Ремонт на патрони, брави и дръжки от ключар

РЕМОНТ НА ПАТРОНИ, БРАВИ И ДРЪЖКИ ОТ КЛЮЧАР

 Предлагаме ремонт на патрони в нашите ателиета.

Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди. Именно поради тази причина предлагаме ремонт на патрон, брава и дръжка. В някои от тези случаи е възможно денонощен ключар да извърши ремонт и да се подменят съответните елементи през нощта. По този начин системата ще бъде в изправно състояние и отново готова за работа. Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от ремонт на патрон, брава или дръжка. Заповядайте в някое от нашите ателиета, за да разберете дали и при вас, могат да бъдат ремонтирани съответните елементи или потърсете наш авариен ключар. Прочетете повече информация за услугите предлагани от наш ключар София.

РЕМОНТ НА БРАВА ОТ КЛЮЧАР

Във всички ключарски магазини на SOS Locksmith предлагаме ремонт на брава.

При проблем посетете наш ключарски сервиз и донесете счупения механизъм. Ще направим ремонт на бравата, ако е невъзможно ще ви предложим друг вариант. Имаме възможност да изпратим ключар на вашия адрес да извърши ремонт на бравата или да я смени с нова.

Бравата е заключващ механизъм който през годините се износва и поврежда, това води до необходимост от ремонт на бравата. След нашата намеса заключващата система ще работи изправно. На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги. 

Навременно действие би могло да предотврати скъп ремонт на бравата.

Ключовете, бравите, дръжките, патроните са механизми с които толкова сме свикнали, че се сещаме за тях когато се счупят. Едва ли някога сте се сещали, че трябва да смените или да направите ремонт на бравата.

Така ще спестите време и пари. Ще ви посъветваме когато усетите дори и малка нередност, да вземете необходимите действия за ремонт на бравата. Преди да сте се оказвали в ситуация на авария и трябва спешно някой да се заеме с неотложния ремонт на бравата.

Когато спазвате тези правила при използването на механизми за заключване ще увеличите живота им и ще се предпазите от авариен ремонт на бравата:

Не насилвайте ключа когато отключвате или заключвате. Когато заяжда по-добре потърсете професионален ключар. При продължителна неправилна употреба ще се наложи спешен ремонт на бравата.

Не поставяйте 2 ключа от двете страни на бравата. Така ще блокирате механизма и ще се наложи ремонт на бравата.

Не използвайте ключа за вратата вместо дръжката на бравата. Така ще се деформира или счупи.

Не смазвайте бравата или патрона с олио, защото по тях ще залепват прах и мръсотия. Има специални спрейове които може да използвате. Винаги за ремонт на брава може да разчитате на нас. Когато имате проблем със заключващата система ние ще изпратим авариен екип и ще го разрешим за отрицателно време.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram