mobile trigger

Преработване на заключващи системи от ключар

Ако заключващата система е с касова брава за по-голяма сигурност помислете за промяна и ремонт на заключващата система.

 

Може да смените остарялата и несигурна касова система с по-модерна и сигурна заключваща система. Това е една от най-сложните услуги, предлагани от ключарите в нашия магазин. Касовата брава е морално остаряла и не достатъчно надеждна за сметка на секретната брава. Разполагаме с екип от доказали се специалисти способни да ремонтират заключващата система.

 

Не отлагайте това решение, ако искате да сте сигурни, че вашият дом е добре защитен. На тел. 0894 62 00 02 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

 

Недостатъци на заключваща система с касова брава:

Касовата брава не се нуждае от патрон за задвижване на механизма, а това се изпълнява самостоятелно. В продължение на много години това е най-предпочитаната заключваща система в България. Защото касовите брави са известни с това, че са много здрави и крайната цена е по-малка от комбинацията от здрава секретна брава и патрон. Основният проблем с касовата брава е, че вашият дом ще бъде по-податлив на опити за проникване от крадци. За всички тези недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система. С две думи да преминете от заключваща система с касово към секретно заключване.

 

Предимства на заключваща система със секретна брава и патрон:

Секретната брава не може да съществува сама, тя винаги върви с патрон. Това е една от причините, поради които тази заключваща система е по-надеждна. Производителите на системи за сигурност постоянно инвестират в разработването и защитата на заключващи системи със секретна брава.

 

Промяна на заключващата система:

След като сте се уверили, че заключващата система със секретна брава и патрон е най-сигурният вариант. На място ще пристигне ключар, който ще направи необходимите измервания на вашата врата и на мястото, където ще бъде инсталирана новата заключващата система. Той ще отговори на всичките ви въпроси по изчерпателен начин и ще предложи опции, съобразени с вашите изисквания и бюджет. Комбинациите са много - ще ви предоставим оптималното решение за секретна ключалка, патрон и бронировка. Монтажът е от съществено значение за правилната и дългосрочна работа на заключващите системи, така че е много важно да се доверите на професионален ключар.

 

За да получите консултация за всички видове заключващи системи обадете се на тел. 0894 62 00 02

 

За всички недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система.

Назад към всички