Най-скъпите и иновативни автомобилни ключове

Най-скъпите и иновативни автомобилни ключове

27.03.2018

Кои са най-скъпите или пък иновативни автомобилни ключове в света? Повечето от нас гледат на автомобилни ключове като на задължителни вещи, без които няма да можем да ползваме нашия автомобил. За някои хора обаче те са нещо много повече от средство за отключване. Ето някои от най-иновативните или просто скъпи автоключове:

Mercedes Benz Swarovski автоключ

Този уникален автомобилен ключ е разработка на поделението на Mercedes Benz в Япония. Той е отрупан със скъпоценни камъни от световноизвестната марка Swarovski. Върху автоключовете са инкрустирани ръчно над триста кристала. Цената на този автомобилен ключ е над 600 долара. В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от ключове за Мерцедес.

Автоключ за BMW i8

Този автомобилен ключ изпреварва дори тези на Tesla що се касае до използването на иновативни и високи технологии. Той е оборудван с LCD дисплей, чрез който ще получите информация за оставащото ви разстояние до следващо зареждане, ще можете да зададете температура на превозното средство от разстояние и т.н. В нашия онлайн магазин ще намерите много оригинални ключове за BMW.

Диамантен автоключ за Bentley

Автор на този автомобилен ключ (с цена 8 000 долара) е прочутият дизайнер Александър Амосу. В нашия онлайн магазин можете да намерите автомобилен ключ за тази марка. Уверяваме ви, че не е толкова скъп, колкото посочения тук.

Скъпоценният автоключ на Ferrari

Съществуват и по-високотехнологични ключове, но този с цена от 25 000 долара e покрит с повече от 1100 диаманта. При желание от страна на собственика, прочутата бижутерска къща Camael в Лондон ще изработи персонален автомобилен ключ по избор. Естествено, в нашия онлайн магазин ще намерите оригинален автоключ и за тази луксозна марка.

Дистанционно за BMW 7-серията

Предлага се с четири бутона за заключване и отключване на колата, отваряне на багажника и паникбутон. Но също така е оборудван с цветен 2.2-инчов сензорен екран, който ви позволява да получавате информация относно това дали всички врати са заключени и количеството гориво. Можете също да управлявате климатика в колата и да превключвате светлините. Да не забравяме, че можете да използвате това дистанционно, за да паркирате автомобила отдалечено.

Tesla модел S

Миниатюрният модел на Tesla изглежда като умалено копие на автомобила. Освен че заключва и отключва вратите, този уникален ключ може да управлява дистанционно превозното средство без да има някой в колата.

Часовникът Aston Martin AMVOX2

Мнозина биха посочили именно „часовника” на Aston Martin AMVOX2 за най-скъп автомобилен ключ и почти биха познали, заради „скромната” му цена от 35 000 долара. Той е едновременно скъп мъжки аксесоар и дистанционно за автомобил. Кристалната му повърхност е чувствителна на допир, а при натискане на определени части от него вратите на автомобила се отварят или затварят.

Персонализираният ключ за Koenigsegg Agera R

Истината е, че най-скъпият автоключ струва 7 пъти повече от този за Aston Martin, а именно 250 000 долара! Е, може би ако карате автомобил за 2,8 млн. долара, това няма да ви се стори толкова много. Става въпрос за персонализирания ключ Koenigsegg Agera R, който е направен от платина и черен оникс, и е покрит с 40 карата блестящи диаманти. Самият автоключ изглежда по-скоро като някакво бижу, отколкото като дистанционно управление, което отключва Koenigsegg.

Колкото и да струват тези автомобилни ключове, не трябва да забравяме, че те са напълно неизползваеми без намесата на автоключар. Дори и най-скъпите автоключове трябва да бъдат нарязани и обучени, за да се синхронизират с вашето превозно средство. В нашия ключарски център ще нарежем и обучим всеки автомобилен ключ без значение от цената му. А в онлайн магазина ни ще намерите разнообразие както от автомобилни ключове, така и от автомобилни кутийки за всички марки автомобили.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram