Дубликат на всички видове ключове от ключар

ДУБЛИКАТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЛЮЧОВЕ ОТ КЛЮЧАР

Изработването на дубликат на всички видове ключове от ключар е най-разпространената ключарска услуга, която естествено, нашите ключари предлагат.

Имаме голямо разнообразие от дубликати на ключове от най-различни заготовки за всички видове ключове. Като се започне от най-стандартните и разпространени такива секретни или за интериорни врати и се стигне до редки модели, предназначени за високотехнологични брави и патрони. Тези заготовки внасяме от производителите им, което е още един плюс, освен тяхното качество можем да си позволим да извършваме тази услуга на доста конкурентни цени.

Работим и на няколко високотехнологични машини за изработване на дубликат на ключове, което в комбинация с опита на нашите денонощни ключари, ни дава възможност да изработим наистина всички видове дубликати на ключове, за които се сетите. Освен дубликати на метални ключове, правим копия и на чипове, които осигуряват контрол на достъпа за жилищни кооперации, асансьори, офиси, големи учреждения и др.

През последните години всички производители на системи за сигурност и на заключващи механизми развиха до такава степен своята дейност и продукти, че в момента предлагаме изключително сигурни и високотехнологични брави и патрони, които се славят с това, че са практически непробиваеми.

Карта на новата брава или патрон

Винаги когато купувате нова брава или патрон и те имат карта към тях пазете я на сигурно място! Евентуални дубликати на ключовете за тези механизми впоследствие може да бъдат изработени единствено при наличието на този документ. Това е с цел да се спре безогледното дублиране на ключове, често с цел кражба. Ако загубите тази карта има опасност да не може да ви бъди направендубликат на ключовете. 

Друго, което е хубаво да имате предвид, е, че е желателно дубликат на ключа да се направи по оригинала на ключа. Винаги при изработката на копие има някои леки разминавания, които не са фатални, но ако се репродуцират няколко пъти, това може да доведе до недобро функциониране дубликата на ключа.

Когато е възможно носете оригинала и по него да се направи дубликат на ключа. Също така в идеалния вариант ни донесете и патрона или касовата брава, за да проверим на място дали дубликата на ключа ще функционира правилно.

Нашите ключари се гордеят с факта, че няма нещо, което се заключва, което да не можем да отключим.

Изработваме дубликати на всички видове ключове:

 • Дубликат на ключове за къщи,
 • Дубликат на ключове за жилища,
 • Дубликат на ключове заапартаменти,
 • Дубликат на ключове за офиси,
 • Дубликат на ключове за допълнителни брави, патрони, касови брави,
 • Дубликат на ключове за пощенски кутии,
 • Дубликат на ключове катинари,
 • Дубликат на ключове за вътрешни врати.

Най-разпространените ключове, на които ежедневно ключар в ключарския ни център в Дървеница прави дубликати, са следните: 

 • Секретни ключове са най-разпространените, без значение дали са луксозни, високотехнологични или от стандартните. Също така правим и цветни ключове, които са удачни както за подарък, така и че се отличават от другите например в една огромна връзка.
 • Ключове с ямки. Така се наричат тези сигурни ключове, които имат малки дупчици и се поставят хоризонтално в патрона.
 • Кръстати ключове.
 • Обикновени ключове такива за врати на шкафчета, чекмеджета, интериорни врати и др.

Всички видове ключове, предназначени за касови врати.

В нашето ключарско ателие ще направим дубликат на всеки един ключ, който ви е необходим. Може предварително да ни снимате ключа и да ни пратите изображението примерно по скайп или вайбър, ако той е на някакъв по-рядък модел или специална изработка. Същото важи и за случаите, в които имате разбита врата, повреден патрон или др. добрата предварителна комуникация ще е полезна и на двете страни впоследствие.

При извършване на монтаж от професионален ключар, то той ще Ви даде съвети, които целят да вдъхнат сигурност във вашият дом.

При демонтаж от професионален ключар, то той ще Ви предложи ноВи по-сигурни възможности за защита.

ДУБЛИКАТ НА УНИКАЛНИ (ПАТЕНТОВАНИ) ПРОФИЛИ КЛЮЧОВЕ ОТ КЛЮЧАР

Разполагаме с най-новата и прецизна машина за изработка на профили и копия на ключове. 

С нейна помощ ключарите могат да направят копие на ключове. Патентовани профили, също така защитени и такива, които не са разпространени на Европейския пазар. По този начин се чувстваме горди, че сме едни от малкото, които могат да се справят с копирането на почти всеки ключ. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София център.

Свържете се с наш ключар на тел. 0896 45 00 36 и ще ви посъветваме за да вземете най-правилното решение.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram