Надеждната входна врата – какво трябва да знаем

Надеждната входна врата – какво трябва да знаем

09.03.2017

Какво трябва да знаем за надеждната входна врата

За да живеете спокойно, без да се притеснявате, че някой ще проникне в дома Ви във Ваше отсъствие. Важно е да помислите за това дали Вашата входна врата е наистина надеждна и сигурна. Може да гледате на вратата на Вашия дом не само като на грижа за Вас и за Вашите близки. Но и като на дългосрочна инвестиция във Вашата сигурност.

Нека помислим предварително

„След дъжд качулка” е любима наша поговорка и в голяма степен обяснява българската народопсихология. Често предприемаме важни действия едва когато е късно – късно отиваме на лекар. късно се застраховаме (ако не е задължително) или пък късно почваме да мислим за сигурността на своя дом. В ключарските ни центрове често идват разстроени клиенти, които на въпроса какви патрон, брава или врата искат, отговарят с: „Дай ми най-скъпото, не ме интересува, вчера ме ограбиха...” За да не изпадате в такава ситуация, помислете предварително каква е сегашната Ви врата, в какво състояние е и дали не се нуждаете от нова.

Няколко простички съвета

Може директно да се обърнете към ключарите на SOS Locksmith и те ще Ви предложат най-добрия вариант според Вашите естетически изисквания. И финансови възможности! Все пак най-важното, което Ви е необходимо да знаете, е, че вратата трябва да е масивна и дебела. Металът е добър избор за основен материал. Ако предпочитате дърво и прецените, че по-добре ще пасне на Вашия интериор, може да изберете метална врата с дървено покритие. В центровете на SOS Locksmith може да изберете такова с над 50 цвята. Като допълнение то ще повиши шумоизолацията и топлоизолацията на дома Ви.

Изберете подходящите брави и патрон

За избора на подходящите патрон и брава отново може да разчитате напълно на нашите ключари, те ще ви насочат към най-удачната комбинация. Подобно на всички други продукти, колкото са те по-здрави и качествени, толкова е по-малка вероятността да бъдат счупени, пробити и т.н., и някой да влезе с взлом в жилището Ви. Съветваме Ви да си монтирате и допълнителна брава – примерно такава от марката Gerda, на която се носи славата на непробиваема за престъпниците.

Помислете и за допълнителна защита

След като сте избрали стабилна врата с любимия Ви цвят, спрели сте се на брава, патрон и на допълнителна брава, Ви остава още съвсем малко. Бронировката е капачка от стомана, която се монтира върху бравата и защитава патрона на вратата. Вратите SOS Professional, които нашите центрове предлагат, са с предварително монтирана бронировка. Препоръчително е да си сложите и шпионка. И ако искате да сте в крак с технологиите, бихте могли да се спрете на дигитална такава – тя ще снима във Ваше отсъствие всеки, които е звънял на вратата Ви.

Входната врата – само ни кажете с какъв бюджет разполагате

Заповядайте в някой от ключарските центрове на SOS Locksmith и нашите ключари ще Ви предложат най-оптималния за Вас вариант. Монтажът също ще направим ние – от Вас остава единствено да помислите предварително. И да инвестирате своевременно в сигурността на Вашия дом.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram