mobile trigger

Основателят и управител на SOS Locksmith стана член на ALOA

13.09.2017г.

  1. Начало
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Корпоративни
  6. /
  7. Основателят и управител на SOS Locksmith стана член на ALOA

Илиян Царибродски – управителят на SOS Locksmith вече е член на ALOA – Организация на професионалните ключари в Америка, базирана в Далас, щата Тексас. Той получи тази възможност благодарение на уменията си и дългогодишния си опит. Да те приемат в тази асоциация, която има строги професионални и етични изисквания, не е лесно. Трябва да призная, че постигнах това благодарение и на своите колеги, с които заедно работим дълги години върху налагането на бранда SOS Locksmith не само в България” – споделя Илиян Царибродски.


Основната мисия на ALOA е да подобрява професионалните компетенции и етика на своите членове и като цяло да работи за доброто име и по-голямото търсене на качествени ключарски услуги. Членуващите в ALOA професионалисти имат привилегията първи да получават информация за най-модерните технологии, проекти и нововъведения, свързани с тяхната дейност и като резултат да увеличават нивото на услугите, които предлагат в един бизнес, в който доверието е най-важното.


Догодина, в периода 8-14 юли, във Вашингтон ще се състои и международната конференция на ALOA, на която е поканен и Илиян Царибродски. Тогава ще ви запознаем с най-новите постижения в тази професия, а дотогава – продължавайте все така да се доверявате на SOS Locksmith!


Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

Назад към всички