Нашата техника | soslocksmith.bg

Нашата техника

Машините, с които работим

Роботи
Механични
Софутуер

Роботи

Keyline Ninja

Това е първата и единствена до момента компактна, с висока точност на нарязване електронна машина, за едностранни и двустранни обикновени секретни ключове, както и за обикновени автомобилни ключове.

Този ключарски робот се контролира от сензорен екран с множество функции. Разполага с множество сензори и висококачествена фреза от обогатена стомана, която гарантира качествени изработки на дубликатите.

Keyline Ninja поведе ключарският занаят в друго измерение!

Вижте как работи машината

Miracle A9

Компактен робот със сензорен екран за изработка и декодиране на автомобилни ключове.

Реже и декодира секретни и специални автоключове, ямкови, секретни и табуларни ключове.

Miracle A9 - чудото на 21 век.

Вижте как работи машината

Sygma Pro

Високоскоростна електронна машина за нарязване на касови, помпови и специални ключове под ъгъл.

Автоматичен робот, който с най-голяма прецизност и точност, изработва касови ключове по шифър или техни копия.

Sigma Pro е допълнение към роботизираната линия на Keyline за ключарски роботи.

Вижте как работи машината

Keyline Versa

Високоскоростна електронна машина Keyline Versa за прочитане, декодиране и нарязване по код на ямкови и специални автомобилни ключове. Последните изобретения и технологии използвани в създаването на тази машина, Ви дават изключително качество при нарязване на ключа. Целият процес на копиране на ключа Ви отнема няколко секунди.

Keyline Versa разполага със сензорен екран и набор от сензори, които гарантират висококачествена и безупречна работа!

Вижте как работи машината

Машина AN-SAN „X cut”

An-San „X cut” представлява малка фабрика за изработка на заготовки във вашето ателие. Може да изработва уникални профили на заготовки в рамките на няколко минути. Машината чете и реже по 4 оси от координатната система, което улеснява декодирането и рязането на профила. Тя е снабдена с мотор от най-ново поколение, което прави рязането на по-финни профили безпроблемно и лесно.

Фрезата на машината е изработена от специална сплав, което и гарантира дълготрайна и безкрайно прецизна работа. Тази машина прави изработката на уникални, патентовани и защитени профили възможно и достъпно.

Механични

Секретна машина Kurt YM35

Секретна машина Kurt YM35 се използва за нарязване на секретни ключове и обикновени автоключове. Тя разполага с 4 позиции на менгемето, за да улесни нарязването на ключа спрямо неговия профил.

Касова машина Canas

Касова машина Canas се използва за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

Ямкова машина Kurt PN80

Ямкова машина Kurt PN80 е механична машина, която служи за нарязване на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Тя може да прави хоризонтални и вертикални нарези. Има разграфено до милиметри менгеме, което позволява прецизно и точно нарязване на ключовете.

Ямкова машина An-san TR-2050

Това е механична ямкова машина An-san TR-2050 за направа на ямкови, специални автоключове, туболарни и други типове ключове. Разликата от обикновените ямкови машини е че притежава електронен контролен панел, чрез който се центрова по-лесно машината, което спомага за по-прецизно нарязване на ключовете. Ямкова машина An-san TR-2050 работи с фрези и опипвачи от 1мм до 3мм, което дава възможност за нарязване на най-различни ключове.

Механична машина Guler TR-30

Механична машина Guler TR-30 е специализирана машина за направа единствено и само за ключове на форд и ягуар, тип „Пирон”. Специалният и опипвач и фреза гарантират 100% успеваемост за направа на този вид ключове. Дори да донесете износен ключ, с помощта на тази машина износването ще бъде коригирано и новия ключ ще излезе с правилните позиции. Това ще осигури добра и безпроблемна работа.

Касова машина Kurt KS-50

Касова машина Kurt KS-50 се използва за направа на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Има 2 степени на челюстите и в зависимост от това, какъв ключ ще бъде правен се използва една от двете. Притежава бързо оборотен електромотор за по-лесна и прецизна работа с машината. Тя има също и подвижен опипвач за по-лесно позициониране на ключа.

Машина за нарязване на ключове Gerda

Допълнителните брави на Gerda работят с много специфичен ключ, дубликацията на който изисква специална машина, създадена само и единствено за нарязване на ключове Gerda. Такъв тип машина могат да притежават оторизирани представители на марката. За работа с машината се преминава специално обучение и само ключари, които имат сертификат могат да работят с нея и да правят дубликат на ключовете.

Секретна машина Carisma-SM

Секретна машина Carisma-SM за направа на секретни и обикновени автомобилни ключове. Тя е от последно поколение секретни машини, полуавтоматична е, което налага движение единствено от страна на режещия по „Х” координата. Това намалява грешките при нарязване на ключа и спомага за високата прецизност при изработката на съответния ключ. Машината има менгеме с въртяща глава, което дава възможност за захващане на най-различни профили ключове.

Софтуер

TMPro2

TMPro2 е мултифункционален уред за програмиране на транспондери. Той има модулна структура и работи по метода на директното програмиране в паметта на иммобилайзера, което означава, че е необходимо да се прочете физически паметта на иммобилайзера и прочетеният файл да бъде зареден в TMPro2. Благодарение на вграденият в него програматор повече от 90% от модулите могат да бъдат изпълнени само с TMPro2 без нуждата от допълнителни уреди.

TMPro2 е уред който постоянно се развива и за него се създават нови модули.

VAG Tacho

VAG Tacho е OBD 2 базиран интерфейс, който има способностите през диагностичната букса да прочита секретният ПИН код с който в последствие с помощта на VAG Tacho можете да програмирате ключове. Той има възможността да чете и коригира километрите на определени табла от VAG. VAG Tacho e оборудвано с вграден четец/програматор за транспондери и това улеснява работата с VAG имобилайзерите.

VAG Tacho е постоянно развиващ се продукт, така че способнoстите му нарастват непрекъснато.

Orange5

Orange5 е мултифункционален програматор за програмиране на множество микроконтролери и памети. Програматора е способен да прескача защитата на процесори, епроми и памети. Към програматора има множество различни адаптери, за да може спокойно да се обслужват всички видове процесори.

Също така към програматора Orange5 има специализирани софтуери за имобилайзери, километражи и други. С тяхна помощ работата става доста по лесна.

Zed BULL

Мултифункционална транспондер машина от ново поколение, шест в едно. Най-голямото предимство на Zed BULL е, че работи с всички типове празни транспондери. По този начин потребителите не се ограничават до един производител на транспондери, което го прави универсален Клонер. Zed-BULL OBD кабелите ни позволяват да програмираме ключове и дистанционни управления на превозното средство чрез OBD II порт. Възможно е да се програмират ключове, когато всички ключове са загубени. Могат да бъдат копирани и RFID тагове.

Tango

Прибора е предназначен за програмиране на транспондери, влизащи в състава на автомобилни системи за имобилизация. За разлика от предшественика си Гамбит, новият модел Tango представлява двудиапазонно устройство, което позволява да прибавим транспондери производство на Texas Instruments (Tiris©) в гамата от  подържани транспондери.

Встроен в програмата математически апарат позволяващ автоматично генериране на ключове за автомобили. По правило мейкърите използват дъмп от паметта на имобилайзера във вид на файл с разширение *.bin, без да изисква технически знания от страна на оператора.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram