Механични

Секретна машина Kurt YM35 се използва за нарязване на секретни ключове и обикновени автоключове. Тя разполага с 4 позиции на менгемето, за да улесни нарязването на ключа спрямо неговия профил.

Касова машина Canas се използва за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

Ямкова машина Kurt PN80 е механична машина, която служи за нарязване на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Тя може да прави хоризонтални и вертикални нарези. Има разграфено до милиметри менгеме, което позволява прецизно и точно нарязване на ключовете.

Това е механична ямкова машина An-san TR-2050 за направа на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Разликата от обикновените ямкови машини е че притежава електронен контролен панел, чрез който се центрова по-лесно машината, което спомага за по-прецизно нарязване на ключовете. Ямкова машина An-san TR-2050 работи с фрези и опипвачи от 1мм до 3мм, което дава възможност за нарязване на най-различни ключове.

Механична машина Guler TR-30 е специализирана машина за направа единствено и само за ключове на форд и ягуар, тип „Пирон”. Специалният и опипвач и фреза гарантират 100% успеваемост за направа на този вид ключове. Дори да донесете износен ключ, с помощта на тази машина износването ще бъде коригирано и новия ключ ще излезе с правилните позиции. Това ще осигури добра и безпроблемна работа.

Касова машина Kurt KS-50 се използва за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това, какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

Допълнителните брави на Gerda работят с много специфичен ключ, дубликацията на който изисква специална машина, създадена само и единствено за нарязване на ключове Gerda. Такъв тип машина могат да притежават оторизирани представители на марката. За работа с машината се преминава специално обучение и само ключари, които имат сертификат могат да работят с нея и да правят дубликат на ключовете.

Секретна машина Carisma-SM за направа на секретни и обикновени автомобилни ключове. Тя е от последно поколение секретни машини, полуавтоматична е, което налага движение единствено от страна на режещия по „Х” координата. Това намалява грешките при нарязване на ключа и спомага за високата прецизност при изработката на съответния ключ. Машината има менгеме с въртяща глава, което дава възможност за захващане на най-различни профили ключове.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram