Секретният патрон EVVA 3KS – сигурен и уникален

Секретният патрон EVVA 3KS – сигурен и уникален

28.02.2017
На първо място секретният патрон е изключително здрав, второ магнитната му система за сигурност е уникална и на трето, но не на последно когато го използвате (превъртате ключа) изпитвате чувство на удовлетвореност от плавното му функциониране.

“Препоръчвам Ви този изключително сигурен патрон. Гарантирам Ви, че няма да сгрешите в избора си.

Илиян Царибродски, основател на SOS Locksmith

Секретният патрон EVVA 3KS

Секретният патрон EVVA 3KS притежава 12 щифта, изработен е от закалена стомана, а възможните комбинации за заключване са 30 млрд. Ако имаме предвид, че населението на Земята към момента е около 7,5 млрд., то тогава елементарна калкулация показва, че този секретен патрон би могъл да бъде използван във всеки дом. Допълнителен плюс е, че механизмът не е оборудван с никакви пружини, което спомага за неговата допълнителна сигурност. На последно място, но не по значение, е и фактът, че когато превъртате ключа в патрона, той се плъзга бавно и плавно, не заяжда и Ви създава усещането за комфорт.

По желание на клиентите, секретният патрон EVVA 3KS е възможно да бъде удълженот всяка страна с 5 мм., за да изпълни изискванията на БДС.

Сигурността на секретния патрон EVVA 3KS

Всеки патрон притежава уникална карта, която съдържа кода от комбинацията му. Казаното дотук е лоша новина за крадците, защотозаради своите характеристики EVVA 3KS няма как да бъде:

  • Преодолян чрез бъмпинг или въобще чрез силови похвати
  • Пробит, извлечен, счупен, срязан и т.н.
  • Отворен с шперц или въобще с някакъв инструмент
  • Копиран ключ. Ако загубите своя ключ или той Ви бъде откраднат, може да направите негов дубликат единствено в център на официален представител на EVVA, каквито сме ние в SOS Locksmith.

EVVA

Основаната преди почти век (1919 г.) австрийска фирмае известна като водещ европейски производител на заключващи системи и на системи за сигурност. EVVA е създател на много патентовани ключови системи основната цел на фирмата е освен сигурност, продуктите й да създават усещане за комфорт. EVVA е единственият производител в света, който предлага магнитна система за заключване, а технологията MCS е резистентна към магнитните полета.

Секретният патрон EVVA 3KS може да бъде закупен във всички ключарски центрове и в онлайн магазина на SOS Locksmith. На Ваше разположение винаги ще бъде и наш ключар специалист, който ще Ви запознае с неговите характеристики и предимства.

“С всеки свой продукт EVVA са едни гърди напред пред престъпниците. Секретният патрон EVVA 3KS е поредното доказателство за това.

Петко Витанов, майстор ключар в централен офис, Дървеница

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram