Преработка на заключващи системи от ключар

Извършваме преработка на заключващите системи от професионален ключар.

Ако заключването ви е касово (не разполагате с патрон, в който вмъквате ключът и който изпълнява самото превъртване и заключване), помислете за промяна на заключването да смените остарялата и несигурна касова система с по-модерна и сигурна система за защита или преработка на заключващи системи.

Това е и една от най-основните и сложни услуги, предлагани от денонощните ключари в нашия център в Дървеница ремонт на вашата заключваща система. Не отлагайте това решение, ако искате да сте сигурни, че вашият дом е добре защитен!

Недостатъците на касовото заключване

Касовата брава не се нуждае от патрон (както са секретните брави) за задвижване на механизма, а това се изпълнява самостоятелно. В продължение на много години това е най-предпочитаният вариант в България, защото по принцип тези касови брави са известни с това, че са много здрави и крайната цена на една стабилна такава е малко по-малка от комбинацията от здрави секретна брава и патрон.

Основният проблем с касовата брава обаче е, че ако сте оборудвани с нея, можете да сте сигурни, че вашият дом ще бъде по-податлив на опити за проникване от крадците. Те отдавна са намерили начини да преодолеят тези системи, които на пръв поглед изглеждат стабилни и много здрави.

Разбира се, производителите на такива системи за заключване постоянно се опитват да ги подобряват, но тяхната дейност е ограничена от факта, че всъщност развиват само един механизъм (касовата брава), който отдавна се оказал компрометиран, докато при секретните механизми те полагат усилия да подобрят патрона и защитата му (бронировката) и т.н.

Друг голям недостатък, който често пропускаме, е, че ключовете за въпросните ключалки могат да бъдат направени във всяко квартално ключарско ателие. Те нямат защита или документи (паспорт или лична карта), които съдържат информация за собственика и патрона, и позволяват копирането само от оригинала, когато е предоставен този документ.

Въпреки това, за всички тези недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система. С две думи да преминете от касово към секретно заключване.

Предимства на секретното заключване

Секретната брава не може да съществува сама, тя винаги върви с патрон, което значително разширява вашия избор. Патронът е този, който извършва заключване и заключване на ключалката чрез завъртане на специалния секретен ключ.

Това е една от причините, поради които този заключващ механизъм е много по-надежден от касовия - производителите на системи за сигурност постоянно инвестират в разработването и защитата на секретните механизми за заключване, използват магнити и всякакви високи технологии, а при касовите брави подобренията са изключително ограничени и отдавна изчерпани с течение на времето.

Нека не подценяваме и възможностите, които не осигуряват секретната заключваща система за допълнителна защита. Бронята е капачка, изработена от здрав метал, която предпазва патрона от разкъсване, изкривяване и усукване. Има високотехнологични такива, които са с вградена допълнителна ключалка или такива, които биха предизвикали тревога, ако се опитате да ги докоснете или заключващия механизъм въобще.

Досега е ясно, че касовата брава е морално остаряла и ненадеждна за сметка на секретната. Но как да сменим старата, ако имаме такъв?

Промяна на заключващата система

След като сте се уверили, че това е най-сигурният вариант, инвестирайте малко финанси във вашата сигурност. На място ще пристигне денонощен ключар, който ще направи необходимите измервания на вашата врата и на мястото, където ще бъде инсталирана ключалката. Той ще отговори на всичките ви въпроси по изчерпателен начин и ще предложи опции, съобразени с вашите изисквания и бюджет.

Комбинациите са много - ще ви предоставим оптималното решение за секретна ключалка, патрон и защита за него (бронировка). След това ще ни трябват няколко часа (понякога по-малко, в зависимост от вратата, местоположението, механизмите, които сте избрали и т.н.), за да променим заключващата система.

Монтажът е от съществено значение за правилната и дългосрочна работа на всяка система за заключване, така че е много важно да се доверите на денонощен ключар в центъра ни в Дървеница. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар.

 За да получите консултация за всички видове заключващи системи обадете се на тел. 0896 450 036.

За всички недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система.

Вслушайте се в съветите от професионален ключар, те целят да Ви вдъхнат сигурност за вашият дом.

Всеки един ключар е обучен да се справи със ситуацията с която сте се сблъскали.

На услугите на професионален ключар може да се доверите по всяко време.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram