Роботи

Това е първата и единствена до момента компактна, с висока точност на нарязване електронна машина, за едностранни и двустранни обикновени секретни ключове, както и за обикновени автомобилни ключове.

Този ключарски робот се контролира от сензорен екран с множество функции. Разполага с множество сензори и висококачествена фреза от обогатена стомана, която гарантира качествени изработки на дубликатите.

Keyline Ninja поведе ключарският занаят в друго измерение!

Високоскоростна електронна машина за нарязване на касови, помпови и специални ключове под ъгъл.

Автоматичен робот, който с най-голяма прецизност и точност, изработва касови ключове по шифър или техни копия.

Sigma Pro е допълнение към роботизираната линия на Keyline за ключарски роботи.

Компактен робот със сензорен екран за изработка и декодиране на автомобилни ключове.

Реже и декодира секретни и специални автоключове, ямкови, секретни и табуларни ключове.

Miracle A9 - чудото на 21 век.

Високоскоростна електронна машина Keyline Versa за прочитане, декодиране и нарязване по код на ямкови и специални автомобилни ключове. Последните изобретения и технологии използвани в създаването на тази машина, Ви дават изключително качество при нарязване на ключа. Целият процес на копиране на ключа Ви отнема няколко секунди.

Keyline Versa разполага със сензорен екран и набор от сензори, които гарантират висококачествена и безупречна работа!

An-San „X cut” представлява малка фабрика за изработка на заготовки във вашето ателие. Може да изработва уникални профили на заготовки в рамките на няколко минути. Машината чете и реже по 4 оси от координатната система, което улеснява декодирането и рязането на профила. Тя е снабдена с мотор от най-ново поколение, което прави рязането на по-финни профили безпроблемно и лесно.

Фрезата на машината е изработена от специална сплав, което и гарантира дълготрайна и безкрайно прецизна работа. Тази машина прави изработката на уникални, патентовани и защитени профили възможно и достъпно.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram