mobile trigger

Автоключове и аксесоари

SOS Locksmith е сред най-големите търговци в бранша с оригинални Автоключове и автомобилни дистанционни в Европа. Фирмата участва много силно на Европейския пазар, търгувайки ежегодно на специализирани изложения в цяла Европа. Залагаме само на оригинални продукти, за да можем да сме сигурни за качеството и да даваме съответната гаранция за продукта. Смеем да твърдим, че в България нашата фирма разполага с най-голямо разнообразие и наличност на оригинални автомобилни ключове. Голяма част от ключарите в държавата пазаруват именно от нас.

Ние разполагаме с най-добрата техника и диагностика за програмиране на ключове и за извършване на манипулации с имобилайзери, моторни компютри и др. компоненти от автоелектрониката.

 

Автоключове 

Разполагаме с над 290 модела оригинални автомобилни дистанционни. Имаме техника от най-ново поколение и знания, за да изработваме ключове на най-разпространените автомобили в Европа. Без значение дали автомобилът ви е с дистанционно или не, дали е нов или стар, ние можем да изработим ключ за него. Никой автомобил не е прекалено нов за нас. Извършваме най-различни манипулации и изработваме ключове дори за автомобили произведени след 2015г.

 

 

 

Автокутиите след време се захабяват, изтриват или чупят. При нас ще намерите разнообразие от кутии за автоключове, гумени бутони, накрайници и всичко необходимо за правилното функциониране на вашият ключ. Много от кутиите се лепят и затварят по специфичен начин, препоръчваме да не се опитвате сами, а да се доверите на специалист за извършване на тази услуга.

 

 

 

Ключалки

Извършваме ремонт, подмяна и пренареждане на автомобилни ключалки. Разполагаме с голяма наличност от ключалки за врати, контактни ключове, клемореди, ключалки за багажник резервоар и жабка, а също и с резервни части за някои от тях. Без значение дали искате да подмените, смените шифъра или ключалката е разбита или липсва, може да сте сигурни, че ние можем да решим вашият проблем.

 

 

 

Аксесоари

При нас може да откриете емблеми за вашия ключ, разнообразие от ключодържатели на различни марки, батерии, шапчици и различни декорации за ключове.

 

 

 

Автоелектроника: четене на секюрити код /PIN code/, синхронизация на дистанционни, синхронизация на модули, триене на ключове от паметта на автомобила, премахване на имобилайзери, отключване на автомобили с блокирал механизъм.