7 мита и легенди за ключари

7 мита и легенди за ключари

18.10.2018

Ще опровергаем седемте най-разпространени мита и легенди за ключари

Никога няма подходящо време да бъдете заключен извън вашия дом, офис или кола. Просто се случва. След като ви сполети лошия късмет, започвате да търсите изход от неприятната ситуация. Ако сте заключен късно през нощта и в същото време вали дъжд, явно съдбата ви е обърнала гръб. В началото известно време се колебаете дали да потърсите ключар. Всеизвестен факт е, че българинът е специалист по всичко, така че сте длъжен да опитате сам да решите проблема. Но след известно време разбирате, че единственият избор който имате, е на кой майстор ключар да се обадите. Не сте сигурни колко ще похарчите или колко време ще отнеме, за да ви помогне. Но най-важното е да се обадите на професионален ключар който ще стигне до мястото навреме и ще ви спаси деня. Има много погрешни схващания за ключарите в които хората вярват.

 1. Не вярвайте на това което гледате по телевизията.

  Независимо дали става дума за Джеймс Бонд или инспектор Гаджет, не е толкова лесно, колкото изглежда. Понякога ключалката ще се отвори веднага, а друг път ще отнеме 30-40 минути. Всяка ключалка е различна. Понякога е лесно, но друг път е дълъг и скъп процес. Осигурете на вашия ключар време и пространство. Тези услуги са специализирани и могат да бъдат много трудни.

 2. Само когато съм заключен имам нужда от ключар.

  >Професионалният ключар може да ви предложи редица услуги, които включват жилищни ключарски услуги, също така автомобилни и търговски услуги. Дори за вашият бизнес. Например да инсталира система за контрол на достъпа във офиса. Нашите майстори могат да ви посъветват как да увеличите сигурността във вашия дом.

 3. Стандартно работно време от 9ч. до 17ч.

  Аварии могат да се случат по всяко време, така че ключарите работят 24 часа в денонощието. Те ще бъдат на разположение винаги когато имате нужда от тях. Нашите майстори ще реагират бързо на вашето спешно повикване и ще пристигнат в рамките на няколко минути. Необходимо е да се свържете с нас (0893 212122) и ще изпратим квалифициран ключар.

 4. Ключарските услуги са еднакви.

  За да могат ключарите да се борят с конкуренцията трябва да използват най-добрите инструменти на пазара. Нашите професионални ключари използват различни инструменти при работата си върху брави, ключалки, сейфове и каси, гаражни врати и други видове заключващ механизъм.

 5. Всички ключари са лицензирани.

  Има много ключари, които твърдят, че са професионалисти, но всъщност не са квалифицирани и нямат необходимия опит. Може да са в състояние да изпълнят услугата за която сте ги повикали, но работата им да е с ниско качество или да не отговаря на стандартите.

 6. "Просто счупете прозореца, ще бъде по-евтино."

  Със сигурност е по-безопасно да се обадите на ключар, отколкото да счупите прозореца. Освен ако не работите като стъклар, обаждането към ключар е по-евтино, отколкото да смените стъклото. Понякога се изисква повече тънкост и опит да отключите, вместо да се използва груба сила.

 7. Трябва да защитя дома си чрез ключалката.

  Ако искате по-голяма сигурност и закупите високотехнологична ключалка няма гаранция, че крадците не могат да влезнат във вашия дом. Пробиването на вратата или удрянето по прозореца е много по-бързо и по-лесно за крадците. Погледнете укрепването на рамката на вратата и прозорците или помислете за алармена система за сигурност.

В крайна сметка не всички ключари са едни и същи. Някои може да ви таксуват стотици левове, за да отключат вратата през нощта. Други ще ви таксуват по-малко от колкото сте очаквали. Има много митове по отношение на ключарите. Професионалния ключар ще ви помогне, когато имате нужда от помощ. Намерете ключар, на когото можете да се доверите, преди да имате нужда от него.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш денонощен ключар София.

Професионален ключар

Митове за ключар

На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram