Изключване на имобилайзер от автоключар

Ако колата ви не пали, или пали и гасне или свети ключето на таблото, тогава най-вероятно вие имате проблем с имобилайзера. SOS Locksmith предлага услугата изключване на имобилайзер IMO OFF при дефектирали имобилайзери. Разполагаме със специализиран и професионален софтуер, който препокрива 80% от всички автомобили на пазара.

Наш автоключар може да отстрани проблема, изключване на имобилайзер и давайки Ви 100% гаранция за това. Прочетете повече информация за предлаганите от нас ключарски услуги.

РЕМОНТ НА ИМОБИЛАЙЗЕРНИ КУТИИ ОТ АВТОКЛЮЧАР

При дефект на фабричната система, тип имобилайзер е необходимо да се извърши диагностика на дадения модул. След откриване на проблема се вземат необходимите мерки за да се отстрани повредата.

При дефектирали модули, компютри и компоненти, част от електрониката на автомобила, автоключарите от SOS Locksmith извършват синхронизация, ремонтили подмяна с нови. Прочетете повече информация за предлаганите от нас ключарски услуги София.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram