АВТО СЕРВИЗ
ЛОЗЕНЕЦ

Диагностика на автомобила, инсталиране на аларми, изключване на имобилайзер, ремонт и пренареждане на ключалки, дубликат на ключ.

За нас

Качество

Спазваме договорените срокове, без това да влияе на качеството. Ние не предлагаме просто ремонт, а спокойствие за клиента.

Професионализъм

Ние предлагаме висококачествена поддръжка на вашите автомобили, за да останете напълно доволни. Доверете ни се.

Коректност и отговорност

Вие получавате, висококачествен ремонт, оригинални части и безкомпромисно обслужване на вашият автомобил.

Изложение

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Ремонт на транспондери

Ремонт на транспондери

Копиране на втори автоключ

Копиране на втори автоключ

Услуги

Аварийно отключаване на автомобил

При неловки аварийни ситуации с вашия автомобил може да разчитате на професионална автоключарска помощ.

Диагностика на автомобила

Разполагаме със специализирана апаратура за откриване и отстраняване на повреди в електрониката на автомобила.

Автоаларми

Монтираме и продаваме едни от най-модерните системи за сигурност на автомобила.

Имобилайзер

При софтуерен проблем или дефект, извършваме услугата изключване на имобилайзера

Ремонт и пренареждане на ключалки

При заяждащи, блокирали или не добре работещи автомобилни ключалки, може да ни потърсите за помощ. 

Дубликат на автоключ

Предлагаме изработка и обучение на всички видове ключове с дистанционни.

Защо да изберете нас

За нас е важно, когато посетите сервиза ни, да сте сигурни, че ще ремонтираме колата ви по най-добрия начин. За целта разполагаме с обучен екип, който ще работи неуморно, за да открие и отстрани повредата. Нашите специалисти притежават професионална техника и софтуер, благодарение на които извличат информация от различните модули на колата. Придобития ни дългогодишен опит Ви гарантира професионално отношение и решение на проблеми свързани с електрониката на Вашия автомобил. Единственото, което е нужно да направите е да ни се доверите.

100K+

Доволни клиенти

16

Спечелени награди

40K+

Аварийни отключвания

50+

Квалифицирани специалиста

Ценоразпис

Посочените цени са с добавено ДДС. Цената включва само услугата, без консумативи и продукти.

# Цена Описание на услугата
1 Извличане на код за сигурност чрез OBD буксата – 25-45 лв. За да се осъществи обучението на ключ с дистанционно или модул е необходим код за сигурност. При голяма част от автомобилите този код може да бъде прочетен през OBD буксата с помощта на специализиран софтуер. Софтуерът, който се използва за извличане на кодът не е универсален. За различните марки и модели автомобили може да се използва различен софтуер, което определя сложността на цялата процедура.
2 Извличане на код за сигурност – демонтаж и монтаж на модул – 25-45 лв. За да се осъществи обучение на автомобилен ключ с дистанционно или модул е необходим код за сигурност. При някои модели автомобили този код може да бъде прочетен през OBD буксата с помощта на специализиран софтуер. За да бъде извлечен кода при тези модели автомобили, се налага демонтаж на конкретен модул, откъдето той да бъде извлечен и след това се извършва монтаж. При всеки един автомобил технологията на този демонтаж и монтаж е различна. От това произлиза индивидуалната сложност на процедурата.
3 Подготовка на автомобилен ключ – дилърски през OBD - 35-55 лв. При някои модели автомобили е възможно транспондерът (чипът) за имобилайзера да бъде обучен, дори при наличието на код за сигурност. Това най-често се получава при автомобилите с по-модерна имобилайзер система. В тези случаи е необходимо да се изчете конкретна дата от автомобила, след което транспондерът да се подготви за обучение по данните на автомобила. Именно тази процедура се нарича подготовка на дилърски ключ. При част от автомобилите тази процедура може да се осъществи през OBD буксата чрез специализиран софтуер. За различните марки и модели автомобили може да се използва различен софтуер, което определя сложността на цялата процедура.
4 Подготовка на автомобилен ключ – дилърски – демонтаж и монтаж на модул – 35-65 лв. При някои модели автомобили е възможно транспондерът (чипът) за имобилайзера да бъде обучен, дори при наличието на код за сигурност. Това най-често се получава при автомобилите с по-модерна имобилайзер система. В тези случаи е необходимо да се изчете конкретна дата от автомобила, след което транспондерът да се подготви за обучение по данните на автомобила. Именно тази процедура се нарича подготовка на дилърски ключ.
5 Обучение на автомобилен ключ към имобилайзер през OBD – 25-45 лв. При наличие на код за сигурност и подготвен автоключ, се пристъпва към обучение на ключа. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер. При голяма част от автомобилите, това обучение се осъществява през OBD буксата. По този начин могат да бъдат обучени автоключ с дистанционно, автоключ с транспондер или само дистанционно управление. За различните марки и модели автомобили може да се използва различен софтуер, което определя сложността на цялата процедура.
6 Обучение на автомобилен ключ към имобилайзер – демонтаж и монтаж на модул – 45-155 лв. При наличие на код за сигурност и подготвен автоключ, се пристъпва към обучение на ключа. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер. При голяма част от автомобилите това обучение се осъществява през OBD буксата. При някои модели на различни марки обаче тази процедура е невъзможна. При тях се налага обучението на ключ да се осъществи след демонтаж на модул, след което се извършва монтаж. По този начин могат да бъдат обучени автоключ с дистанционно, автоключ с транспондер или само дистанционно управление. При всеки един автомобил технологията на този демонтаж и монтаж, както и работата с модула са различни. От това произлиза индивидуалната сложност на процедурата.
# Цена Описание на услугата
1 Фиксирани кодове, емулирани на транспондер Т5 – 15-35 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
2 Фиксирани кодове, емулирани на транспондер ТРХ1 – 15-35 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
3 Криптирани кодове, емулирани на транспондер ТРХ2 – 25-45 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
4 Криптирани кодове, емулирани на транспондер ТРХ3/4- 35-55 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
5 Криптирани кодове, емулирани на транспондер 8С- 55-75 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
6 Криптирани кодове, емулирани на транспондер ID48- 55-75 лв. Изработването на ключ с копиране на транспондер се осъществява със специализиран ключарски софтуер. С негова помощ се осъществява копирането на информация от оригиналния транспондер (чип) за имобилайзер върху специфичен консуматив. Различните имобилайзери комуникират с различни видове чипове и именно вида на имобилайзера определя разликата в цените на услугата, тъй като операциите са различни.
# Цена Описание на услугата
1 Смяна на автомобилна кутийка за оригинален ключ на клик – 10-20 лв. Кутийките на оригиналните ключове биват сглобени на клик и залепени с лепило по фабричен начин. Смяната на автомобилни кутийки за ключ на клик се осъществява по-лесно, отколкото на залепени кутийки и това определя цена им.
2 Смяна на автомобилна кутийка за оригинален ключ на залепване- 15-45 лв. Кутийките на оригиналните ключове биват сглобени на клик и залепени с лепило по фабричен начин. Смяната на автомобилни кутийки за ключ на залепване се осъществява по-трудно, отколкото на кутийка на клик. Това предопределя по-високата им цена.
3 Смяна на автомобилна кутийка на дистанционно управление за допълнително монтирана аларма- 10-15лв. При нас можете да смените кутийката не само на оригинален ключ, но и на дистанционно управление за допълнително монтирана алармена система. Сложността на подмяната определя и цената на услугата.
# Цена Описание на услугата
1 Изключване на оригинален имобилайзер през OBD- 90-140 лв. Имобилайзер системата не позволява двигателят на автомобила да бъде запален по неоторизиран начин, тоест без ключ с необходимия чип, който да комуникира с имобилайзера. Понякога имобилайзерът дефектира. В такива случаи официалните сервизи най-често предлагат неговата смяна с нов, което обаче излиза доста скъпо. Вариант е изключване или премахване на имобилайзера. Операцията се извършва чрез специализиран софутер, а най-лесният вариант това да стане е пред OBD буксата на автомобила. Разликата в цената на услугата се определя от софтуера, който се използва за изключването на имобилайзера.
2 Изключване на оригинален имобилайзер с демонтаж на модул- 90-160 лв. Имобилайзер системата не позволява двигателят на автомобила да бъде запален по неоторизиран начин, тоест без ключ с необходимия чип, който да комуникира с имобилайзера. Понякога имобилайзерът дефектира. В такива случаи официалните сервизи най-често предлагат неговата смяна с нов, което обаче излиза доста скъпо. Вариант е изключване или премахване на имобилайзера. Операцията се извършва чрез специализиран софутер. Единият вариант това да стане е след демонтаж на модула. Разликата в цената на услугата се определя от софтуера, който се използва за изключването на имобилайзера, както и от сложността на демонтажа на модула.
3 Изключване на оригинален имобилайзер с демонтаж на модул и монтаж на емулатор- 70-150 лв. Имобилайзер системата не позволява двигателят на автомобила да бъде запален по неоторизиран начин, тоест без ключ с необходимия чип, който да комуникира с имобилайзера. Понякога имобилайзерът дефектира. В такива случаи официалните сервизи най-често предлагат неговата смяна с нов, което обаче излиза доста скъпо. Вариант е изключване или премахване на имобилайзера. Операцията се извършва чрез специализиран софутер. След като модулът се демонтира, се монтира емулатор, който да приема входна информация и да предава изходна. Операцията се прилага, ако проблемът не може да бъде разрешен чрез изключването на имобилайзера. Разликата в цената на услугата се определя от софтуера, който се използва за кодирането на емулатора, както и от сложността на неговия монтаж и демонтажа на модула.
4 Изключване на допълнително монтиран имобилайзер- 40-150 лв. Имобилайзер системата не позволява двигателят на автомобила да бъде запален по неоторизиран начин, тоест без ключ с необходимия чип, който да комуникира с имобилайзера. Понякога имобилайзерът дефектира. Проблемът може да бъде решен с изключването му. Ние предлагаме изключване не само на оригинален имобилайзеро, но и на допълнително монтиран. Това става чрез специализиран софтуер. Разликата в цената на услугата се определя от софтуера, който се използва за изключването на имобилайзера.
# Цена Описание на услугата
1 Ремонт на дистанционно управление- 15-55 лв Ремонт на дистанционно управление се извършва при проблем с функционирането на неговата електроника или при механична повреда. Ремонтът изисква отваряне на кутийката на дистанционното, подмяна на елементи от него или поправка на компоненти. Цената обхваща единствено услугата и не включва вложените материали за ремонта, които можете да видите в страница продукти.
2 Смяна на батерии- 5-15 лв. Когато зарядът на батерията падне, дистанционното управление за централното заключване спира да работи. В някои случаи това може да доведе и до загуба на синхронизация между дистанционното и автомобила. За да се възстанови функцията ми, се налага смяна на батерията. Батериите биват различни видове и с различен волтаж. Видът и волтажът им зависят от ключа или дистанционното, за което са предназначени. Разликата в цената на услугата зависи от вида батерия и сложността на процедурата по нейната подмяна.
3 Смяна на акумулаторна батерия- 15-35 лв. Когато зарядът на батерията падне, дистанционното управление за централното заключване спира да функционира. В някои случаи това може да доведе и до загуба на синхронизация между дистанционното и автомобила. За да се възстанови функцията ми, се налага смяна на батерията. Батериите биват различни видове и с различен волтаж. Видът и волтажът им зависят от ключа или дистанционното, за което са предназначени. Някои автомобили работят с акумулаторни батерии. Те се зареждат от движението на автомобила, но са и по-скъпи. Разликата в цената на услугата зависи от вида батерия и сложността на процедурата по нейната подмяна.
4 Синхронизация на дистанционно управление без диагностична апаратура- 15-45 лв. Понякога се случва обучен автомобилен ключ с дистанционно, автоключ с транспондер или допълнително дистанционно управление да изгубят синхронизация с автомобила. В тези случаи те трябва да бъдат синхронизирани отново, за да продължат да работят. Синхронизацията най-често се осъществява посредством специализиран софтуер с необходимата диагностична апаратура. При някои автомобили синхронизацията се осъществява през OBD буксата. При други обаче това може да стане и без да се прави диагностика. Синхронизацията е различна операция от обучението на ключ или дистанционно, въпреки че процедурите изглеждат сходни. Разликата в начина на синхронизация определя и вариациите в цените на услугата.
5 Синхронизация на оригинално дистанционно управление през OBD букса – 25-55 лв. Понякога се случва обучен автомобилен ключ с дистанционно, автоключ с транспондер или допълнително дистанционно управление да изгубят синхронизация с автомобила. В тези случаи те трябва да бъдат синхронизирани отново, за да продължат да работят. Синхронизацията най-често се осъществява чрез специализиран софтуер с необходимата диагностична апаратура. При някои автомобили синхронизацията се осъществява през OBD буксата. Синхронизацията е различна операция от обучението на ключ или дистанционно, въпреки че процедурите изглеждат сходни. Разликата в начина на синхронизация определя и вариациите в цените на услугата.
6 Синхронизация на дистанционно управление за допълнително монтирана аларма- 25-45 лв. Дистанционните управления за допълнително монтирани към автомобила аларми също губят синхронизация. В тези случаи те трябва да бъдат синхронизирани отново, за да продължат да работят. Синхронизацията най-често се осъществява чрез специализиран софтуер с необходимата диагностична апаратура. При някои автомобили синхронизацията се осъществява през OBD буксата. При други обаче това може да стане и без да се прави диагностика. Подчертаваме, че синхронизацията е различна операция от обучението на дистанционно, въпреки че процедурите изглеждат сходни. Разликата в начина на синхронизация определя цената на услугата.
# Цена Описание на услугата
1 Ремонт на брава- 30-90 лв. Услугата“ремонт на брава” е доста сложна. Повечето брави са капсуловани. За да се установи проблемът, те трябва да бъдат демонтирани и разглобени. Едва след това може да се прецени дали бравата подлежи на ремонт. Често ремонтът е свързан с подмяна на електромотори, механични елементи и дори електроника в новите коли, в които се поставят ново поколение брави. Сложността на ремонта определя разликата в цените при отделните случаи.
2 Ремонт на патрон- 30-60 лв. Услугата “ремонт на патрон” е доста сложна. Тя изисква демонтаж и разглобяване на патрона, за да се установи проблемът и да се прецени дали подлежи на ремонт. Често ремонтът на патрон е свързан с подмяна на блокирали пластини и други елементи от неговата структура. Сложността на ремонта определя разликата в цените при отделните случаи.
4 Цената за демонтаж и монтаж е 30лв. на час Цената на услугите “демонтаж и монтаж” се заплаща на час работа. Причината за това е, че те са много специфични и съвместно с тях се извършват и редица други услуги. Важно е цената на демонтажа и монтажа да бъде определена предварително на база прогноза, защото предварително не се знае точно какво ще се наложи да бъде демонтирано. При повечето операции най-често се налага демонтаж и монтаж на кора на тапицерия, елементи от таблото на автомобил, различен модул или автоключалка.
# Цена Описание на услугата
1 Обучение на оригинално дистанционно управление без диагностична апаратура- 15-45 лв. Както всеки автомобилен ключ с дистанционно или автоключ с транспондер подлежи на обучение, така се обучават и всяко висящо дистанционно управление. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер. При част от автомобилите, то се осъществява през OBD буксата. При други обаче обучението е възможно и без диагностика. Това е най-лесният начин за обучение на дистанционно и за това е и най-евтин. Все пак различната сложност на процедурата определя цената.
2 Обучение на оригинално дистанционно управление през OBD диагностична букса- 25-55 лв. Както всеки автомобилен ключ с дистанционно или автоключ с транспондер подлежи на обучение, така се обучава и всяко висящо дистанционно управление. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер. При част от автомобилите, то се осъществява през OBD диагностичната буксата. Различната сложност на процедурата по обучение определя вариациите в цената.
3 Обучение на дистанционно управление за допълнително монтирана аларма- 25-45 лв. Както всеки автомобилен ключ с дистанционно или автоключ с транспондер подлежи на обучение, така се обучава и всяко висящо дистанционно управление, в това число и дистанционните за допълнително монтирана аларма. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер. При част от автомобилите, то се осъществява през OBD диагностичната буксата. При други обаче обучението е възможно и без диагностика. Различната сложност на процедурата определя вариациите в цената
# Цена Описание на услугата
1 Монтаж на допълнителен модул за управление на централно заключване- 45-75 лв. При проблем с модула на централното заключване има няколко варианта за неговото отстраняване. Единият е монтаж на допълнителен модул за централно заключване. Приемник се монтира в автомобила, който да получава сигнала от дистанционното на ключа и да осъществява управлението на оригиналното централно заключване. Монтажът на този приемник е специфично за всеки автомобил. Неговата сложност определя разликата в цените. При монтажа на такъв модул винаги се налага демонтаж на елементи от таблото на автомобила и монтажа им след приключване на работа.
2 Ремонт на модул за управление на централното заключване-40-260 лв. При проблем с модула на централното заключване има няколко варианта за неговото отстраняване. Единият от тях е той да бъде ремонтиран. Ремонтът се осъществява след демонтаж на модула, както и на част от елементите на таблото, след което се извършва и монтаж. Сложността на ремонта зависи от вида на модула и спецификите на процедурата. Това определя и вариациите в цените на услугата.
# Цена Описание на услугата
1 Нарязване на ключ- Серетен нарез- 10-40лв. Една от най-специфичните ключарски практики е нарязването на ключ. Почти всеки автомобилен ключ има механична част или перо, независимо от това дали става въпрос за автоключ с електроника, автоключ с транспондер, обикновен механичен ключ или смарт ключ. При последните то се използва само в аварийни ситуации.
# Цена Описание на услугата
1 Декодиране на механичен код от ключ- 20 лв. Всеки ключ носи свой индивидуален механичен код, с негова помощ той отключва и запалва автомобила. Този механичен код отговаря на подредбата на пластините в ключалките на вратите и стартера. Съвпадението между ключа и пластините позволява отключването и завъртането на ключа. Механичният код може да бъде декодиран от самия ключ и по него да бъде нарязан друг ключ.
2 Декодиране на механичен код от ключалка – 30-70 лв. Всеки ключ има индивидуален механичен код, с негова помощт той отключва и запалва автомобила. Този механичен код отговаря на подредбата на пластините в ключалките на вратите и стартера. Съвпадението между ключа и пластините позволява отключването и завъртането на ключа. При липса на ключ механичният код може да бъде декодиран от ключалката и по него да бъде нарязан друг ключ. Това става чрез специализиран софтуер.
3 Смяна на механичен код на ключалка – 30-70 лв. Всеки ключ има индивидуален механичен код, с негова помощ той отключва и запалва автомобила. Този механичен код отговаря на подредбата на пластините в ключалките на вратите и стартера. Съвпадението между ключа и пластините позволява отключването и завъртането на ключа. Механичният код може да бъде декодиран както от самия ключ, така и от ключалката, ако ключът липсва. Това става чрез специализиран софтуер, след което на кодова машина се нарязва нов ключ. При положение, че ключът на даден автомобил е изгубен или откраднат, често се прибягва до смяна на механичния код на ключалките. Това значи, че пластините на ключалката се пренареждат и по тях се нарязва перото на новия ключ. Целта на процедурата е увеличаване на сигурността.
# Цена Описание на услугата
1 Отключване на автомобил- 50-130 лв. Отключването на автомобил се налага при загуба на ключ или блокиране на механизмите на ключалка. При загуба на ключ намесата на ключар е наложителна. Отключването се осъществява със специализирани ключарски инструменти по специфична технология. Сложността на системата на ключалката, марката и модела на автомобила определят разликата в цените при отделните случаи.
2 Отключване на автомобил с блокирани ключалки/брави- 50-160 лв. Отключването на автомобила се налага при загуба на ключ или блокиране на механизмите на ключалка. Във втория случай собственикът може да разполага с ключ, но поради проблем с бравата и ключалката той да не може да отвори дадена врата. Отключването се осъществява със специализирани ключарски инструменти по специфична технология. Сложността на системата на ключалката, марката и модела на автомобила определят разликата в цените при отделните случаи.

Нашият екип

Екип sos serviz

Екип на SOS Locksmith Service