mobile trigger

Нашата техника

Машините, с които работим

 1. Начало
 2. /
 3. Нашата техника

Роботи

 • Робот

  Keyline Ninja

  Това е първата и единствена до момента компактна, с висока точност на нарязване електронна машина, за едностранни и двустранни обикновени секретни ключове, както и за обикновени автомобилни ключове.

   

  Този ключарски робот се контролира от сензорен екран с множество функции. Разполага с множество сензори и висококачествена фреза от обогатена стомана, която гарантира качествени изработки на дубликатите.

   

  Keyline Ninja поведе ключарският занаят в друго измерение!

  Вижте как работи машината
 • Робот

  Miracle A9

  Компактен робот със сензорен екран за изработка и декодиране на автомобилни ключове.

  Реже и декодира секретни и специални автоключове, ямкови, секретни и табуларни ключове.

  Miracle A9 - чудото на 21 век.

  Вижте как работи машината
 • Робот

  Sygma Pro

  Високоскоростна електронна машина за нарязване на касови, помпови и специални ключове под ъгъл.

   

  Автоматичен робот, който с най-голяма прецизност и точност, изработва касови ключове по шифър или техни копия.

   

  Sigma Pro е допълнение към роботизираната линия на Keyline за ключарски роботи.

  Вижте как работи машината
 • Робот

  Keyline Versa

  Високоскоростна електронна машина за прочитане, декодиране и нарязване по код на ямкови и специални автомобилни ключове. Последните изобретения и технологии използвани в създаването на тази машина, Ви дават изключително качество при нарязване на ключа. Целият процес на копиране на ключа Ви отнема няколко секунди.

   

  Versa разполага със сензорен екран и набор от сензори, които гарантират висококачествена и безупречна работа!

  Вижте как работи машината
 • Робот

  Машина AN-SAN „X cut”

  An-San „X cut”представлява малка фабрика за изработка на заготовки във вашето ателие. Може да изработва уникални профили на заготовки в рамките на няколко минути. Машината чете и реже по 4 оси от координатната система, което улеснява декодирането и рязането на профила. Тя е снабдена с мотор от най-ново поколение, което прави рязането на по-финни профили безпроблемно и лесно. Фрезата на машината е изработена от специална сплав, което и гарантира дълготрайна и безкрайно прецизна работа. Тази машина прави изработката на уникални, патентовани и защитени профили възможно и достъпно.

Механични

 • Механични

  Секретна машина Kurt YM35

  Секретната машина Kurt YM35 се използва за нарязване на секретни ключове и обикновени автоключове. Тя разполага с 4 позиции на менгемето, за да улесни нарязването на ключа спрямо неговия профил.

 • Механични

  Касова машина Canas

  Касовата машина Canas се използва за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

 • Механични

  Ямкова машина Kurt PN80

  Ямковата машина Kurt PN80 е механична машина, която служи за нарязване на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Тя може да прави хоризонтални и вертикални нарези. Има разграфено до милиметри менгеме, което позволява прецизно и точно нарязване на ключовете.

 • Механични

  Ямкова машина An-san TR-2050

  Това е механична ямкова машина за направа на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Разликата от обикновените ямкови машини е че притежава електронен контролен панел, чрез който се центрова по-лесно машината, което спомага за по-прецизно нарязване на ключовете. Машината работи с фрези и опипвачи от 1мм до 3мм, което дава възможност за нарязване на най-различни ключове.

 • Механични

  Механична машина Guler TR-30

  Tова е специализирана машина за направа единствено и само за ключове на форд и ягуар, тип „Пирон”. Специалният и опипвач и фреза гарантират 100% успеваемост за направа на този вид ключове. Дори да донесете износен ключ, с помощта на тази машина износването ще бъде коригирано и новия ключ ще излезе с правилните позиции. Това ще осигури добра и безпроблемна работа.

 • Механични

  Касова машина Kurt KS-50

  Използва се за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това, какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

 • Механични

  Машина за нарязване на ключове Gerda

  Допълнителните брави на Gerda работят с много специфичен ключ, дубликацията на който изисква специална машина, създадена само и единствено за нарязване на ключове Gerda. Такъв тип машина могат да притежават оторизирани представители на марката. За работа с машината се преминава специално обучение и само ключари, които имат сертификат могат да работят с нея и да правят дубликат на ключовете.

 • Механични

  Секретна машина Carisma-SM

  Секретна машина за направа на секретни и обикновени автомобилни ключове. Тя е от последно поколение секретни машини, полуавтоматична е, което налага движение единствено от страна на режещия по „Х” координата. Това намалява грешките при нарязване на ключа и спомага за високата прецизност при изработката на съответния ключ. Машината има менгеме с въртяща глава, което дава възможност за захващане на най-различни профили ключове.

Софтуер

 • Софтуер

  TMPro2

  TMPro2 е мултифункционален уред за програмиране на транспондери. Той има модулна структура и работи по метода на директното програмиране в памметта на иммобилайзера, което означава, че е необходимо да се прочете физически паметта на иммобилайзера и прочетеният файл да бъде зареден в TMPro2. Благодарение на вграденият в него програматор повече от 90% от модулите могат да бъдат изпълнени само с TMPro2 без нуждата от допълнителни уреди.

  TMPro2 е уред който постоянно се развива и за него се създават нови модули.

 • Софтуер

  VAG Tacho

  VAG Tacho е OBD 2 базиран интерфейс, който има способностите през диагностичната букса да прочита секретният ПИН код с който в последствие с помощта на VAG Tacho можете да програмирате ключове. Той има възможността да чете и коригира километрите на определени табла от VAG. VAG Tacho e оборудвано с вграден четец/програматор за транспондери и това улеснява работата с VAG имобилайзерите.

  VAG Tacho е постоянно развиващ се продукт, така че способнoстите му нарастват непрекъснато.

 • Софтуер

  Orange5

  Orange5 е мултифункционален програматор за програмиране на множество микроконтролери и памети. Програматора е способен да прескача защитата на процесори, епроми и памети. Към програматора има множество различни адаптери, за да може спокойно да се обслужват всички видове процесори.

  Също така към програматора Orange5 има специализирани софтуери за имобилайзери, километражи и други. С тяхна помощ работата става доста по лесна.

 • Софтуер

  Zed BULL

  Мултифункционална транспондер машина от ново поколение, шест в едно. Най-голямото предимство на Zed BULL е, че работи с всички типове празни транспондери. По този начин потребителите не се ограничават до един производител на транспондери, което го прави универсален Клонер. Zed-BULL OBD кабелите ни позволяват да програмираме ключове и дистанционни управления на превозното средство чрез OBD II порт. Възможно е да се програмират ключове, когато всички ключове са загубени. Могат да бъдат копирани и RFID тагове.

 • Софтуер

  Tango

  Прибора е предназначен за програмиране на транспондери, влизащи в състава на автомобилни системи за имобилизация. За разлика от предшественика си Гамбит, новият модел Tango представлява двудиапазонно устройство, което позволява да прибавим транспондери производство на Texas Instruments (Tiris©) в гамата от  подържани транспондери. Встроен в програмата математически апарат позволяващ автоматично генериране на ключове за автомобили. По правило мейкърите използват дъмп от паметта на имобилайзера във вид на файл с разширение *.bin, без да изисква технически знания от страна на оператора.