Монтаж на допълнителна брава Gerda

Монтаж на допълнителна брава Gerda

15.12.2016

Брави Gerda

От няколко десетилетия брави Gerda са се превърнали в еталон за сигурност в Европа и света. Доказалата се непробиваема брава гарантира спокойствието на нейния собственик. Брави Gerda са единствените брави в света, които имат корпус изработен от титан- материал, който не може да бъде счупен, разпробит или изкъртен.

Специално разработеният патрон на Gerda има 4 000 000 000 комбинации и само една правилна! Патронът не може да бъде отключен с нищо друго освен с оригинален ключ Gerda, програмиран за една конкретна брава. С брава Gerda си купувате много повече от брава, с която затваряте вратата си. С нея си купувате спокойствие за Вашите близки и вещи, когато отсъствате от дома.

За монтаж на брава Gerda се доверявайте само на сертифицирани ключари.

За монтаж на брава Gerda се доверявайте само на сертифицирани ключари. Монтажът на бравата е от съществено значение за бъдещата й експлоатация. За да сте сигурни, че е извършен качествено и надеждно трябва да го поверите в ръцете на ключари, притежаващи сертификат, че могат да монтират брава Gerda. Всеки ключар, който има това право носи със себе си идентификационна карта, която удостоверява неговите правомощия.

Професионален монтаж на брава Gerda Tytan, трябва да се извършва само и единствено от оторизирани ключари, каквито сме ние. Не оставяйте нещо толкова скъпо и сериозно като сигурнoстта на дома Ви в ръцете на случайни ключари, със съмнителни умения. Много важна подробност е и факта, че удължената гаранция на брава Gerda важи само, ако монтажът й е извършен от сертифицирани от Gerda ключари.

Във всички останали случаи компанията не носи отговорност при повреда на бравата, защото от съществено значение за бъдещата й работа е качеството на извършения монтаж. Нашият съвет е за монтаж на брава Gerda да се обърнете към нас, защото ние сме истински професионалисти и гарантираме качествена и безпроблемна бъдеща експлоатация на Вашата нова брава Gerda. Прочетете повече информация за предлаганите от нас ключарски услуги София.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram