Преработване на заключващи системи от ключар

Ако заключващата система е с касова брава за по-голяма сигурност помислете за промяна и ремонт на заключващата система.

Може да смените остарялата и несигурна касова система с по-модерна и сигурна заключваща система. Това е една от най-сложните услуги, предлагани от ключарите в нашия магазин. Касовата брава е морално остаряла и не достатъчно надеждна за сметка на секретната брава. Разполагаме с екип от доказали се специалисти способни да ремонтират заключващи системи.

Не отлагайте това решение, ако искате да сте сигурни, че вашият дом е добре защитен. На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

Недостатъци на заключваща система с касова брава:

Касовата брава не се нуждае от патрон за задвижване на механизма, а това се изпълнява самостоятелно. В продължение на много години това е най-предпочитаната заключваща система в България. Защото касовите брави са известни с това, че са много здрави и крайната цена е по-малка от комбинацията от здрава секретна брава и патрон. Основният проблем с касовата брава е, че вашият дом ще бъде по-податлив на опити за проникване от крадци. За всички тези недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система. С две думи да преминете от заключваща система с касово към секретно заключване.

Предимства на заключваща система със секретна брава и патрон:

Секретната брава не може да съществува сама, тя винаги върви с патрон. Това е една от причините, поради които тази заключваща система е по-надеждна. Производителите на системи за сигурност постоянно инвестират в разработването и защитата на заключващи системи със секретна брава.

Промяна на заключващата система:

След като сте се уверили, че заключващата система със секретна брава и патрон е най-сигурният вариант. На място ще пристигне ключар, който ще направи необходимите измервания на вашата врата и на мястото, където ще бъде инсталирана новата заключващата система. Той ще отговори на всичките ви въпроси по изчерпателен начин и ще предложи опции, съобразени с вашите изисквания и бюджет. Комбинациите са много - ще ви предоставим оптималното решение за секретна ключалка, патрон и бронировка. Монтажът е от съществено значение за правилната и дългосрочна работа на заключващите системи, така че е много важно да се доверите на професионален ключар. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш денонощен ключар.

За да получите консултация за всички видове заключващи системи обадете се на тел. 0896 45 00 36

За всички недостатъци и проблеми, има решение и то не е сложно - да се оборудвате със стабилна секретна заключваща система.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram