Максимална сигурност за дома – как да я постигнете

Максимална сигурност за дома – как да я постигнете

02.03.2017

Има много начини как да постигнете максимална сигурност за дома и от SOS Locksmith ще ви предложим един възможен вариант. Често в центровете ни идват огорчени хора, станали жертва на обири, които на въпроса какво ще желаят, отговарят: „Искам най-сигурното, въобще не ми говори за цена!”. Не бъдете от тях – помислете за последствията преди да е станало късно.

Елементи за максимална сигурност на дома

За да защитите добре дома си не е наложително да монтирате десетина ключалки на вратата. Да отглеждате зло куче или друг домашен любимец ( за наличието на който да предупреждавате със стикери ), да монтирате СОТ или пък метални решетки. Хубаво е да знаете обаче, че колкото повече елементи за сигурност ползвате, толкова е по-вероятно крадците да пропуснат дома Ви. Оптимален вариант би бил съвкупност от хубава входна врата, здрав патрон. И качествена брава, допълнителна брава и елементи (бронировка).

Входната врата

Трябва да е дебела и масивна. Желателно е да е метална, но ако това би подразнило естетическия Ви усет, може да си вземете такава с дървено покритие. В магазините на SOS Locksmith предлагаме врата SOS Professional, която се отличава със своята сигурност и комфорт. Естествено, може да си изберете измежду поне 50 цвята. Не забравяйте – входната врата е лицето на Вашия дом, чрез нея Вие показвате доколко се грижите за Вашето имущество, комфорт и лично пространство.

Брава и патрон

Колкото са по-модерни и здрави са бравата и патронът, толкова е по-малко вероятно или направо невъзможно те да бъдат пробити, извлечени, счупени и т.н. За максимална сигурност ви препоръчваме бравите Fiam в комбинация с високотехнологичния австрийски секретен патрон EVVA 3KS. Естествено, на място в ключарските центрове на SOS Locksmith винаги ще можете да се консултирате с майстор ключар, който ще ви предложи оптималната комбинация според вашите финансови възможности.

Допълнителни елементи за максимална сигурност за дома

Съветваме Ви да монтирате и допълнителна брава към основната. Тя допринася допълнително за Вашата сигурност, а и специално тази тип Gerda е известна с това, че е напълно непробиваема за крадците. Цялостната картина може да се попълни като използвате и бронировка – това представлява грубо казано капачка от стомана. Която може да се монтира върху бравата и предпазва патрона от опити за пробиване, измъкване, чупене и т.н.

Както казахме в началото – помислете за сигурността на Вашия дом предварително. И инвестирайте било то в отделни сигурни елементи, предложени тук, било то в комбинацията им. Каквото и решение да вземете – от SOS Locksmith сме на Ваше разположение.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш авариен ключар.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram