За нас | soslocksmith.bg

SOS Locksmith е основана през 2008 г. Започнахме с малък ключарски магазин и с упорита работа, предлагайки високо качествени услуги, днес сме една от най-големите и бързо развиващи се ключарски фирми в София. Изградихме верига от ключарски центрове и до момента имаме 6 ателиета намиращи се на територията на столицата. SOS Locksmith е постоянен български участник в най-големите специализирани световни изложения на системи за сигурност. За това време сме се сблъсквали с какви ли не проблеми, което ни дава самочувствието сега да кажем, че сме от най-добрите на българския пазар.

 

Качественото обслужване, удовлетворението на клиентите и дългогодишният опит в обслужването са признати от ALOA – Организация на професионалните ключари в Америка. Имаше време когато ръкостискането беше достатъчно за споразумение между две страни. Ние от SOS Locksmith бихме искали да Ви предложим коректност и честност чрез услугите, които Ви представяме. Работим само с лицензирани и доказали се на пазара производители, по този начин гарантираме високо качество, надеждност и експедитивност на работа. Винаги се стараем не само да удовлетворим потребностите на клиентите, а и да надминем техните очаквания!

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram