Бронировката – какво е това и защо е необходимо

Бронировката – какво е това и защо е необходимо

14.02.2017

Бронировка

Бронировката е механизъм, който допринася за сигурността на нашия дом, защото знаем, че колкото повече препятствия срещне по пътя си крадецът, толкова по-голяма е вероятността той да се откаже да проникне в дома ни. В днешни дни престъпниците стават все по-изобретателни и високотехнологични, затова и ние се нуждаем от допълнителна защита. Функцията на тази при патрона (т. нар. бронировка) е да го предпазва от злонамерени действия чупене, изкъртване, пробиване, измъкване и т.н. Бронировката представлява грубо казано „капачка” или „конус” от стомана, която може да се монтира върху бравата. Целта й е да скрие и предпази патрона.

Видове

Някои са със специална форма, които възпрепятстват крадците да я захванат с инструменти, други имат предпазни шайби и мн. др. Най-качествените са създадени така, че да издържат на всякакви атмосферни условия и е невъзможно да бъдат усукани, сцепени или измъкнати.

Бронировки в онлайн магазина на SOS Locksmith

Разнообразието от бронировки е голямо на сайта на SOS Locksmith може да намерите различни видове. Предлагаме такива с титаниева сплав, хронирано покритие, конусовидна форма, специална допълнителна защита против пробиване и изтръгване. Естествено, имате избор и от различни цветове. Цените им варират от 35 до 195 лв. Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram