Технологичните промени през годините

Технологичните промени през годините

13.09.2018

Технологичните промени през годините в ключарската индустрия

Очевидно нуждата от голяма сигурност и неприкосновеност е била важна от както свят светува. Логично е да се смята че примитивните хора са заравяли или скривали ценностите си в пещери или на други места затворени със солидни врати. Следваща стъпка била поставянето на устройства служещи за заключване на вратите. Фактите сочат, че хората започват да конструират и използват заключващи устройства около 2000 г. преди Христа. По това време те били груби, примитивни, изработени от дърво, но е интересно да се спомене, че техния принцип на действие е същия като на съвременните секретни патрони.

Ключарството - един от най-старите занаяти

Ключарството е един от най-старите занаяти известни на човечеството. Много преди построяването на великите пирамиди, ключарите практикували своя занаят в Египет, Вавилон и Китай. Египетския тип ключ е бил създаден само за най-богатите хора. Моделите били направени от месинг и желязо. Те са били украсени с перли, злато и сребро. Бедният човек разчитал на дървената греда за да пази дома си от нежелани посетители.

Всъщност може да се каже, че първият ключ използван някога от човечеството е бил клон от дърво, който пещерняците са използвали за да отместят встрани големите каменни блокове, които били предназначени да охраняват входа към тяхната пещера. В останките от древните градове, археолозите често откриват заключващи устройства, които пазели богатството на хората, живели във времето преди да бъде написана историята.

Появата на нови технологии и устройства, които само преди години срещахме във фантастичните филми непрекъснато променят живота ни и навиците ни. Технологичните иновации значително повлияха на различните индустрии в световен мащаб. Всеки ден технологиите се усъвършенстват, за да улеснят живота ни. Но поради бързия темп на развитие на високите технологии, може да е трудно за всички да останат в ключарската индустрия, ние от SOS Locksmith вече от 20 години успяваме да предоставяме професионални, надеждни и достъпни ключарски услуги.

Въпреки, че професията на ключаря е създадена преди 4000 години, те се усъвършенстват за да се справят с променящите се изисквания на пазара. Ключарите трябва да останат в крак с технологичните тенденции, като винаги са в очакване на бъдещи иновации. Нашите ключари не са само експерти по врати и брави, те са също така професионални съветници, които могат да подобрят домашната ви безопасност.

Нарастващата популярност на приложенията за телефони проправи пътя към интелигентното заключване. Въпреки, че тази технология е създадена преди години, отнема доста време на мнозинството от нас да започнат да използват тези приложения в ежедневие си.

Технологично умни брави

Съществуват различни лидери на пазара, които вече са специализирани в производството на интелигентни ключалки, включително UniKey, August, Yale, Goji и Lockitron. С пристигането на интелигентната ключалка видяхме технологията на заключването да се развива далеч отвъд традиционните механични ключалки и ключове.

Умните брави ви позволяват лесно да получите достъп до собствеността си, като използвате приложения за смартфон. Ето защо ключарите трябва да имат изобилия от знания за технологични джаджи, за да се справят с проблемите на клиентите в спешни случаи. Ако вие имате аварийна ситуация имаме 15 аварийни екипа готови да реагират денонощно на вашите повиквания.

Системите за достъп чрез карти вече се използват широко в офисните и жилищни сгради. Системата обикновено е интегрирана с алармената система, за да се постигне максимална сигурност. В резултат на това, ключарите разшириха своите познания в областта на инсталирането, поддръжката и подобряването на системите за сигурност.

Днес ключарите от SOS Locksmith притежават познания извън професията, за да отговорят на настоящите пазарни изисквания.

За да стане ясно, че вече не сме специалисти по механизация, а предлагаме широка гама от решения, механични и електронни за да осигурим вашата безопасност. Бизнесът се е променил драстично през последните години. Ролята на ключаря не е просто да отваря врати, а да поддържа сигурността на цели сгради. Те трябва да могат да усвояват и прилагат нови технологии в областта на ключарството, в допълнение към усвояването на традиционните техники. В резултат на това SOS Locksmith обучава своя персонал, за да се справя както с ключалките, така и с електрониката. Използваме техника която е модерна с голяма прецизност и точност.

Истинската красота на всичко това е, че ключарите са сред най-надеждните хора в света и професията е олицетворение на доверието. Системите за сигурност, които се използват днес, ще стават все по-сложни и необходимостта от ключар ще се увеличи.

Като нормални човешки същества, ние сме свикнали да използваме традиционните методи за отваряне на врата с ключалка и ключ. Въпреки това, с напредъка в технологиите и увеличаването на престъпността, ние непрекъснато се развиваме и намираме решения, за да открием най-подходящите системи, за да поддържаме домовете ви сигурни и безопасни.

При нас ще откриете голямо разнообразие от патрони и брави с висока степен на сигурност като KABA, EVVA, Mauer, Mottura, Fiam, Securemme, Gerda и други.

Представете си свят без брави. Това е почти невъзможно, нали? Ключарят прави повече, отколкото да смени бравата. Постоянно развиващата се индустрия, подкрепена от напредъка на технологиите, поддържа умовете ни остри, нашето оборудване актуално и нашите услуги конкурентни! Патроните и ключове ще продължават да се използват не защото са по-евтини, а защото ще бъдат по-лесни за инсталиране и поддръжка. В eshop.soslocksmith.bg може да разгледате патрони, които предлагаме.

Изглежда, че новите технологии заменят ключарите. Занаята им изглежда, че изчезва с времето, но това не е така. Без значение колко ще са сложни или високотехнологични системите за заключване, винаги ще има два или три механични компонента. Това е мястото, където ключарите влизат в картината. Ще се нуждаете от тях, за да поддържате и инсталирате ключалките.

Прочетете повече информация за предлаганите услуги от наш денонощен ключар София.

Ключарството като занаят

Ключарите na SOS Locksmith

На тел. 0896 45 00 36 ще получите консултация за всички видове ключарски услуги.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram