SOS Сервиз

SOS Сервиз

29.11.2018

Ние сме иновативна и млада компания с фокус към комплексното обслужване на автомобили. На нас може да разчитате за авто-електро услуги. Имате проблем с електро инсталацията, светлините, алармата или искате да добавите екстри в автомобила си? От началото на декември месец ще можете да намерите SOS Сервиз на бул. Арсеналски 63.

Работим качествено и с годините сме събрали екип от отговорни и компетентни служители. На практика те разбират от всичко, свързано с ел. инсталацията на автомобила. Спазваме договорените срокове без това да влияе на качеството на услугата ни.

В сервизния център разполагаме със специализирана техника за диагностика на автомобили и бусове с диагностичен софтуер. Най-важния елемент при отстраняване на проблем с електрониката е правилната компютърна диагностика на автомобила.

Всяка една електрическа повреда, може да доведе след себе си по-големи такива. Понякога се стига и до крайности като невъзможност за стартиране на двигателя. Когато усетите проблем можете да се доверите на професионалистите в нашия автомобилен сервиз.

Системите за GPS проследяване могат да бъдат използвани при автомобили със специално предназначение. GPS тракерите се използват за проследяване на автомобили.

XENON светлините също имат своите предимства. До десет пъти по-дълъг живот от халогенните крушки. Получавате натурална, мека и бяла светлина, която е приятна за очите. Излъчваната от ксеноновата крушка светлина е три пъти по-ярка от халогенната, така ще имате по-добра видимост на пътя.

Всяка грешка в ел. инсталацията на автомобила ще бъде локалиризана от нашите специалисти. Решението на проблема също няма да се забави. Дребни проблеми могат да попречат на отварянето и затварянето на прозорци, осветлението в автомобила и на важните сигнални светлини – фарове, мигачи и стопове. Все неща, на които трябва да се обърне специално внимание.

Нашите специалисти знаят, че най-честите проблеми свързани с имобилайзера са при изгубен ключ. Имобилайзера е електронно устройство, което не позволява запалването на автомобила без оригинален ключ с чип.

Предлагаме широко портфолио от аларми, осветление в купето на автомобила, осветление на номера, габаритна светлина, светлина за заден ход, стоп светлина, мигач или осветление в таблото на автомобила.

Разработваме и различни нестандартни решения в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. Единственото, което е нужно да направите е да ни се доверите. При нужда не се колебайте да се свържете с нас.

Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София.

За диагностика на автомобил.

За системи за GPS.

При проблеми с имобилайзера на вашият автомобил позвънете на тел: 0896 450 036.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram