mobile trigger

На помощ идва авариен ключар

17.01.2019г.

Понякога се случва неочаквано, не е много приятно и се нуждаете от авариен ключар. 

Ако изпаднете в неприятна ситуация и сте заключен в автомобил, апартамент, офис или къща? Търсете авариен ключар, но първо ви съветваме да разгледате сайтове на ключари, сравнете услугите и цените и изберете най-доброто за вас. Ако не можете да се справите самостоятелно, прочетете първо нашите съветите и изберете авариен ключар.

Ще ви съдействаме за аварийно отключване. Ние от SOS Locksmith имаме аварийни мобилни екипи от ключари в цяла София. Нашият екип от майстори ще ви помогнат в случай на:

• Изгубен ключ за имота (важно е да докажете, че сте собственик/наемател на апартамента или къщата с документ).

• В ситуация когато дете или възрастен човек се е заключил в апартамент или къща и не може самостоятелно да отвори врата.

• ВиК авария.

• Заяла или счупена брава (повреда в заключващата система). 

• Блокиран или счупен секретен патрон.

• Счупен или блокиран ключ в патрона на входна врата.

• При опит за влизане с взлом или груби действия срещу патрона.

• Проблем със сейф - Сейфови услуги


Ако се счупи бравата, патрона или се заключите в дома си, потърсете помощ от авариен ключар. Ако имате приятел авариен ключар, още по-добре. Но не забравяйте, че може да разчитате на авариен ключар от SOS Locksmith. Трябва да знаете, че аварийния ключар, на когото сте се спряли е на разположение и може да се отзове на вашите нужди. Трябва да умее да промени кода на бравата, това няма да е трудност за авариен ключар с трудов стаж и умения. Задължително аварийният ключар да има умения за различни дейности, защото често се налага многокомпонентна работа. Нашите аварийни ключари бързо разрешават проблеми, свързани с безопасността ви и сигурността ви.


Аварийните ключари на ключарския център SOS Locksmith са способни безопасно да отворят всички жилищни и търговски сейфове. Ако вашия сейф не може да бъде отворен, трябва да намерите специализирано решение на вашия проблем.


Аварийната ключарска помощ за автомобили също е от значение. При нужда от отключване на автомобил, обучение на ключ или проблем с алармената система, може да се обърнете към нас. Проблемът с отключването на автомобили е особено голям в студения период. Тази услуга не е за подценяване, ако се нуждаете от авариен ключар на разположение сме 24/7.


До услугите на авариен ключар най-често прибягват хората когато си загубят ключовете. Аварийните ключари разполагат с модерна техника, оборудвани са с нужните инструменти и могат да стигнат до вас. Аварийните ключари ще върнат спокойствието в къщата и ще го направят безопасно.


При неприятна ситуация, не правете грешката да разбивате входната врата. Това не е най-доброто решение, а всъщност може и да не успеете. По-вероятно е да нанесете щети на касата, бравата или вратата. Разполагаме с мобилен екип, който ще дойде на посочен от вас адрес и ще ви помогне. Доверете се на професионална ключарска помощ и ще си спестите по-големи главоболия.

 

Ние сме професионалисти с над 10 годишен опит. Имаме 5 магазина в София и разполагаме с авариен ключарски екип във всички квартали. Предлагаме качествени ключарски услуги на добри цени. Ако сте заключени у дома или не можете да влезете в собствения си дом, ние сме правилните специалисти. 

Назад към всички