mobile trigger

Услуги от ключар в Банишора

На всеки e възможно да се случи да попадне в аварийна ситуация с ключовете на колата или дома. Точно за тези ситуации разполагаме с екип от ключари в Банишора обслужващи целия квартал.

 
 

За тези случаи разчитайте на нашата помощ. Нашата работа е да ви помагаме в затруднени ситуации. 

 

Ключарите от Банишора изпълняват денонощно задълженията си, дори през почивните дни. В наш магазин можете да извадите дубликат на ключ. След което да не се налага да ползвате аварийните услуги на ключар в Банишора.

 

Също така предлагаме брави, ключалки или други продукти за поддръжка на вратата. Не изпадайте в паника, когато сте загубили ключа за колата. Отново ключар от Банишора ще ви помогне. 

 

При нас безпроблемно изработваме нов ключ, без значение от марката на колата. Използваме модерна техника и нови технологии в ключарската индустрия, така изпълняваме бързо ангажиментите си. За да се убедите в това, посетете ни в някое от нашите ателиета в София или пък извикайте ключар на адрес в Банишора. 

 

Можете да потърсите майсторите ни при счупен ключ в ключалката или изгубен ключ. Често в практиката на нашите майстори ключари в Банишора им се налага да отварят различни брави и врати. Така че са напълно наясно със силните и слаби страни на продуктите, които предлагаме. 

 

За да сте сигурни, че аварията няма да се повтори вслушайте се в съветите на ключарите от Банишора. Те имат нужния опит и знаят как да ви спестят бъдещи главоболия. Всеки един ключар от Банишора не спира да усъвършенства своите знания.

 

На тел. 0894 620002 може да задавате вашите въпроси. 

 

Разполагаме с екип от ключари в Банишора обслужващи целия квартал.

 

Всеки специалист от екипа ключари в Банишора използва модерна техника.

Назад към всички