Демонтаж и монтаж от ключар | soslocksmith.bg

Когато се налага демонтаж и монтаж от ключар от SOS Locksmith ще извърши процедурата.

Нашите денонощни ключари имат дългогодишен опит в монтажа на всички видове механизми от ключалки и патрони за пощенски кутии и интериорни врати, та до сложни системи за корпоративна сигурност, удачни за използване при големи бизнес центрове, молове, паник брави за предприятия и др. Може да ни се доверите за монтирането на видове отключващи и заключващи механизми, без тяхното предназначение и сложност да ни притесняват по някакъв начин.

Дългогодишната практика на нашите денонощни ключари в центъра в Дървеница е показала, че най-често монтаж е наложителен при:

Всички видове брави. Оставете на денонощен ключар да извърши монтажа на вашата брава без значение дали тя е касова или секретна. Много е важно бравата да бъде правилно монтирана, защото от нея зависи вашата сигурност и тази на близките ви.

Извършваме монтаж и на брави, които не са закупени от нашия магазин само гледайте при закупуването им от друго място да вземете правилния размер и вид. Допълнителните брави правят дома ви почти непревземаем, но монтажът им е много труден и трябва да сте наясно, че това трябва да се прави единствено от специалисти в бранша.

Нашите денонощни ключари правят монтаж и брави за дограми, антипаник брави, за стъклени витрини, за ролетни щори и мн. др.

Патрони. Производителите на най-високотехнологичните патрони, които предлагаме например магнитните на австрийската компания Evva, изискват монтажът да се извършва единствено от оторизирани ключари и сервизи, поради сложността и отговорността на тази дейност.

Ще монтираме абсолютно всеки един патрон, независимо от вида му, цената и производителя. Единствено това би било невъзможно, ако например сте закупили такъв с неподходящ размер за вашата секретна брава.

Затова ви съветваме преди да пристъпите към купуването на какъвто и да е механизъм за заключване да потърсите денонощен ключар по телефона. С помощта на съвременните комуникационни средства и канали, може да ни пратите снимка на бравата, на която ще се монтира и т.н.

Врати. Това е най-важната част от всяко едно жилище, защото от нея зависи сигурността на вашите близки и имущество. За да функционира дълго време безпроблемно една врата е важно монтажът да бъде направен професионално. Ще извършим такъв дори на врата, която сте закупили извън нашия ключарски център.

Монтираме всички видове врати, без да се притесняваме от техния вид и предназначение дали е интериорна, входна, плъзгаща се, за сервизно помещение и др. Същото важи и за огромни врати на складови помещения, на бизнес сгради, офиси и др.

Допълнителни аксесоари. Те се монтират за по-голяма сигурност било то върху външната врата на жилището или балкона или върху прозорците. Върху патрона може да бъде монтирана т. нар. бронировка метална капачка или конус от метал, която предпазва патрона от злонамерени действия. Друга слаба точка на всяка една врата, освен нейната брава, са пантите.

Винаги съществува вероятност вратата да се измъкне от касата, ако пантите не са добре закрепени. За да се предотврати това съществуват шипове, които се монтират. Други аксесоари са резетата на входната врата, райберите за дограмата на балкона или терасата, както и шпионка,ако все още нямате такава.

Извършваме монтаж и на прекодиращи комплекти (още наричани шифри) това са определени части от касовата брава, които могат да се сменят с цел повишаване на сигурността и подобряване на функционалността им.

Каси и сейфове. Денонощните ключари монтират всички видове сейфове и каси за оръжие някои се монтират в готови ниши, други се закачат за стената.

Всички видове интериорни елементи. Монтираме и дръжки за врати, за прозорци, за сервизни помещения, за ключалки на шкафчета, за всички врати и елементи от бита ни, които притежават каквито и да е било заключващи елементи и механизми.

Ето основните ситуации, при които може да разчитате на нашите денонощни ключари и за демонтаж:

  • При преместване. Когато се нанасяте в нова квартира е задължително да смените патрона или/и бравата. Тогава може да се наложи да демонтирате старите заключващи механизми и да ги монтирате на новото място.
  • При развалени механизми. Често извършваме тази услуга демонтираме развален или недобре механизъм, след което или го поправяме, в случаите, в които това е възможно или го заменяме с друг, чийто монтаж също така извършваме

При извършване на монтаж от професионален ключар, то той ще Ви даде съвети, които целят да вдъхнат сигурност във вашият дом.

При демонтаж от професионален ключар, то той ще Ви предложи нови по-сигурни възможности за защита. 

Свържете се с наш ключар на тел. 0896 45 00 36 и ще ви посъветваме за да вземете най-правилното решение.

Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар.

MОНТАЖ НА ПАТРОН И БРАВА

Нашите ключари имат дългогодишен опит в монтаж на патрон и брава.

Опита им със заключващи механизми е от ключалки и врати до сложни системи за сигурност.

 Заключващите механизми които предлагаме са подходящи за: 

  • Големи бизнес центрове
  • Предприятия
  • Домове
  • Магазини
  • Офиси
  • Болници

Нашите специалисти ключари работят бързо, без да влияе на качествения монтаж на патрона и бравата. 

Може да ни се доверите за монтажа на патрон, брава и останалите заключващи механизми, без тяхната сложност да ни притеснява по някакъв начин. На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

Дългогодишната практика на нашите ключари е показала, че монтаж на патрон и брава е услуга която си има своите особености. Целта е заключващата система да функционира в продължение на години. Извършваме монтаж на патрон, брава и дръжки които не са закупени от наш магазин. Само гледайте при закупуването им от друго място да вземете правилния размер и вид.

Оставете на професионален ключар да извърши монтажа на патрона и останалите заключващи механизми

Много е важно да бъдат правилно монтирани, защото от тях зависи вашата сигурност. Нашите ключарите правят монтаж на патрони и брави за дограми, входни, интериорни врати и други. 

Има компании които изискват монтаж на патрон да извършват единствено оторизирани ключари и сервизи, поради сложността и отговорността на тази дейност. Ще направим монтаж на патрон и брава, независимо от вида, цената и производителя. Монтаж на патрон и брава ще бъде невъзможен, ако например сте закупили неподходящи размери. Затова ви съветваме преди да закупите какъвто и да е механизъм за заключване да потърсите професионален ключар по телефона.

При монтаж на патрон и брава нашите ключари могат да ви предложат допълнителни аксесоари. Те се монтират за по-голяма сигурност на жилището.

Специално при монтаж на патрон и брава предлагаме бронировка и шипове

Върху патрона се монтира бронировка метална капачка от метал, която предпазва патрона от злонамерени действия. Шипове се монтират за да предотвратят измъкване на пантите. Други аксесоари които може да се използват при монтаж на патрон и брава са резета, райбери и шпионка.

За консултация при монтаж на патрон, брава и други заключващи механизми тел. 0896 45 00 36. Освен за монтаж на патрон и брава на нашите ключари може да разчитате и за демонтаж на заключващи механизми. Когато се премествате в ново жилище или при развален механизъм извършваме демонтаж. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София център.

При нужда от монтаж на патрон нашите ключари ще се справят мигновенно.

Доверете се на професионалисти и майстори при демонтаж и монтаж от ключар на брава.

Свържете се с наш ключар на тел. 0896 45 00 36 и ще ви посъветваме за да вземете най-правилното решение.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram