mobile trigger

Сейфови услуги

 • Отключване.

  Извършваме и аварийно откщлючване на сейфове – било то защото механизмите заяждат, след опит за разбиване, след неправилна експлоатация от страна на техните собственици, забравен код и т.н. Ако се намирате в такава ситуация, съветът ни е да избягвате да го решите сами, освен ако не сте професионалист с необходимото оборудване. Нашите ключари от ключарския център в Дървеница работят денонощно – по време на национални празници, уикенди и др. Обадете се на тел. 0893 21 21 22 и те ще бъдат вашия адрес за половин час не само в Дървеница и Студентски град, но и в цяла София.

 • Ремонт

  Случва се заключващите механизми на каси и сейфове да дефектират. Това може да се дължи на износване, човешка грешка, производствен дефект, неправилна експлоатация. При ситуации като заяждаща ключалка, забравен код за шифър, дефектирал девиаторен механизъм и други подобни ситуации може да се свържете с нас и ние ще разрешим конкретния проблем. Разполагаме с ключари обучени да реагират адекватно в такива ситуации.

 • Прекодиране

  Прекодиране означава промяна на шифъра. Ако се безпокоите, че някой може да има ключ от вашата каса/сейф или те заяждат и не работят както трябва, то не е необходимо да сменяте целия заключващ механизъм, а може да се обърнете към нас и ние да сменим шифъра на бравата. Ако касата ви е с код или въртящ се шифър и не знаете как да го промените, можем да ви помогнем и в този случай.

 • Смяна на заключващ механизъм

  При нас може да подмените заключващия механизъм на вашия сейф или каса.  Предлагаме различни видове и различен клас заключващи механизми за сейфове. В нашите ключарски центрове можем да ви консултираме и подберем най-доброто за вас.