Очаквани нови коли през 2019 година

Очаквани коли през 2019 година

02.01.2019

Попитахме майсторите от SOS Сервиз какво очакват през новата година и получихме списък с 8 модела автомобили.

През предстоящата 2019 г. ще има множество автомобилни премиери на различни марки. Всички в сервиза очакват с нетърпение извънземните технологии в автомобилната индустрия. През последните години имахме развитие както при електромобилите, така и при автономните коли. Нови коли през 2019 година ще поразят шофьорите с модерни технологии и ефективност.

 • BMW Х7

  Баварците обещават,че през 2019г. ще пуснат на пазара изцяло новия си флагман сред всъдеходите -Х7. Изключителни технологии и иновации за забележително изживяване при шофиране. Live Cockpit Professional е информационна система, която ще бъде управлявана чрез гласови команди. Дължината на автомобила от 5.15м. го прави огромен, а лукса в борда е нещо невиждано досега.

 • Tesla Model 3

  Новата тесла ще забие поредния пирон в ковчега на стандартните двигатели. Въпреки забавянето в пускането на базовата версия на Model 3 ще се появи на пазара през 2019г. Има възможност за пробег от 354 км, а цената е $35 000. Този автомобил е от изключително значение за автомобилната компания, защото за разлика от другите модели той е достъпен на много по-ниска цена.

 • Audi E-Tron

  Два електродвигателя ще се грижат за задвижването на Audi e-tron. Те ускоряват електрическия SUV модел от място до 100 км/ч с изключителна бързина. Невероятно ускорение. Почти безшумно задвижване. Очакванията се, че ще има пробег от около 400км. Ориентировъчната му стойност ще бъде около $80 000.

 • Land Rover Defender

  Всъдехода на Land Rover носи името Defender. За славната си 70-годишна история дизайна му претърпява съвсем малко изменения. Тестовете на автомобила вече текат с пълна сила и се очаква премиерата му през 2019г, а продажбите стартират през 2020г.

 • Porsche 911 (модел 992)

  Най-новото поколение Porsche 911 дебютира официално, а през 2019г. се очаква и в шоурумите на компанията. За радост на феновете класическа форма на модела е запазена. Има представени две версии Carrera S и Carrera 4S. Максималната му мощност е с 23 к.с. повече от предишното поколение- 443 к.с. От сервиза ни казаха, че идва с малки промени по дизайна, но е станал по-мощен и много по-технологичен.

 • Mercedes GLE

  Mercedes-Benz представи наследника на ML - новия GLE. Най-съществената новост е системата за активно окачване E-ACTIVE BODY CONTROL, което майсторите от сервиза ни обясниха, че премахва напълно клатенето, характерно за високите „джипове”. Една от най-силните черти на модела е класическият интериор.

 • Volvo S60

  От сервиза ни заявиха, че Volvo е производителят с най-смелата мисия в света – да няма загинали хора в автомобил на компанията, произведен след 2020 г. Шведите пускат може би най-безопасния автомобил към момента, включващ автоматично спиране при опасност от сблъсък с автомобил, човек, животно или велосипедист. Всяко ново Volvo от 2019-а ще има и версия с електрически двигател.

 • Mazda 3

  През ноември Mazda показа новото поколение на най-продавания си модел. Според майсторите от сервиза най-яркият акцент е бензинов двигател без запалителни свещи, работещ на принципа на дизелов. Горивото се възпламенява под налягане, без намесата на свещи. Това е метод, който миналата година шампионът във Формула 1 Mercedes приложи подобна технология за състезателните си болиди. Технологията се очаква да понижи с 30% консумацията на бензин.

Списъка с нови коли през 2019 година.

Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София.

На тел. 0896 450 036 или в някой от магазините на най-големия ключарски център, опитен консултант ще ви предложи оптимално решение за вашата сигурност според изискванията Ви и бюджета.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram