Софтуер

TMPro2 е мултифункционален уред за програмиране на транспондери. Той има модулна структура и работи по метода на директното програмиране в паметта на иммобилайзера, което означава, че е необходимо да се прочете физически паметта на иммобилайзера и прочетеният файл да бъде зареден в TMPro2. Благодарение на вграденият в него програматор повече от 90% от модулите могат да бъдат изпълнени само с TMPro2 без нуждата от допълнителни уреди.

TMPro2 е уред който постоянно се развива и за него се създават нови модули.

VAG Tacho е OBD 2 базиран интерфейс, който има способностите през диагностичната букса да прочита секретният ПИН код с който в последствие с помощта на VAG Tacho можете да програмирате ключове. Той има възможността да чете и коригира километрите на определени табла от VAG. VAG Tacho e оборудвано с вграден четец/програматор за транспондери и това улеснява работата с VAG имобилайзерите.

VAG Tacho е постоянно развиващ се продукт, така че способнoстите му нарастват непрекъснато.

Orange5 е мултифункционален програматор за програмиране на множество микроконтролери и памети. Програматора е способен да прескача защитата на процесори, епроми и памети. Към програматора има множество различни адаптери, за да може спокойно да се обслужват всички видове процесори.

Също така към програматора Orange5 има специализирани софтуери за имобилайзери, километражи и други. С тяхна помощ работата става доста по лесна.

Мултифункционална транспондер машина от ново поколение, шест в едно. Най-голямото предимство на Zed BULL е, че работи с всички типове празни транспондери. По този начин потребителите не се ограничават до един производител на транспондери, което го прави универсален Клонер. Zed-BULL OBD кабелите ни позволяват да програмираме ключове и дистанционни управления на превозното средство чрез OBD II порт. Възможно е да се програмират ключове, когато всички ключове са загубени. Могат да бъдат копирани и RFID тагове.

Прибора е предназначен за програмиране на транспондери, влизащи в състава на автомобилни системи за имобилизация. За разлика от предшественика си Гамбит, новият модел Tango представлява двудиапазонно устройство, което позволява да прибавим транспондери производство на Texas Instruments (Tiris©) в гамата от  подържани транспондери.

Встроен в програмата математически апарат позволяващ автоматично генериране на ключове за автомобили. По правило мейкърите използват дъмп от паметта на имобилайзера във вид на файл с разширение *.bin, без да изисква технически знания от страна на оператора.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram