска помощ.

 • Подмяна на заключваща система и обков

  Ако се интересувате какво е текущото състояние на заключващата ви система или ви се налага да я подмените, специалистите на SOS Locksmith могат да дойдат на място, да ви консултират, да предложат различни варианти и да извършат самата подмяна. Извършваме подмяна на всички видове заключващи системи и обков - брави, патрони, допълнителни ключалки, дръжки, розетки, защити, бронировки, шпионки и др.

 • Ремонт на патрони, брави, дръжки

  Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди. В някои от тези случаи е възможно да се извърши ремонт и да се подменят съответните елементи. По този начин системата ще бъде в изправно състояние и отново готова за работа. Заповядайте в някое от нашите ателиета, за да разберете дали и при вас, могат да бъдат ремонтирани съответните елементи.

 • Производство и ремонт на врати

  Входната врата е най-важната част от вашето жилище – тя определя границите на дома ви, осигурява спокойствие за вас, близките ви, и пази вашето имущество. Тя може да бъде оборудвана с най-модерните брава и патрон, но ако самата тя не е здрава, то тогава вие няма да се чувствате много сигурни и добре защитени. Тя трябва да а стабилна, здрава, масивна и да функционира безпроблемно дълги години. В ключарския център на SOS Locksmith предлагаме и такава услуга – производство и ремонт на на врати.

   

  Имаме няколко варианта в зависимост от вашите предпочитания и финанси – винаги може да ни звъннете, защото именно нашите майстори ключари имат най-голям опит, видели са какво ли не през годините на своята работа – пробити, изтърбушени, измъкнати врати, за някои от които техните собственици са мислили, че са едва ли не вечни.

  Има някои основни неща, които трябва да знаете при избора на входна врата. Ето синтезиран нашият ключарски опит по тази тема.

  • Трябва да е изработена от метал. Това е задължително, защото вратата трябва да издържи дълги години в някои случаи при неблагоприятни атмосферни условия. Металът е по-здрав и устойчив от всички видове дърво и PVC и за разлика от дървените врати, металните не се нуждаят от поддръжка, защото предварително са обработени със специални вещества, които ги предпазват от корозия. Естествено, металът отстъпва на дървото, което придава дълбочина, усещане за уют и топлота на дома. Затова обаче също предлагаме решение – а именно в комбинацията от дърво и метал. Предлагаме красиви дървени плоскости (в най-различни цветове), които освен, че са красиви, но и ще топло и шумоизолират допълнително Вашето жилище.
  • Трябва да е дебела и масивна. Това е задължително услови за вашата сигурност, защото ще я направи невъзможна за пробиване и изкъртване. Освен това допълнително ще топлоизолира жилището ви и ще пречи на шума да влиза (или излиза) от дома ви.

  В нашия магазин предлагаме здрави, стабилни метални врати, но те трябва да са оборудвани със здрави и стабилни заключващи механизми. За да имате непробиваема, стабилна врата, която ще ви осигури комфорт и сигурност, е необходимо тя да притежава:

  Секретен механизъм за заключване. Секретният механизъмсе състоиот секретни патрон и брава. Касовите брави отдавна вече не са толкова сигурни, крадците им намериха „цаката”, затова най-добре е да се оборудвате със секретни брава и патрон. През последните години производителите на системи за сигурност инвестираха невероятно много средства в усъвършенстването на всички технологии за сигурност и те не правят изключение. В нашия онлайн магазин предлагаме високотехнологични патрони като Evva например, които са последната дума на техниката, както и българските Mauer, оборудвани с технологията Red Line.

  Допълнителната брава за допълнителна сигурност. Вече имате стабилна, масивна, метална врата, оборудвана със стабилни и здрави секретни патрон и брава. За още по-голяма сигурност, може да помислите за още една супер стабилна точка за заключване – чрез инсталиране на допълнителна брава. Една такава, която предлагаме в нашия онлайн магазин, е на полската компания Gerda, която се слави с това, че е практически непробиваема. Така в комбинацията с основните системи за заключване, вашата врата наистина ще ви служи вярно дълги години.

  На вратите, които предлагаме в нашия център, монтираме и допълнителни елементи за сигурност и комфорт. Ето най-важните от тях:

  • Бронировка. Това представлява метална капачка, която защитава патрона от измъкване, счупване усукване и т.н. Нека не забравяме и дръжките за врата, които могат допълнително да допринасят за сигурността на вашия дом. Шпионката е задължителен атрибут от всяка една врата от години – надали може да си представим съвременно жилище без нея, особено ако имате деца.
  • Едно от по-слабите места на всяка врата, пък дори и то метална, освен бравата, са нейните панти. Каква ирония на съдбата би било, ако тя може да се измъкне свободно и без усилия от тях. За този евентуален проблем също предлагаме решение под формата на стоманени шипове, които се монтират допълнително на вратата – в касата ѝ. Това е сигурен начин да се елиминира евентуален пробив точно на това уязвимо място.

 • Мастър системи

  Мастър системата представлява серия от ключалки с различен, но много близък шифър. Всяка ключалка работи със самостоятелен ключ, но има и мастър ключ, който може да отключи всички ключалки от серията.

  Мастър системите са подходящи за хотели, банки, офиси, учреждения и др.

  В SOS Locksmith можем да изработим мастър система по индивидуално задание, спрямо нуждите на клиента. Гарантираме високо качество и даваме 5 години гаранция.

 • High Security системи

  Това е съвкупност от заключващи елементи (брава, патрон, бронировка), гарантиращи високо качество, дългогодишна безпроблемна работа и невъзможността системата да бъде манипулирана без наличието на оригиналния за нея ключ. Имайки монтирана такава система, може да бъдете сигурни, че няма начин тя да бъде отключена без да се развали целостта и. По този начин вие максимално елиминирате шанса някой нерегламентирано да проникне във вашия дом или офис.

  При нас ще откриете голямо разнообразие от патрони и брави с висока степен на сигурност като KABA, EVVA, Mauer, Mottura, Fiam, Securemme, Gerda и други.

 • Изработка на ключ по шифър (по брава, патрон)

  Ако сте загубили всички ключове за бравата си, ние можем да изработим нови по нея. Предлагаме прекодиране на патрон по вашите ключове.

  Случва се във входа, в който живеете, патрона да се повреди, а свързването с всички хора да е сложен процес. Имаме решение за вас. Донесете ни минимум 5 ключа и ние ще пренаредим нов работещ патрон по вашите ключове.

 • Дубликат на всички видове ключове

  Това е най-разпространената ключарска услуга, която ние, естествено, предлагаме. Имаме голямо разнообразие от най-различни заготовки за всички видове ключове – като се почне от най-стандартните и разпространени такива секретни или за интериорни врати и се стигне до редки модели, предназначени за високотехнологични брави и патрони. Тези заготовки внасяме от производителите им, което е още един плюс, освен тяхното качество – можем да си позволим да извършваме тази услуга на доста конкурентни цени. Работим и на няколко високотехнологични машини за изработване на дубликати, което в комбинация с опита на нашите майстори ключари, ни дава възможност да изработим наистина всички видове копия на ключове, за които се сетите. Освен дубликати на метални ключове, правим копия и на чипове, които осигуряват контрол на достъпа за жилищни кооперации, асансьори, офиси, големи учреждения и др.

   

  През последните години всички производители на системи за сигурност и на заключващи механизми развиха до такава степен своята дейност и продукти, че в момента предлагаме изключително сигурни и високотехнологични брави и патрони, които се славят с това, че са практически непробиваеми. Винаги когато купувате нова брава или патрон и те имат карта към тях – пазете я на сигурно място! Евентуални копия на ключовете за тези механизми впоследствие може да бъдат изработени единствено при наличието на този документ. Това е с цел да се спре безогледното копиране, често с цел кражба. Ако загубите тази карта има опасност да не може да ви бъди изваден дубликат.

   

  Друго, което е хубаво да имате предвид, е, че е желателно дубликат да се направи по оригинала на ключа. Винаги при изработката на копие има някои леки разминавания, които не са фатални, но ако се репродуцират няколко пъти, това може да доведе до недобро функциониране на ключа. Така че винаги по възможност ни носете оригинала. Също така в идеалния вариант ни донесете и патрона или касовата брава, за да проверим на място дали новият ключ ще функционира правилно.

   

  Нашите майстори ключари се гордеят с факта, че „няма нещо, което се заключва, което да не можем да отключим”. Изработваме дубликати на всички видове ключове: за къщи, жилища, апартаменти, офиси, за допълнителни брави, патрони, касови брави, за пощенски кутии, катинари, стъклени витрини, вътрешни врати, за вериги за велосипеди и т.н.

   

  Най-разпространените ключове, на които ежедневно в ключарския ни център в Дървеница правим дубликати, са следните:

  • Най-разпространените секретни ключове, без значение дали са луксозни, високотехнологични или от ”стандартните”. Също така правим и цветни ключове, които са удачни както за подарък, така и че се отличават от другите например в една огромна връзка;
  • Ключове с ямки. Така се наричат тези сигурни ключове, които имат малки дупчици и се поставят хоризонтално в патрона.
  • Кръстати ключове;
  • Обикновени ключове – такива за врати на шкафчета, чекмеджета, интериорни врати и др.
  • Всички видове ключове, предназначени за касови врати.

   

  В нашето ключарско ателие ще направим дубликат на всеки един ключ, който ви е необходим. Може предварително да ни снимате ключа и да ни пратите изображението примерно по скайп или вайбър, ако той е на някакъв по-рядък модел или специална изработка. Същото важи и за случаите, в които имате разбита врата, повреден патрон или др. – добрата предварителна комуникация ще е полезна и на двете страни впоследствие.

 • Дубликат на уникални профили ключове (патентовани)

  Разполагаме с най-новата и прецизна машина за изработка на профили. С нейна помощ можем да вадим дубликати на ключове, патентовани профили, също така защитени и такива, които не са разпространени на Европейския пазар. По този начин се чувстваме горди, че сме едни от малкото, които могат да се справят с копирането на почти всеки ключ.

 • Дубликат на чипове за контрол на достъп

  Предлагаме изработката на RFID tag (чип) за контрол на достъп за входове и асансьори.