Mонтаж на патрон и брава | soslocksmith.bg

Нашите ключари имат дългогодишен опит в монтаж на патрон и брава

Опита им със заключващи механизми е от ключалки и врати до сложни системи за сигурност, както и монтаж на патрон и брава. Заключващите механизми които предлагаме са подходящи за:

  • Големи бизнес центрове
  • Предприятия
  • Домове
  • Магазини
  • Офиси
  • Болници

Нашите специалисти ключари работят бързо, без да влияе на качествения монтаж на патрона и бравата.

Може да ни се доверите за монтаж на патрон и брава, както и останалите заключващи механизми, без тяхната сложност да ни притеснява по някакъв начин. На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

Дългогодишната практика на нашите ключари е показала, че монтаж на патрон и брава е услуга която си има своите особености. Целта е заключващата система да функционира в продължение на години. Извършваме монтаж на патрон, брава и дръжки които не са закупени от наш магазин. Само гледайте при закупуването им от друго място да вземете правилния размер и вид.

Оставете на професионален ключар да извърши монтажа на патрона и останалите заключващи механизми. Много е важно да бъдат правилно монтирани, защото от тях зависи вашата сигурност. Нашите ключарите правят монтаж на патрони и брави за дограми, входни, интериорни врати и други.

Оторизирани ключари и сервизи

Има компании които изискват монтаж на патрон да извършват единствено оторизирани ключари и сервизи, поради сложността и отговорността на тази дейност. Ще направим монтаж на патрон и брава, независимо от вида, цената и производителя. Монтаж на патрон и брава ще бъде невъзможен, ако например сте закупили неподходящи размери. Затова ви съветваме преди да закупите какъвто и да е механизъм за заключване да потърсите професионален ключар по телефона.

При монтаж на патрон и брава нашите ключари могат да ви предложат допълнителни аксесоари. Те се монтират за по-голяма сигурност на жилището.

Специално при монтаж на патрон и брава предлагаме бронировка и шипове. Върху патрона се монтира бронировка метална капачка от метал, която предпазва патрона от злонамерени действия. Шипове се монтират за да предотвратят измъкване на пантите. Други аксесоари които може да се използват при монтаж на патрон и брава са резета, райбери и шпионка.

За консултация при монтаж на патрон, брава и други заключващи механизми тел. 0896 45 00 36. Освен за монтаж на патрон и брава на нашите ключари може да разчитате и за демонтаж на заключващи механизми. Когато се премествате в ново жилище или при развален механизъм извършваме демонтаж. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София център.

При нужда от монтаж на патрон нашите ключари ще се справят мигновенно.

Доверете се на професионалисти и майстори при монтаж на патрон и брава.

Свържете се с наш ключар на тел. 0896 45 00 36 и ще ви посъветваме за да вземете най-правилното решение.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram