mobile trigger

Автоключарски услуги от денонощен ключар

Разполагаме с професионална техника за диагностика на заключващата система на автомобила. Автоключар извършва посещения до всяка точка в гр. София.

АварийниАварийни ВсичкиВсички
 • Отключване от автоключар

  Когато не можете да отключите вашия автомобил по една или друга причина, е крайно неприятна ситуация и проблем, за който обаче нашите аварийни автоключари бързо ще се притекат на помощ. Важно е в такива ситуации да се опитате да запазите спокойствие е и в никакъв случай да не се опитвате насилствено да отключвате или отваряте вратите на автомобила било то с подръчни средства, други ключове, отвертки и т.н. Причините да не можете да влезете във вашето превозно средство може да са десетки, важното в случая е да сте информирани, че при абсолютно всяка една ситуация може да разчитате на наш авариен автоключар, който ще бъде при вас до половин час след обаждането.

  Най-често срещаните причини в практиката на нашите автоключари, поради които не можете да отключите автомобила си

  Нашите аварийни автоключари имат изключително богат опит в отварянето на абсолютно всякакви превозни средства – от най различни марки и модели. Най-често тяхната намеса е необходима в случаите, в които:

  • Нямате автоключ. Донесете ни оригиналния автоключ и автоключар ще нареже и обучи дубликат за вашия автомобил. Ако имате резервно копие, го дръжте на сигурно и лесно достъпно място. Най-често когато нямате ключ, се налага наш автоключар да се намесва поради:
  • Загубване на автоключа. Имаме случаи, в които разтревожени клиенти се обаждат за автоключар и ни казват, че са си изгубили ключа, но впоследствие се оказва, че са го оставили някъде, което или ги кара да съжаляват, че са направили нов ключ или пък отменят услугите ни. Затова ви съветваме да сте абсолютно сигурни, че не сте изпуснали ключа си под седалката, в чантата или че не е примерно в апартамента си, преди да потърсите помощта на авариен автоключар. В тази ситуация на адреса ще пристигне автоключар, който ще отвори автомобила ви без да причинява щети по интериора или вратите. След това наш автоключар ще обучи и нареже нов ключ, който ще отваря единствено вашата кола.
  • Кражба на автоключа. След кражба наш автоключар ще отвори превозното средство, но ще се наложи и да пренареди всички ключалки, както и тази за запалването, защото единствено така превозното средство ще „забрави” изчезналия ключ и той ще стане неизползваем. После автоключаря ще обучи нов ключ, който автомобилът ще разпознава.
  • Автоключът е на таблото. Има ситуации, когато двигателят работи, ключът е на таблото, шофьорът излиза извън превозното средство по някаква причини, вратата зад него се затваря и той не може да влезе отново. Паниката в такава ситуация се подсилва и от факта, че често това се случва на най-закътаните места или там където автомобилът ще пречи. В такава ситуация веднага намерете начин да се свържете с автоключар. 
  • При повреда на заключващите механизми. Както всеки един механизъм и тези на вашето превозно средство се износват и повреждат след продължителна и често неправилна употреба. В ключалките навлизат прах и влага, ключът се износва и т.н. Всичко това може да доведе до тяхното лошо функциониране. Често срещана ситуация в практиката на автоключарите, особено при багажника е, той да блокира или да не може да се отвори или да се заключи. В такава ситуация не се опитвайте да го поправите без да притежавате уменията или автоключарски инструменти. Неприятни повреди по заключващите механизми се получават и след намесата на престъпници, които са се опитвали да проникнат в автомобила ви и са разбили една или повече ключалки. Тогава пак може и да не успеете да влезете заради запушени или направо изтърбушени ключалки. В тази ситуация ни потърсете и наш автоключар най-добре ще прецени какво да се направи след оглед на щетите.
  • При счупване на автоключа. Най-често причините за това може да са износване на автоключалката, силен натиск или изхабяване на самия ключ. Тогава част от него може да остане в ключалката. Има варианти, в които може да се опитате да го измъкнете с пинсети, тънки клещи или друг инструмент, особено ако по-голямата част от него се подава навън. Ако обаче не сте уверени и парчето е дълбоко в заключващия механизъм – не взимайте нещата в свои ръце. Намерете автоключар. 

  Важното е да запомните, че независимо от причината, поради която не можете да отключите вашия автомобил, винаги може да разчитате на нашите аварийни професионални автоключари.

 • Автоключарите обучават новия ключ при загубване на всички ключове

  Ако сте загубили ключовете за автомобила си, не се тревожете, а на автоключар от SOS Locksmith се обадете. Можем да направим ключове за 95% от автомобилите, управлявани в България. Разполагаме с техника и софтуери, които имат възможност да обучават ключове при липса на такива. Автоключари ни са обучени и знаят как да реагират при създалата се ситуация. Запознати сме със всички механизми по имобилайзерната система на автомобила, което ни помага бързо и лесно да обучим нов ключ.

   

 • Автоключарите изработват дубликат на автоключа

  Нашите автоключари изработват и обучават всички видове ключове с дистанционни и такива само с транспондер (чип). Държим на склад голямо количество и богата гама от автоключове и оригинални автомобилни дистанционни. Автоключарите работят с техника за нарязване и софтуерна адаптация на ключа към автомобила. В ключарските ни центрове можете веднага да разберете колко ще ви струва изработката на резервен ключ, каква е процедурата и за какъв период от време може да се направи.

 • Автоключарите пренареждат ключалки

  При заяждащи, блокирали или не добре работещи автомобилни ключалки, може да потърсите за помощ автоключар от SOS Locksmith. Предлагаме ремонт на всички видове заключващи механизми. Ако вашата ключалка не подлежи на ремонт имаме на склад нови такива, които могат да се пренаредят по ключа ви.

 • Автоключарите вадят счупени ключове от ключалки

  Случва се ключа да се счупи в ключалката или контакта и част от него да остане вътре. Автоключарите могат бързо и качествено да отстранят останалата вътре част, без нанасяне на повреди върху съответната ключалка. От двете парчета може да се изработи нов здрав ключ. 

 • Aвтоключарите демонтират и монтират ключалки

  Aвтоключарите на SOS Locksmith са обучени и оборудвани да извършват всички видове монтажи и демонтажи на ключалки, брави, контактни ключове, дръжки и други. Те са с богат опит и на това се дължи качествената и бърза подмяна на съответните елементи. Държим на склад голяма част от автомобилните ключалки и контактни ключове.

 • Автоключарите изработват ключ по шифър (код)

  В ключарските центрове на SOS Locksmith предлагаме услугата ключ по шифър, което означава, че автоключар може да пренареди ключалка по съществуващ ключ или при загубен ключ може да прекодира всички ключалки. По този начин загубения ключ вече няма да функционира. 

 • Автоключарите подменят авто кутийки

  SOS Locksmith е сред най-големите търговци на едро в бранша с автомобилни кутии и аксесоари в Европа. Авто кутийките след време се захабяват, изтриват или чупят. При нас ще намерите разнообразие от кутии за автоключове, гумени бутони, накрайници и всичко необходимо за правилното функциониране на вашият ключ. Много от кутиите се лепят и затварят по специфичен начин, автоключарите препоръчват да не се опитвате сами, а да се доверите на автоключар за извършване на тази услуга.

 • Автоключарите сменят бутони

  В следствие на продължителна експлоатация на вашия автоключ, дистанционно за врата, гараж или аларма бутоните му се развалят и трябва да бъдат подменени с нови. В нашите магазини автоключар може качествено и бързо да запои нов бутон, за да заработи отново както трябва.

 • Автоключарите сменят батерии на дистанционни и автомобилни ключове

  Повечето от автомобилните дистанционни работят с батерии, които с ползването се изтощават и трябва да бъдат подменени. Препоръчваме ви, за да не нараните или счупите електрониката на ключа, както и неговата цялост при разглобяването му да заповядате в някои от нашите ключарски центрове, където автоключарите ни ще се справят отлично с подмяната. 

 • Автоключарите правят синхронизация на автомобилни дистанционни

  Дистанционните са синхронизирани и обучени да отключват дадения автомобил. Случва се тази синхронизация да се прекъсне по ред причини и в следствие на това дистанционното да спре да отключва автомобила. В SOS Locksmith нашите автоключари разполагат с техника и знания, за да преобучим наново вашето дистанционно. 

 • Автоключарите отварят блокирали автомобилни брави

  При блокирали, заяждащи и отказали да се отворят автомобилни врати, можете да потърсите автоключар за помощ. Нашите автоключари ще направят всичко възможно да отворят вратата без да счупят и наранят нещо по интериора и екстериора на вашия автомобил.

 • Автоключарите ремонтират и подменят брави

  След продължително ползване автомобилните брави се захабяват и се налага да бъдат ремонтирани, а ако не подлежат на ремонт да бъдат подменени с нови. В центровете на SOS Locksmith автоключари могат да извършат качествен ремонт или подмяна на повредения механизъм. 

 • Автоключарите ремонтират автомобилни ключове и дистанционни

  Предлагаме ремонт на всички видове автомобилни ключове и дистанционни. Автоключарите извършват преглед на всички компоненти по интегралната схема на ключа (писти, съпротивление, бубини, батерии, транспондери и други). По този начин автоключарите установяват първоизточника на проблема и го отстраняват. Може да разчитате, че автоключарите имат знанията и компетенцията да извършат този ремонт и вашето дистанционно отново да работи.

 • Автоключарите препрограмират и забраняват загубени ключове

  При загуба или кражба на автомобилен ключ вие трябва бързо да се погрижите той да спре да функционира. За това е необходимо да се отиде при автоключар, където софтуерно да се забрани и изтрие този ключ от паметта на колата. Заповядайте в някой от ключарските центрове на SOS Locksmith и ние ще извършим всички процедури, за да бъдете вие спокойни и автомобила ви защитен.

 • Автоключарите изключват имобилайзера

  Ако колата ви не пали, или пали и гасне или свети ключето на таблото, тогава най-вероятно вие имате проблем с имобилайзера. SOS Locksmith предлага услугата изключване на имобилайзер – IMO off при дефектирали имобилайзери. Разполагаме със специализиран и професионален софтуер, който препокрива 80% от всички автомобили на пазара. Наш автоключар може да отстрани проблема, изключвайки имобилайзера и давайки Ви 100% гаранция за това.

 • Автоключарите програмират транспондери

  Транспондера на ключа е неразделна част от имобилайзерната система на автомобила. Без него двигателя на автомобила не може да бъде стартиран. Обучаването на транспондери за работа с имобилайзера става посредством специализирани софтуери. В SOS Locksmith автоключарите разполагат със всички необходими софтуери, за да извършват всички тези манипулации без да има опасност да се повреди или загуби дадена информация.

 • Автоключарите ремонтират имобилайзерни кутии

  При дефект на фабричната система, тип имобилайзер е необходимо да се извърши диагностика на дадения модул. След откриване на проблема се вземат необходимите мерки за да се отстрани повредата. При дефектирали модули, компютри и компоненти, част от електрониката на автомобила, автоключарите от SOS Locksmith извършват синхронизация, ремонтили подмяна с нови.