mobile trigger

Бронировката – какво е това и защо е необходимо

14.02.2017г.

  1. Начало
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Битови
  6. /
  7. Бронировката – какво е това и защо е необходимо

Бронировка


Бронировката е механизъм, който допринася за сигурността на нашия дом, защото знаем, че колкото повече препятствия срещне по пътя си крадецът, толкова по-голяма е вероятността той да се откаже да проникне в дома ни. В днешни дни престъпниците стават все по-изобретателни и високотехнологични, затова и ние се нуждаем от допълнителна защита. Функцията на тази при патрона (т. нар. бронировка) е да го предпазва от злонамерени действия чупене, изкъртване, пробиване, измъкване и т.н. Бронировката представлява грубо казано „капачка” или „конус” от стомана, която може да се монтира върху бравата. Целта й е да скрие и предпази патрона.


Видове


Някои са със специална форма, които възпрепятстват крадците да я захванат с инструменти, други имат предпазни шайби и мн. др. Най-качествените са създадени така, че да издържат на всякакви атмосферни условия и е невъзможно да бъдат усукани, сцепени или измъкнати.


Бронировки в онлайн магазина на SOS Locksmith


Разнообразието от бронировки е голямо на сайта на SOS Locksmith може да намерите различни видове. Предлагаме такива с титаниева сплав, хронирано покритие, конусовидна форма, специална допълнителна защита против пробиване и изтръгване. Естествено, имате избор и от различни цветове. Цените им варират от 35 до 195 лв. Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

Назад към всички