Смяна на автокутийки – не подценявайте тази дейност!

Смяна на автокутийки – не подценявайте тази дейност!

31.05.2018

В автокутийката са разположени чипът и платката за работа с превозното средство. При немалка част от автоключовете се намира и самото метално перо. Защото често то се прибира в корпуса на кутийката чрез сгъваем механизъм. От друга страна безконтактните ключове (Keyless Go) сами по себе си представляват автомобилна кутийка. А аварийният им накрайник също се прибира в корпуса им.

Освен чисто естетически и разпознавателни за марката автомобил функции, основното предназначение на авто кутийките е да предпазват транспондера и платката на ключа. Повече от нормално е с течение на времето автокутийката да започне да се изхабява, а фините механизми в нея да се повреждат. Това може да доведе не само до затруднение при работа с нея (например заради хлътнали бутони и недобър контакт), но и направо до спиране на функциите й и често. Tова се получава когато сме на път. Затова съветът на нашите майстори автоключари е да не подценявате състоянието на вашата автокутийка в момента, в който усетите, че тя вече не функционира така добре както преди, да я смените това ще ви спести много главоболия и излишни разходи впоследствие.

В нашия онлайн магазин предлагаме изключително разнообразие от оригинални авто кутийки. На пръв поглед смяната се извършва елементарно премествате елементите от старата в новата и това е. Нашият съвет е обаче да не подценявате тази дейност, а да ползвате услугите на висококвалифицирани автоключари каквито са нашите в SOS Locksmith. Клиенти са споделяли, че при прехвърлянето са изгубвали (и дори изхвърляли поради незнание!) транспондера дребна част, без която обаче ключът няма да функционира. Нашите автоключари не само ще заменят бързо и безпроблемно елементите на автокутийката. Но ще тестват и силата на заряда на батерията (ако тя е изхабена, предлагаме и нови батерии) и почистят платката.

В онлайн магазина ни предлагаме и много автомобилни продукти, между които авто ключове, авто ключалки и мн. др. Автоключарите ни са специализирани и във всички видове ключарски услуги. Ако попаднете в аварийна ситуация, винаги може да разчитате на нас.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш денонощен ключар София.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram