mobile trigger

Смяна на автокутийки – не подценявайте тази дейност!

31.05.2018г.

В автокутийката са разположени чипът и платката за работа с превозното средство.При немалка част от автоключовете се намира и самото метално перо, защото често то се прибира в корпуса на кутийката чрез сгъваем механизъм. От друга страна безконтактните ключове (Keyless Go) сами по себе си представляват автомобилна кутийка, а аварийният им накрайник също се прибира в корпуса им.

 

Освен чисто естетически и разпознавателни за марката автомобил функции, основното предназначение на авто кутийките е да предпазват транспондера и платката на ключа. Повече от нормално е с течение на времето автокутийката да започне да се изхабява, а фините механизми в нея да се повреждат. Това може да доведе не само до затруднение при работа с нея (например заради хлътнали бутони и недобър контакт), но и направо до спиране на функциите й – и често, знаем, това се получава когато сме на път. Затова съветът на нашите майстори автоключари е да не подценявате състоянието на вашата автокутийка – в момента, в който усетите, че тя вече не функционира така добре както преди, да я смените – това ще ви спести много главоболия и излишни разходи впоследствие.

 

В нашия онлайн магазин предлагаме изключително разнообразие от оригинални авто кутийки. На пръв поглед смяната се извършва елементарно – премествате елементите от старата в новата и това е. Нашият съвет е обаче да не подценявате тази дейност, а да ползвате услугите на висококвалифицирани автоключари каквито са нашите в SOS Locksmith. Клиенти са споделяли, че при прехвърлянето са изгубвали (и дори изхвърляли поради незнание!) транспондера – дребна част, без която обаче ключът няма да функционира. Нашите автоключари не само ще заменят бързо и безпроблемно елементите на автокутийката, но ще тестват и силата на заряда на батерията (ако тя е изхабена, предлагаме и нови батерии) и почистят платката.

В онлайн магазина ни предлагаме и много автомобилни продукти, между които авто ключове, авто ключалки и мн. др. Автоключарите ни са специализирани и във всички видове ключарски услуги – ако попаднете в аварийна ситуация, винаги може да разчитате на нас.

Назад към всички