Фирмено представяне | soslocksmith.bg

Началото

SOS Locksmith е основана през 2008 г. Започнахме с малък ключарски магазин и с упорита работа, предлагайки високо качествени услуги, днес сме една от най-големите и бързо развиващи се ключарски фирми в София. Изградихме верига от ключарски центрове и до момента имаме 6 ателиета намиращи се на територията на столицата. SOS Locksmith е постоянен български участник в най-големите специализирани световни изложения на системи за сигурност. За това време сме се сблъсквали с какви ли не проблеми, което ни дава самочувствието сега да кажем, че сме от най-добрите на българския пазар.

Качество

Качественото обслужване, удовлетворението на клиентите и дългогодишният опит в обслужването са признати от ALOA – Организация на професионалните ключари в Америка. Имаше време когато ръкостискането беше достатъчно за споразумение между две страни. Ние от SOS Locksmith бихме искали да Ви предложим коректност и честност чрез услугите, които Ви представяме. Работим само с лицензирани и доказали се на пазара производители, по този начин гарантираме високо качество, надеждност и експедитивност на работа. Винаги се стараем не само да удовлетворим потребностите на клиентите, а и да надминем техните очаквания!

Професионализъм

Мотото на нашата фирма е "Вашата сигурност е наша отговорност", затова гарантираме професионално отношение от всички наши служители. SOS Locksmith извършва задълбочен първоначален подбор на кадрите си и им осигурява обучение. Част от фирмената политика, градяща доверието е дискретност и етично обслужване на клиентите. Специалистите работещи във фирма SOS Locksmith са доказали се професионалисти с дългогодишен опит в ключарската и автоключарската дейност и са в състояние да Ви помогнат при необходимост.

Онлайн магазин

В момента разполагаме с един от най-големите онлайн магазини за ключарски артикули в страната. Осигурили сме различни начини на плащане, спрямо предпочитанията на клиентите ни и доставка до всяка точка на България. Имаме богат асортимент от продукти - брави, патрони, бронировки, обков, дръжки, шпионки, автомати, катинари, резета, допълнителни брави, автоключове, кутийки, ключалки и др. В магазина може да намерите още метални и интериорни врати, изработени по поръчка персонално за вас. Разгледайте продуктите, които предлагаме в онлайн магазина и се свържете с нас. С удоволствие и усмивка ще Ви отговорим, ако имате въпроси или нужда от съвет. Обадете ни се!

Денонощно обслужване

Ако попаднете в неприятна ситуация, не можете да отключите вашия автомобил или сте заключени в дома си, ние сме денонощно насреща. Разбираме колко е неприятна подобна ситуация и полагаме максимални усилия да я разрешим. Разполагаме с 15 аварийни екипа готови да реагират денонощно на вашите повиквания във всички квартали на София, без значение дали е делник или празник. Необходимо е да се свържете с нас (0893 212122), като се ангажираме да Ви изпратим квалифициран ключар в рамките на 30 мин и Ви гарантираме качество на изпълняваните от нас услуги в максимално кратки срокове. Осигуряваме на клиентите си денонощна поддръжка, спокойствие и защита.

Дубликат на 99% от ключовете

Гарантираме, че можем да направим дубликат на 99% от ключовете. Поддържаме в наличност всички заготовки съвместими със заключващите системи в България. Работим с най-известните производители на заготовки в Европа, разполагаме с цялата тяхна номенклатура наброяваща десетки хиляди модела и варианта, като по този начин можем да ви помогнем да се сдобиете с ключа, от който се нуждаете. Разполагаме с най-новата и прецизна машина за изработка на профили. Гарантираме Ви, че нашите услуги са бързи, надеждни, професионални и качествени. Всичко изброено има за цел само едно – да помогнем на Вас, нашите клиенти, при всеки един проблем от нашата компетенция и да напуснете магазина ни удовлетворени. Доверете ни се!

Оторизиран център на Mauer

Въз основа на натрупания успешен опит чрез реализираните проекти от нашия екип и доброто вътрешно взаимодействие за кратък период от време ние разширихме своята дейност. Mauer locking systems е най-големият производител на заключващи системи и с най-голям пазарен дял в България. Именно те избраха SOS Locksmith за свой гаранционен и след гаранционен обслужващ партньор за София и региона. Съвместно сме разработили за вас 4 модела патентовани High Security ключалки, които са със специален шифър и могат да бъдат продавани само в ключарските центрове на SOS Locksmith. Ключалките са с 5год. гаранция, дубликати на ключове към тях се изработват само при нас и само след представяне на карта за сигурност която получавате с покупката на ключалката. Ключалките могат да бъдат монтирани на секретни патрони, брави, катинари,сейфове, мебелни ключалки и др.

Оторизиран дилър и сервиз на Gerda

Усвоихме нови продукти, както и навлязохме в нови сектори на дейност, които вече са успешно интегрирани в спектъра на предлаганите от нас услуги и решения. Gerda е полски производител специализиран в изработката на заключващи системи. Основен и най-продаван продукт е GERDA TYTAN - допълнителна брава от най-висок клас сигурност-7B, с изцяло титаниев корпус, който не може да бъде пробит, изкъртен или счупен. Ключалката предлага над 4 млрд. комбинации, от които една е правилна. Бравата разполага с карта за сигурност и единствено при нейно наличие може да бъде изваден дубликат на ключа. Служителите на SOS Locksmith са преминали обучение и са сертифицирани за монтаж, сервиз и изработка на дубликати на ключове. Брави монтирани от сертифицирани служители получават удължена гаранция от 1 година. SOS Locksmith е единствената фирма, която разполага с най-много сертифицирани ключари на ваше разположение.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram