5 причини да изберем електронна брава

Защо да изберем електронна брава

24.06.2024

Основното предимство на електронна брава е удобство и сигурност.

На един електронен ключ могат да се присвоят всички права за достъп до вратите, които трябва да отваря. Край на носенето на големи комплекти механични ключове!

Когато говорим за причините защо да изберем електронни брави, трябва да обърнем внимание на високото ниво на секретност на тези устройства. Използването на цифров код предотвратява достъпа на неоторизирани лица.

Потребителят може да има пълен контрол върху това, кой може или не може да влезе във Вашия дом или офис. Важно предимство е възможността за контролиране на времето за достъп: по кое време, в кои дни от седмицата и за колко време.

Изключително трудно е на практика електронната брава да бъде отворена с взлом/хакване.

Съвременните електронни брави са много устойчиви на взлом. Ако крадец иска да проникне с бормашина, лост или друг инструмент, бравата автоматично се заключва и не позволява достъп.

Възможност за дистанционно управление.

Много електронни модели позволяват на потребителя да отвори електронната си брава с помощта на мобилен телефон или дистанционно управление. С помощта на специални приложения можете да получавате изображения, съхранени на вградената камера, която имат.

Модерни технологии.

Съвременните технологии дават възможност за избор на електронни брави с различни включени функции: електронна брава за отваряне от домофон, цифрова брава, управлявана от мобилно устройство с Wi-Fi или Bluetooth, умни невидими брави, електронни брави за хотели и апартаменти.

Електронните брави са естествен резултат от технологичната еволюция на системите за достъп. Съвременните електронни брави са модерни и сигурни. Те са трудни за отваряне, в сравнение с традиционните механични брави. От гледна точка на сигурността те са по-добри като.

Само човекът, който има кода, картата или дистанционното, има достъп и е трудно да се копира.

Също електронните брави могат да се програмират, заключват или отключват според нуждите – много важно предимство.

Загубването на ключа вече не е проблем.

Важно предимство на електронните брави е, че вече няма проблеми със загубата на ключове. Загубените електронни ключове могат лесно да бъдат блокирани и да бъдат извадени нови ключове на всеки потребител.

С електронна брава можете да забравите за традиционния ключ.

Насладете се на възможността да използвате различни методи за достъп.

Денонощен ключар - Вашето решение при спешни ситуации! 24/7 : Винаги сме на разположение, независимо от времето на деня.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram