mobile trigger

SOS Locksmith и Solid 55 обединяват сили

06.12.2018г.

Най-големият ключарски център в България - SOS Locksmith и лидерът на високо качествени блиндирани врати - Solid 55 обединяват сили. 

Клиентите са най-важни, а тяхната сигурност е наша отговорност. Двете компании стартират съвместен проект, така потребителите ни ще имат възможност да получат комбинация от модерни заключващи механизми и интелигентни блиндирани врати.

Solid55 е иновативна българска компания с близо 30-годишна история. Компанията предлага на световния пазар продукти в сферата на сигурността, заключващите системи и дизайна. Благодарение на съвместната работа, SOS Locksmith ще показва на своите клиенти продуктите на Solid 55 във всичките си обекти. Портфолиото на Solid 55 включва интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, врати за входни пространства, пожароустойчиви и мултифункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията.

Чрез това партньорство ще се създадат високотехнологични решения за сигурност. Клиентите на Solid 55 могат да разчитат на професионализма на SOS Locksmith за изработката и нарязването на всички видове ключове.

На тел. 0894 620 002 или в някой от магазините на най-големия ключарски център, опитен консултант ще ви предложи оптимално решение за вашата сигурност според изискванията ви и бюджета.

 

Назад към всички