Смяна на касова брава от ключар

Смяната на касова брава е често извършвана услуга от нашите специалисти ключари.

Касовите брави имат заключващ механизъм и отключването се осъществява с касов ключ. Смяната на касови брави е често извършвана от нас услуга. В зависимост от предназначението им за употреба се делят на основни касови брави и допълнителни касови брави.

Ние от SOS Locksmith сменяме касовата брава независимо дали е едностранна, тристранна или четиристранна касова брава. Комбинацията на касова брава с шипове за тристранно заключване дава по-голяма сигурност при опит на крадец да влезне с взлом.

В България се използват повече касови брави, въпреки че секретните са по-сигурни. За крадците е по-лесно да разбият касова брава, но повечето клиенти я предпочитат заради по-ниската ѝ цена в сравнение със секретната. След разбиване от бандити най-удачния вариант е смяната на касовата брава.

Всеки от нас при избора на входна врата търси тази с най-голяма сигурност. Трябва да знаете, че е важно не само от какъв материал е изработена вратата, но също така каква е бравата.

За повече сигурност сложете касова брава окомплектована със заключваща система.

Така няма да се налага да се слагат допълнителни елементи. Този вариант с касова брава е надежден и не много скъп. Касовите брави с висока степен на сигурност са подходящи за вашия дом, склад, кабинет, магазин и навсякъде където искате повече безопасност.

При авария или друга неприятна ситуация ние работим денонощно. Ще сменим вашата касова брава по всяко време на денонощието. Когато имате проблем с касовата брава, свържете се с наш екип и опишете проблема. Трябва да поясните вида на касовата брава и причината за повредата.

От наш ключар ще получите консултация за избора на касова брава. Така екипът ни ще може по-бързо да се подготви за работата и да ви помогне в неприятната ситуация.

Трябва да сте безкомпромисни що се отнася до безопасността във вашия дом. Чрез заключващи механизми с висока степен на сигурност ще си гарантирате спокойствието на вашите роднини, приятели или колеги. Освен, че ще ремонтираме аварията за която ни търсите ще ви дадем съвети как да се предпазите от повторната ѝ поява. Разполагаме с пособия и инструменти за да се справим със сложните проблеми.

Съвети от ключар при смяната на касова брава.

Съществуват различни видове касова брава.

На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш денонощен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram