mobile trigger

Сейфови услуги

 • Отключване

  В ежедневието ни се налага да използваме каси и сейфове за оръжие, за бижута, скъпоценности и документи. Повечето от тях основно се заключват посредством два вида заключващи механизми, работещи понякога заедно, понякога поотделно. Заключването се извършва посредством касова брава или шифрова ключалка(с код). Случва се в даден момент механизмите да се повредят,да се изгубят ключове или да се забрави кода за шифъра. В SOS Locksmith работят ключари, които са преминали специализирани курсове и са добре обучени как да действат в такива ситуации. Спокойно може да се свържете с нас и да сте сигурни, че ние можем да отворим сейфа ви без да има сериозни последствия по него.

 • Ремонт

  Случва се заключващите механизми на каси и сейфове да дефектират. Това може да се дължи на износване, човешка грешка, производствен дефект, неправилна експлоатация. При ситуации като заяждаща ключалка, забравен код за шифър, дефектирал девиаторен механизъм и други подобни ситуации може да се свържете с нас и ние ще разрешим конкретния проблем. Разполагаме с ключари обучени да реагират адекватно в такива ситуации.

 • Прекодиране

  Прекодиране означава промяна на шифъра. Ако се безпокоите, че някой може да има ключ от вашата каса/сейф или те заяждат и не работят както трябва, то не е необходимо да сменяте целия заключващ механизъм, а може да се обърнете към нас и ние да сменим шифъра на бравата. Ако касата ви е с код или въртящ се шифър и не знаете как да го промените, можем да ви помогнем и в този случай.

 • Смяна на заключващ механизъм

  При нас може да подмените заключващия механизъм на вашия сейф или каса.  Предлагаме различни видове и различен клас заключващи механизми за сейфове. В нашите ключарски центрове можем да ви консултираме и подберем най-доброто за вас.