mobile trigger

Отключване от автоключар

Отключване от автоключар е услуга която предлагаме в нашия сервиз.

 

Когато не можете да отключите вашия автомобил по една или друга причина, е крайно неприятна ситуация и проблем, за който обаче нашите аварийни автоключари бързо ще се притекат на помощ. Важно е в такива ситуации да се опитате да запазите спокойствие е и в никакъв случай да не се опитвате насилствено да отключвате или отваряте вратите на автомобила било то с подръчни средства, други ключове, отвертки и т.н. Причините да не можете да влезете във вашето превозно средство може да са десетки, важното в случая е да сте информирани, че при абсолютно всяка една ситуация може да разчитате на наш авариен автоключар, който ще бъде при вас до половин час след обаждането.

 

Най-често срещаните причини в практиката на нашите автоключари, поради които не можете да отключите автомобила си

 

Нашите аварийни автоключари имат изключително богат опит в отварянето на абсолютно всякакви превозни средства – от най различни марки и модели. Най-често тяхната намеса е необходима в случаите, в които:

  • Нямате автоключ. Донесете ни оригиналния автоключ и автоключар ще нареже и обучи дубликат за вашия автомобил. Ако имате резервно копие, го дръжте на сигурно и лесно достъпно място. Най-често когато нямате ключ, се налага наш автоключар да се намесва. 

  • Загубване на автоключа. Имаме случаи, в които разтревожени клиенти се обаждат за автоключар и ни казват, че са си изгубили ключа, но впоследствие се оказва, че са го оставили някъде, което или ги кара да съжаляват, че са направили нов ключ или пък отменят услугите ни. Затова ви съветваме да сте абсолютно сигурни, че не сте изпуснали ключа си под седалката, в чантата или че не е примерно в апартамента си, преди да потърсите помощта на авариен автоключар. В тази ситуация на адреса ще пристигне автоключар, който ще отвори автомобила ви без да причинява щети по интериора или вратите. След това наш автоключар ще обучи и нареже нов ключ, който ще отваря единствено вашата кола.

  • Кражба на автоключа. След кражба наш автоключар ще отвори превозното средство, но ще се наложи и да пренареди всички ключалки, както и тази за запалването, защото единствено така превозното средство ще „забрави” изчезналия ключ и той ще стане неизползваем. После автоключаря ще обучи нов ключ, който автомобилът ще разпознава.

  • Автоключът е на таблото. Има ситуации, когато двигателят работи, ключът е на таблото, шофьорът излиза извън превозното средство по някаква причини, вратата зад него се затваря и той не може да влезе отново. Паниката в такава ситуация се подсилва и от факта, че често това се случва на най-закътаните места или там където автомобилът ще пречи. В такава ситуация веднага намерете начин да се свържете с автоключар. 

  • При повреда на заключващите механизми. Както всеки един механизъм и тези на вашето превозно средство се износват и повреждат след продължителна и често неправилна употреба. В ключалките навлизат прах и влага, ключът се износва и т.н. Всичко това може да доведе до тяхното лошо функциониране. Често срещана ситуация в практиката на автоключарите, особено при багажника е, той да блокира или да не може да се отвори или да се заключи. В такава ситуация не се опитвайте да го поправите без да притежавате уменията или автоключарски инструменти. Неприятни повреди по заключващите механизми се получават и след намесата на престъпници, които са се опитвали да проникнат в автомобила ви и са разбили една или повече ключалки. Тогава пак може и да не успеете да влезете заради запушени или направо изтърбушени ключалки. В тази ситуация ни потърсете и наш автоключар най-добре ще прецени какво да се направи след оглед на щетите.

  • При счупване на автоключа. Най-често причините за това може да са износване на автоключалката, силен натиск или изхабяване на самия ключ. Тогава част от него може да остане в ключалката. Има варианти, в които може да се опитате да го измъкнете с пинсети, тънки клещи или друг инструмент, особено ако по-голямата част от него се подава навън. Ако обаче не сте уверени и парчето е дълбоко в заключващия механизъм – не взимайте нещата в свои ръце. Намерете автоключар. 

Важното е да запомните, че независимо от причината, поради която не можете да отключите вашия автомобил, винаги може да разчитате на нашите аварийни професионални автоключари.

Свържете се с наш ключар на тел. 0894 62 00 02  и ще ви посъветваме за да вземете най-правилното решение. 

Назад към всички