Автоключарски - Ключар и ключарски услуги - София >> Автоключар и авариен център

Автоключарски

Корпоративни
Битови
Автоключарски
ноември 8, 2023
Какво е имобилайзер?

Имобилайзер предотвратява запалването на автомобила, ако водачът използва оторизиран ключ. Той е правилно съчетан с различните компоненти в автомобила. През годините при автомобилите са използвани няколко различни схеми на имобилайзер. Различните модели имат различни процедури. Компонентите на системата на имобилайзера, които изискват специални процедури за смяна, включват ключове, контролер на двигателя (ECU) и арматурно табло […]

Прочети повече
август 5, 2019
Какво представлява имобилайзера при МПС

Имобилайзера е устройство за сигурност, монтира се на колата и не позволява стартиране на двигателя. По този начин производителите на автомобили целят да намалят кражбите.

Прочети повече
февруари 21, 2019
Съвети от автомобилен ключар при пътуване с кола

Когато избираш любимото пътуване с автомобил искаш да си сигурен, че ще се насладиш на пътуването. Автомобилните ключари на SOS Locksmith са ти подготвили няколко съвета за по-висока безопасност, когато си на пътя.

Прочети повече
февруари 11, 2019
Съвети на майсторите от сервиза в Лозенец

Всички искат да карат мощна спортна кола. Прочети внимателно тази статия и се вслушай в съветите на майсторите от сервиза в Лозенец.

Прочети повече
януари 2, 2019
Очаквани коли през 2019 година

Попитахме майсторите от SOS Сервиз какво очакват през новата година. Получихме списък с 8 модела автомобили. През предстоящата 2019г. ще има множество автомобилни премиери...

Прочети повече
ноември 13, 2018
Често срещани проблеми при шофьорите през зимата

Есента е към своя край, скоро зимата ще ни изненада. Със сигурност зимата не е най-любимия сезон за шофьорите. Непочистени пътища, поледица и задръствания са само малка част от проблемите на шофьорите.

Прочети повече
ноември 6, 2018
Кои са най-често срещаните проблеми с ключа на колата?

Всички сме имали един от онези дни. В които бързаш за среща или за работа и когато опиташ да отключиш колата осъзнаваш, че ключа не работи. Натискате бутона и виждате, че нищо не се случва. Опитваш отново и ... нищо.

Прочети повече
юни 6, 2018
Сигурността на автомобилите през годините

Вече толкова сме свикнали с алармата на автомобила ни, че не се и замисляме как са заключвани първите моторни превозни средства. Ето накратко как се развива заключването през годините.

Прочети повече
юни 5, 2018
20 любопитни факта за Mercedes

Марката Mercedes Benz съществува вече 92 години. Ето някои интересни факти относно развитието на автомобила през десетилетията.

Прочети повече
май 31, 2018
Смяна на автокутийки – не подценявайте тази дейност!

Повече от нормално е с течение на времето автокутийката да започне да се изхабява, а фините механизми в нея да се повреждат. Това може да доведе не само до затруднение при работа с нея, но и направо до спиране на функциите й...

Прочети повече
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram