mobile trigger

Фирмено представяне

SOS Locksmith е създадена за да предлага решения за сигурност, задоволявайки нуждите и потребностите на своите клиенти. Основна дейност на фирмата са денонощни ключарски и автоключарски услуги.

 • Началото

  SOS Locksmith е основана през 2008 г. Ние стартирахме като малък ключарски магазин с идеята винаги да предоставяме професионални, надеждни и достъпни ключарски услуги. Днес сме една от най-големите и бързо развиващи се ключарски фирми в София. Изградихме верига от ключарски центрове SOS Locksmith като до момента имаме 6 шоурума намиращи се на територията на столицата. Разполагаме с над 15 аварийни екипа готови да реагират денонощно на вашите повиквания.

 • Качество

  В SOS Locksmith работим само с лицензирани, реномирани и доказали се на пазара производители. По този начин гарантираме високо качество, надеждност и експедитивност на работа. Предлагаме богата гама от продукти и услуги, които ще задоволят и най-взискателните ни клиенти. Работим единствено с професионални инструменти, които ни позволяват безпроблемно отключване на всякакви видове брави и патрони. Ние гарантираме, че няма да намерите по-бързи, по-надеждни, по-професионални и по-качествени услуги.

 • Професионализъм

  Мотото на нашата фирма е "Вашата сигурност е наша отговорност", затова гарантираме професионално отношение от всички наши служители. Ключарите, работещи за SOS Locksmith, са преминали през редица професионални обучения, квалификации, курсове и тренинги, и са достигнали до нивото, което се изисква, за да са част от екипа на SOS Locksmith. Те са доказали се професионалисти с дългогодишен опит в ключарската и автоключарската дейност.

 • Онлайн магазин

  В момента разполагаме с един от най-големите онлайн магазини за ключарски артикули в страната. Осигурили сме лесна навигация и работа в сайта като предлагаме различни начини на плащане и доставка до всяка точка на света, спрямо предпочитанията на клиентите ни. Имаме богат асортимент от продукти - брави, патрони, бронировки, обков, дръжки, шпионки, автомати, катинари, резета, допълнителни брави, автоключове, кутийки и ключалки и др. Цялата тази номенклатура е от лицензирани и реномирани производители. В магазина може да намерите още метални и интериорни врати, изработени по поръчка персонално за вас.

 • Денонощно обслужване

  Аварийните ключари на SOS Locksmith са на денонощно разположение на клиентите. Те пристигат на адрес до 30 мин. след обаждането, без значение дали е делник, празник, нощ или ден. Можете да разчитате на екипите ни при всяка ситуация и във всяка точка на София. Аварийните ни автомобили са оборудвани с всички необходими инструменти и продукти, за да можем лесно, бързо да разрешим всеки възникнал проблем.

 • Дубликат на 99% от ключовете

  Гарантираме, че можем да направим дубликат на 99% от ключовете. Поддържаме в наличност всички заготовки съвместими със заключващите системи в България. Работим с някои от най-известните производители на заготовки в Европа, разполагаме с цялата тяхна номенклатура наброяваща десетки хиляди модела и варианта, като по този начин можем да ви помогнем да се сдобиете с ключа, от който се нуждаете. Ако не намерим готова заготовка, съответстваща на вашия ключ, това също не е проблем за нас. Разполагаме с най-новата и прецизна машина за изработка на профили. С нейна помощ можем да вадим дубликати на ключове, патентовани профили също така защитени и такива, които не са разпространени на Европейския пазар. По този начин се чувстваме горди, че сме едни от малкото, които могат да се справят с копирането на почти всеки ключ.

 • Оторизиран център на Mauer

  Mauer locking systems е най-големият производител на заключващи системи и с най-голям пазарен дял в България. Именно те избраха SOS Locksmith за свой гаранционен и след гаранционен обслужващ партньор за София и региона. Съвместно сме разработили за вас 4модела патентовани High Security ключалки, които са със специален шифър и могат да бъдат продавани само в ключарските центрове на SOS Locksmith. Ключалките са с 5год. Гаранция, дубликати на ключове към тях се изработват само при нас и само след представяне на карта за сигурност която получавате с покупката на ключалката. Ключалките могат да бъдат монтирани на секретни патрони, брави, катинари,сейфове, мебелни ключалки и др.

 • Оторизиран дилър и сервиз на Gerda

  Gerda е полски производител специализиран в изработката на заключващи системи. Основен и най-продаван продукт е GERDA TYTAN - допълнителна брава от най-висок клас сигурност-7B, с изцяло титаниев корпус, който не може да бъде разпробит, изкъртен или счупен. Ключалката предлага над 4 млрд. комбинации, от които една е правилна. Бравата разполага с карта за сигурност и единствено при нейно наличие може да бъде изваден дубликат на ключа. Служителите на SOS Locksmith са преминали обучение и са сертифицирани за монтаж, сервиз и изработка на дубликати на ключове. Брави монтирани от сертифицирани служители получават удължена гаранция от 1 година. SOS Locksmith е единствената фирма, която разполага с най-много сертифицирани ключари на ваше разположение.

 • Консултация с професионални автоключари

  hqdefaulta_442x328_crop_and_resize_to_fit_478b24840a