Ремонт на врати от ключар

Входната врата е най-важната част от вашето жилище тя определя границите на дома Ви.

Oсигурява спокойствие за вас, близките Ви, и пази вашето имущество. Тя може да бъде оборудвана с най-модерните брава и патрон, но ако самата тя не е здрава, то тогава Вие няма да се чувствате много сигурни и добре защитени. Тя трябва да а стабилна, здрава, масивна и да функционира безпроблемно дълги години. В ключарския център на SOS Locksmith предлагаме и такава услуга производство и ремонт на врати.

Имаме няколко варианта в зависимост от вашите предпочитания и финанси Винаги може да звъннете на денонощен ключар, защото именно нашите майстори ключари имат най-голям опит, Видели са какво ли не през годините на своята работа пробити, изтърбушени, измъкнати врати, за някои от които техните собственици са мислили, че са едва ли не вечни.

Има някои основни неща, които трябва да знаете при избора на входна врата. Ето синтезирана информация от ключар с опит по тази тема.

  • Трябва да е изработена от метал. Това е задължително, защото вратата трябва да издържи дълги години в някои случаи при неблагоприятни атмосферни условия. Металът е по-здрав и устойчив от всички Видове дърво и PVC и за разлика от дървените врати, металните не се нуждаят от поддръжка, защото предварително са обработени със специални вещества, които ги предпазват от корозия. Естествено, металът отстъпва на дървото, което придава дълбочина, усещане за уют и топлота на дома. Затова обаче също предлагаме решение а именно в комбинацията от дърво и метал. Предлагаме красиви дървени плоскости (в най-различни цветове), които освен, че са красиви, но и ще топло и шумоизолират допълнително Вашето жилище.
  • Трябва да е дебела и масивна. Това е задължително услови за вашата сигурност, защото ще я направи невъзможна за пробиване и изкъртване. Освен това допълнително ще топлоизолира жилището Ви и ще пречи на шума да влиза (или излиза) от дома Ви.

В нашия магазин предлагаме здрави, стабилни метални врати, но те трябва да са оборудвани със здрави и стабилни заключващи механизми.

За да имате непробиваема, стабилна врата, която ще Ви осигури комфорт и сигурност, е необходимо тя да притежава:

Секретен механизъм за заключване - състои се от секретни патрон и брава. Касовите браВи отдавна вече не са толкова сигурни, крадците им намериха цаката, затова най-добре е да се оборудвате със секретни брава и патрон. През последните години производителите на системи за сигурност инвестираха невероятно много средства в усъвършенстването на всички технологии за сигурност и те не правят изключение. В нашия онлайн магазин денонощните ключари предлагат Високотехнологични патрони като Evva например, които са последната дума на техниката, както и българските Mauer, оборудвани с технологията Red Line.

Допълнителната брава за допълнителна сигурност

Допълнителната брава за допълнителна сигурност. Вече имате стабилна, масивна, метална врата, оборудвана със стабилни и здрави секретни патрон и брава. За още по-голяма сигурност, може да помислите за още една супер стабилна точка за заключване чрез инсталиране на допълнителна брава. Една такава, която предлагаме в нашия онлайн магазин, е на полската компания Gerda, която се слави с това, че е практически непробиваема. Така в комбинацията с основните системи за заключване, вашата врата наистина ще Ви служи вярно дълги години.

На вратите, които предлагаме в нашия център, монтираме и допълнителни елементи за сигурност и комфорт. Ето най-важните от тях:

  • Бронировка, представлява метална капачка, която защитава патрона от измъкване, счупване усукване и т.н.
  • Дръжките за врата, които могат допълнително да допринасят за сигурността на вашия дом.
  • Шпионката е задължителен атрибут от всяка една врата от години надали може да си представим съвременно жилище без нея, особено ако имате деца.
  • Стоманени шипове, които се монтират допълнително на вратата в касата ѝ. Това е сигурен начин да се елиминира евентуален пробив точно на това уязвимо място. Свържете се с наш денонощен ключар и ще Ви посъветваме за да вземете най-правилното решение.

При извършване на монтаж от професионален ключар, то той ще Ви даде съвети, които целят да вдъхнат сигурност във вашият дом.

При демонтаж от професионален ключар, то той ще Ви предложи ноВи по-сигурни възможности за защита.

Свържете се с наш ключар на тел. 0896 45 00 36 и ще Ви посъветваме как да вземете най-правилното решение. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram