Съвети на майсторите от сервиза в Лозенец при избора на кола

Съвети на майсторите от сервиза в Лозенец

11.02.2019

Съвети на майсторите от сервиза в Лозенец при избора на първа кола.

Всички искат да карат мощна спортна кола. Прочети внимателно тази статия и се вслушай в съветите на майсторите от сервиза в Лозенец.

След зачестилите инциденти напоследък трябва се обръща повече внимание на младите шофьори. Според закона за движението по пътищата пуснат за обществено обсъждане младите шофьори трябва да шофират автомобили с мощност до 67 к.с. Когато шофират без придружител по-мощна кола глобата е 500лв. Така на шофьорите без нужния опит ще се наложи да карат бавни и стари коли. Колеги от сервиза в Лозенец вече няколко дена обсъждат тази тема. Решихме да ги попитаме какво според тях е най-правилно при избора за покупка на първия автомобил?

Първия съвет на майсторите от сервиза в Лозенец е да отделите бюджет за колата, обслужване и регистрация на автомобила. Разходите по колата започват да се увеличават веднага след като я закупиш. Много от неопитните шофьори ще си похарчат целия бюджет за автомобила. Така няма да останат пари за качествено обслужване на автомобила. В сервиза в Лозенец идват коли втора употреба на които собствениците не знаят кога за последно са сменени филтрите, маслото и ремъка. Никога не купувай автомобил, който надхвърля финансовата ти възможност.

По-малки, по-екологични, по-леки. Цената на петрола расте, а загрижеността за околната среда принуждава правителството да въведе мерки за намаляване на вредните емисии. Когато изчисляваш бюджета, който можеш да отделиш, не пропускай ежемесечните разходи за поддръжката на автомобила. Автомеханиците от сервиза в Лозенец са изчислили, че средно около 10% от семейния бюджет отиват за транспорт и поддръжка на автомобила. Тези разходи могат значително да нараснат, когато си закупил автомобил в лошо състояние. Няма да е лошо, ако заделиш средства за бъдещ ремонт след закупуването на колата. Особено ако си решил да теглиш кредит за нова кола. Това е още един безплатен съвет на механиците от сервиза в Лозенец.

Как да разберете дали състоянието на колата е добро или лошо? Това въобще не е никак лесно. Според колегите от сервиза в Лозенец винаги трябва да оглеждате автомобила и за най-малките детайли. Примерно когато забележите по-дебел слой боя по колата, трябва да внимавате. Често по този начин автомобилните дилъри прикриват следи от ПТП. Също така изисквайте сервизна книжка и проверете автомобила по неговия VIN номер. Така ще научите всички ремонти и евентуални произшествия.

Съвети на майсторите от сервиза в Лозенец при избора на първа кола.

Други дребни детайли които трябва да ви говорят за състоянието на автомобила са:

  • ръжда по автомобила
  • странни шумове при скорост над 60 км/ч
  • тапицерията е износена и раздърпана
  • маслото е черно на цвят
  • светят контролни лампи на таблото
  • в купето се усеща странна миризма

Когато вече сте харесали автомобил който да закупите посъветвайте се с механик на който да имате доверие. Механиците от сервиза в Лозенец знаят кои двигатели и скоростни кутии са по-застрашени от повреда. Ако не разполагате с доверен майстор, прекарайте колата през технически преглед. Това със сигурност ще увеличи първоначалния разход, но в дългосрочен план ще намали излишните разходи. Механиците от сервиза в Лозенец могат да ти помогнат и с точното определяне на цената.

Никога не взимай емоционално решение при покупката на автомобил. Все пак не си купуваш сладолед. Остави си време да обмислиш ситуацията преди да вземеш решение. Майсторите от сервиза в Лозенец често се шегуват, че колата е като жената. Когато не се грижиш за нея тя ще се повреди, а когато си грижовен и внимателен шансът за повреда намалява.

В нашия сайт може да разгледате предлаганите от нас автомобилни услуги, а при нужда от автоключарски услуги от денонощен ключар отново може да ни се доверите.

Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София.

На тел. 0896 450 036 може да се свържете с ключар за повече информация.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram