mobile trigger

Автоключове и аксесоари

  1. Начало
  2. /
  3. Автоключове и аксесоари

SOS Locksmith е сред най-големите търговци в бранша с оригинални Автоключове и автомобилни дистанционни в Европа. Фирмата участва много силно на Европейския пазар, търгувайки ежегодно на специализирани изложения в цяла Европа. Залагаме само на оригинални продукти, за да можем да сме сигурни за качеството и да даваме съответната гаранция за продукта. Смеем да твърдим, че в България нашата фирма разполага с най-голямо разнообразие и наличност на оригинални автомобилни ключове. Голяма част от ключарите в държавата пазаруват именно от нас.

Ние разполагаме с най-добрата техника и диагностика за програмиране на ключове и за извършване на манипулации с имобилайзери, моторни компютри и др. компоненти от автоелектрониката.

Автоключове

Разполагаме с над 290 модела оригинални автомобилни дистанционни. Имаме техника от най-ново поколение и знания, за да изработваме ключове на най-разпространените автомобили в Европа. Без значение дали автомобилът ви е с дистанционно или не, дали е нов или стар, ние можем да изработим ключ за него. Никой автомобил не е прекалено нов за нас. Извършваме най-различни манипулации и изработваме ключове дори за автомобили произведени след 2015г.

Ключове - SOS Locksmith Автокутиите

След време се захабяват, изтриват или чупят. При нас ще намерите разнообразие от кутии за автоключове, гумени бутони, накрайници и всичко необходимо за правилното функциониране на вашият ключ. Много от кутиите се лепят и затварят по специфичен начин, препоръчваме да не се опитвате сами, а да се доверите на специалист за извършване на тази услуга.

Кутийки - SOS Locksmith Ключалки

Извършваме ремонт, подмяна и пренареждане на автомобилни ключалки. Разполагаме с голяма наличност от ключалки за врати, контактни ключове, клемореди, ключалки за багажник резервоар и жабка, а също и с резервни части за някои от тях. Без значение дали искате да подмените, смените шифъра или ключалката е разбита или липсва, може да сте сигурни, че ние можем да решим вашият проблем.

Автоключалки - SOS Locksmith Аксесоари

При нас може да откриете емблеми за вашия ключ, разнообразие от ключодържатели на различни марки, батерии, шапчици и различни декорации за ключове.

Ключодържатели - SOS Locksmith Автоелектроника

Четене на секюрити код /PIN code/, синхронизация на дистанционни, синхронизация на модули, триене на ключове от паметта на автомобила, премахване на имобилайзери, отключване на автомобили с блокирал механизъм.